Beige sofa

Sofa i beige – En tidløs klassiker, der aldrig går af mode

Ønsker du at dekorere dit hjem med en sofa, puf eller stol i en farve, der på det nærmeste har garanteret levetid? Så kan det være en fordel at vælge en farve, som ikke ligger under for modens...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Sofa i beige – En tidløs klassiker, der aldrig går af mode

Ønsker du at dekorere dit hjem med en sofa, puf eller stol i en farve, der på det nærmeste har garanteret levetid? Så kan det være en fordel at vælge en farve, som ikke ligger under for modens luner inden for farvevalg. Og her må beige siges at være en sikker vinder.

Det er en årsag til, at beige er en tidløs klassiker. Den diskrete farve formår nemlig at være evig aktuel og alsidig. Ikke mindst fordi den passer sammen med stort set alle andre farver, hvilket gør den let at style med boligens øvrige interiør. Man kan derfor hurtigt pifte en sofa eller chaiselong op med puder og tæpper, hvis man ønsker at give stuen nyt liv, helt uden at skulle skifte sofaen ud på samme bekostning.

Beige er ikke lig med kedelig

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af sofaer i smukke beige-nuancer, der kan passe perfekt ind i ethvert hjem. Alle vores sofaer er lavet i hånden på vores egen fabrik, så vi kan garantere vores kunder et 100 % dansk kvalitetsprodukt. Så tag et kig i vores omfattende sortiment, og lad dig inspirere til dit næste køb af en sofa, chaiselong, puf eller stol i en smuk beige farve.

Beige er for mange et sikkert valg, da den aldrig går af mode. Selvom beige kan være det sikre valg, er det ikke ensbetydende med, at det også er et kedeligt valg. For beige er ikke bare beige. Der findes nemlig en verden af små nuanceforskelle i de enkelte beige-farver.

Beige – En verden af farvenuancer

Vælg en beige med et hint af gullige eller cremefarvede nuancer for at give dit hjem en ekstra dosis varm glød, der bidrager til en hyggelig og indbydende atmosfære. Eller vælg en beige med en antydning af en grå- eller blålig tone, der giver et mere køligt skær, og som passer godt ind i den skandinaviske minimalisme.

Du kan style dit hjem med farver, der komplementerer disse grundtoner i den beige farve. Vælger du eksempelvis en beige farve med en grålig grundtone, har du nærmest frit valg på alle hylder, når det kommer til boligens øvrige interiør. Brug puder i diskrete hvide, koks eller antracitgrå farver, hvis du ønsker et afdæmpet og monokromt look. Eller anvend sofaen som et blankt lærred og giv den masser af modspil med puder og tekstiler i rosa, bordeaux eller koralfarvede nuancer.

Leg med teksturerne på din næste beige sofa fra sofa.dk

Ligesom beige ikke bare er beige, så er valget af stof ikke uden betydning. Der er nemlig stor forskel på teksturerne i de forskellige typer kvalitetsstof, som vi tilbyder på sofa.dk. Faktisk kan valget af stofmateriale til din sofa have stor betydning for det samlede visuelle udtryk i dit hjem. For hver type stof har sine kvaliteter og sin helt egen personlighed.

Netop nu er det meget oppe i tiden med sofaer i velour. Og det er med god grund, at velouren er populær. Det oser nemlig af eksklusivitet og dekadence og passer især godt ind i en sofistikeret boligindretning, hvor der er masser af fokus på tekstiler. Samtidig har velouren den fordel, at den er utrolig lækker. Både at se på og at røre ved. Ja, faktisk er det umuligt ikke at lade hænderne glide over stoffet, hvis man opholder sig i nærheden af en veloursofa.

Beige møbelstof – Når praktikalitet og lækkert design mødes

Når det handler om at vælge stof til sin sofa, kommer vi ikke uden om, at mange søger betræk, der er praktisk. Ikke mindst når der er mindre børn i familien. Men kan man overhovedet forene den beige farve med et praktisk element?

Svaret er ja. Derfor er vores beige Urban-møbelstof også særdeles populært. Det ser ikke alene fint ud, men er også meget slidstærkt, så du kan have glæde af din sofa i mange år frem i tiden. Derfor er denne type betræk et oplagt valg for børnefamilier eller husholdninger, hvor der bor kæledyr, da det kan klare nogle knubs og er let at rengøre.