19 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 19 element(er)

Aktive filtre

Sofa i beige – En tidløs klassiker, der aldrig går af mode

Ønsker du at dekorere dit hjem med en sofa, puf eller stol i en farve, der på det nærmeste har garanteret levetid? Så kan det være en fordel at vælge en farve, som ikke ligger under for modens luner inden for farvevalg. Og her må beige siges at være en sikker vinder.

Det er en årsag til, at beige er en tidløs klassiker. Den diskrete farve formår nemlig at være evig aktuel og alsidig. Ikke mindst fordi den passer sammen med stort set alle andre farver, hvilket gør den let at style med boligens øvrige interiør. Man kan derfor hurtigt pifte en sofa eller chaiselong op med puder og tæpper, hvis man ønsker at give stuen nyt liv, helt uden at skulle skifte sofaen ud på samme bekostning.

Beige er ikke lig med kedelig

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af sofaer i smukke beige-nuancer, der kan passe perfekt ind i ethvert hjem. Alle vores sofaer er lavet i hånden på vores egen fabrik, så vi kan garantere vores kunder et 100 % dansk kvalitetsprodukt. Så tag et kig i vores omfattende sortiment, og lad dig inspirere til dit næste køb af en sofa, chaiselong, puf eller stol i en smuk beige farve.

Beige er for mange et sikkert valg, da den aldrig går af mode. Selvom beige kan være det sikre valg, er det ikke ensbetydende med, at det også er et kedeligt valg. For beige er ikke bare beige. Der findes nemlig en verden af små nuanceforskelle i de enkelte beige-farver.

Beige – En verden af farvenuancer

Vælg en beige med et hint af gullige eller cremefarvede nuancer for at give dit hjem en ekstra dosis varm glød, der bidrager til en hyggelig og indbydende atmosfære. Eller vælg en beige med en antydning af en grå- eller blålig tone, der giver et mere køligt skær, og som passer godt ind i den skandinaviske minimalisme.

Du kan style dit hjem med farver, der komplementerer disse grundtoner i den beige farve. Vælger du eksempelvis en beige farve med en grålig grundtone, har du nærmest frit valg på alle hylder, når det kommer til boligens øvrige interiør. Brug puder i diskrete hvide, koks eller antracitgrå farver, hvis du ønsker et afdæmpet og monokromt look. Eller anvend sofaen som et blankt lærred og giv den masser af modspil med puder og tekstiler i rosa, bordeaux eller koralfarvede nuancer.

Leg med teksturerne på din næste beige sofa fra sofa.dk

Ligesom beige ikke bare er beige, så er valget af stof ikke uden betydning. Der er nemlig stor forskel på teksturerne i de forskellige typer kvalitetsstof, som vi tilbyder på sofa.dk. Faktisk kan valget af stofmateriale til din sofa have stor betydning for det samlede visuelle udtryk i dit hjem. For hver type stof har sine kvaliteter og sin helt egen personlighed.

Netop nu er det meget oppe i tiden med sofaer i velour. Og det er med god grund, at velouren er populær. Det oser nemlig af eksklusivitet og dekadence og passer især godt ind i en sofistikeret boligindretning, hvor der er masser af fokus på tekstiler. Samtidig har velouren den fordel, at den er utrolig lækker. Både at se på og at røre ved. Ja, faktisk er det umuligt ikke at lade hænderne glide over stoffet, hvis man opholder sig i nærheden af en veloursofa.

Beige møbelstof – Når praktikalitet og lækkert design mødes

Når det handler om at vælge stof til sin sofa, kommer vi ikke uden om, at mange søger betræk, der er praktisk. Ikke mindst når der er mindre børn i familien. Men kan man overhovedet forene den beige farve med et praktisk element?

Svaret er ja. Derfor er vores beige Urban-møbelstof også særdeles populært. Det ser ikke alene fint ud, men er også meget slidstærkt, så du kan have glæde af din sofa i mange år frem i tiden. Derfor er denne type betræk et oplagt valg for børnefamilier eller husholdninger, hvor der bor kæledyr, da det kan klare nogle knubs og er let at rengøre.

 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.