Blå sofa

Blå sofa – find en sofa i en blålig nuance

Hvis din nye drømmesofa skal være i en blå nuance, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores sortiment af sofaer i blåt, der kommer i forskellige modeller, nuancer og tekstiler.

Den blå farve er i sig selv en...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-45% Roma | Puf
+ 7
7.998,00 kr 4.398,90 kr Eller 440 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 6 uger

Blå sofa – find en sofa i en blålig nuance

Hvis din nye drømmesofa skal være i en blå nuance, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores sortiment af sofaer i blåt, der kommer i forskellige modeller, nuancer og tekstiler.

Den blå farve er i sig selv en beroligende farve, og farven symboliserer tilmed både visdom og tillid. Vi kan dog ikke helt garantere, at disse egenskaber medfølger, når du køber en blå sofa her hos sofa.dk. Dog vil en blå sofa give dig et hav af muligheder for at indrette dit hjem med et personligt præg.

Personliggør din stue med en blå sofa af høj kvalitet

Sofaen er ikke længere blot det største møbel i stuen. I dag skal en sofa både være et samlingspunkt for familien og gæsterne samt en trendy del af boligindretningen i dagligdagen – og her har de klassiske sofafarver som sort og grå fået hård konkurrence af mere iøjnefaldende farvekombinationer.

Et perfekt eksempel på en sofa i en alsidig farve finder du i en blå sofa. Den falder naturligt ind i en dagligdagsstue, som du hurtigt kan forvandle til hjemmets mest farverige og festlige rum. Den blå farve kan netop være det sidste skub mod en perfekt farvemæssig kombination i din boligindretning.

Du kan kombinere en blå sofa med et blødt gulvtæppe eller et maleri på væggen, hvilket vil give en blød overgang mellem din stues forskellige overflader. Derudover vil en sofa i blå placeret op ad et vindue få den blå himmel til at gå i ét med sofaens blå nuancer.

Her på siden har vi samlet vores brede sortiment af blå sofaer i dansk design og i allerhøjeste kvalitet, som vil passe ind i enhver boligindretning. Derved er der intet, der står i vejen for, at netop din stue kan blive udsmykket med en behagelig sofa i en ligeledes behagelig farve!

Blå sofaer i diverse tekstiler

Har du en forkærlighed for en bestemt type tekstil? Og hungrer du samtidig efter en blå sofa? Heldigvis har de blå nuancer fået en fast plads på farvepaletten, når diverse topdesignere går i krig med at producere moderigtige sofaer i forskellige tekstiler til det moderne og trendy hjem.

Hvis du både er vild med det lækre, bløde stof velour samt den smukke, blå farve, behøver du ikke at gå på kompromis. Størstedelen af vores sofaer i velour bliver produceret i flere farver, sådan vi kan imødekomme stort set alles krav til netop deres drømmesofa!

En kombination af det rette stof samt en blå nuance kan være den sidste brik, der vil få indretningen i din stue til at være unik. Uanset om din nye blå sofa har lyse eller mørke nuancer, vil det trods alt være ærgerligt, hvis din blå sofa på sigt mister sin smukke farve på grund af slid, som den specifikke stoftype ikke kan holde til.

Hvis du ikke finder en blå sofa, som falder i lige netop din smag, må du endnu ikke give op. Her kan du blandt andet kigge efter en sofa i grå, hvis nuancer til tider kan have et blåligt skær, som måske lige netop er dét, du er på udkig efter.

Find den rette form til din blå sofa i dag

Når farvevalget er på plads, er det på tide at vælge formen på sofaen. Hvor farven spiller en stor rolle angående stuens udstråling, vil formen i større grad fokusere på det praktiske ved en sofa.

Derfor har vi her på siden blå sofaer i de mest populære modeller som hjørnesofaer, chaiselong, u-sofa mm., da din nye sofa selvfølgelig skal gå op i en større enhed med hensyn til både det rette stof, den rette form og den rette farve!

Selvom valget kan være svært at træffe, er du ikke alene om dette. Husk, at du altid kan kontakte os hos sofa.dk, hvis du mangler hjælp til at finde den perfekte, blå sofa!