99 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 99 element(er)

Aktive filtre

Blå sofa – find en sofa i en blålig nuance

Hvis din nye drømmesofa skal være i en blå nuance, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du vores sortiment af sofaer i blåt, der kommer i forskellige modeller, nuancer og tekstiler.

Den blå farve er i sig selv en beroligende farve, og farven symboliserer tilmed både visdom og tillid. Vi kan dog ikke helt garantere, at disse egenskaber medfølger, når du køber en blå sofa her hos sofa.dk. Dog vil en blå sofa give dig et hav af muligheder for at indrette dit hjem med et personligt præg.

Personliggør din stue med en blå sofa af høj kvalitet

Sofaen er ikke længere blot det største møbel i stuen. I dag skal en sofa både være et samlingspunkt for familien og gæsterne samt en trendy del af boligindretningen i dagligdagen – og her har de klassiske sofafarver som sort og grå fået hård konkurrence af mere iøjnefaldende farvekombinationer.

Et perfekt eksempel på en sofa i en alsidig farve finder du i en blå sofa. Den falder naturligt ind i en dagligdagsstue, som du hurtigt kan forvandle til hjemmets mest farverige og festlige rum. Den blå farve kan netop være det sidste skub mod en perfekt farvemæssig kombination i din boligindretning.

Du kan kombinere en blå sofa med et blødt gulvtæppe eller et maleri på væggen, hvilket vil give en blød overgang mellem din stues forskellige overflader. Derudover vil en sofa i blå placeret op ad et vindue få den blå himmel til at gå i ét med sofaens blå nuancer.

Her på siden har vi samlet vores brede sortiment af blå sofaer i dansk design og i allerhøjeste kvalitet, som vil passe ind i enhver boligindretning. Derved er der intet, der står i vejen for, at netop din stue kan blive udsmykket med en behagelig sofa i en ligeledes behagelig farve!

Blå sofaer i diverse tekstiler

Har du en forkærlighed for en bestemt type tekstil? Og hungrer du samtidig efter en blå sofa? Heldigvis har de blå nuancer fået en fast plads på farvepaletten, når diverse topdesignere går i krig med at producere moderigtige sofaer i forskellige tekstiler til det moderne og trendy hjem.

Hvis du både er vild med det lækre, bløde stof velour samt den smukke, blå farve, behøver du ikke at gå på kompromis. Størstedelen af vores sofaer i velour bliver produceret i flere farver, sådan vi kan imødekomme stort set alles krav til netop deres drømmesofa!

En kombination af det rette stof samt en blå nuance kan være den sidste brik, der vil få indretningen i din stue til at være unik. Uanset om din nye blå sofa har lyse eller mørke nuancer, vil det trods alt være ærgerligt, hvis din blå sofa på sigt mister sin smukke farve på grund af slid, som den specifikke stoftype ikke kan holde til.

Hvis du ikke finder en blå sofa, som falder i lige netop din smag, må du endnu ikke give op. Her kan du blandt andet kigge efter en sofa i grå, hvis nuancer til tider kan have et blåligt skær, som måske lige netop er dét, du er på udkig efter.

Find den rette form til din blå sofa i dag

Når farvevalget er på plads, er det på tide at vælge formen på sofaen. Hvor farven spiller en stor rolle angående stuens udstråling, vil formen i større grad fokusere på det praktiske ved en sofa.

Derfor har vi her på siden blå sofaer i de mest populære modeller som hjørnesofaer, chaiselong, u-sofa mm., da din nye sofa selvfølgelig skal gå op i en større enhed med hensyn til både det rette stof, den rette form og den rette farve!

Selvom valget kan være svært at træffe, er du ikke alene om dette. Husk, at du altid kan kontakte os hos sofa.dk, hvis du mangler hjælp til at finde den perfekte, blå sofa!

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.