Brun sofa

Lad de brune nuancer danne rammen for den perfekte stue  

Når det kommer til farvenuancer i boligen, er der nogle specifikke farver, der altid er det sikre valg. Og med sikkert mener vi ikke kedeligt hos SOFA. Her mener vi i stedet farver, der kan passe...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Lad de brune nuancer danne rammen for den perfekte stue  

Når det kommer til farvenuancer i boligen, er der nogle specifikke farver, der altid er det sikre valg. Og med sikkert mener vi ikke kedeligt hos SOFA. Her mener vi i stedet farver, der kan passe ind i ethvert hjem og sætte rammerne for en stue, der kalder på hygge og afslapning.

Vores farvepalet spænder bredt, men vi kommer ikke udenom den brune farve, der tager sig særdeles flot ud. En brun sofa vil ikke kun samle rummet, men også være med til at give stuen en god og varm atmosfære, hvor naturen får lov til at leve videre indenfor. Brun er ligeledes en farve, der aldrig går af mode, og du kan kombinere den med alverdens materialer og andre nuancer, som du vil.

Find en brun sofa ud fra dine ønsker om stof og farvenuance

Hos SOFA skal du selv være herre over dit sofadesign. Derfor har vi også udvalgt forskellige stoftyper, som du frit kan vælge imellem blandt vores mange sofamodeller.

Fælles for alle vores brune stoftyper er, at de er af særdeles slidstærke materialer i farver, der passer til tidens trends.

En brun sofa i den rette størrelse til din bolig

Vi har skabt en række flotte design, men du skal selv være med til at designe den perfekte sofa hjem til dig. Vores forskellige modeller vil altid tilbyde dig valgmuligheder i forhold til farve og materiale, så du hverken skal gå på kompromis med farve eller model.

Foruden en brun sofa vil en grå sofa være tidløs og en evig klassiker i din bolig. Er du på jagt efter en grå sofa, har vi selvfølgelig en række af forskellige muligheder i vores stofkollektion til dig.

Fælles for alle farver og stoftyper er, at du bør sørge for at vedligeholde sofaen, hvis den skal holde i mange år. Når du tager vores sofaer i brug, vil stoffet give sig en smule og udvide sig, hvilket sørger for en endnu bedre komfort. Stryg gerne stoffet med en flad hånd jævnligt, og pas på med for meget sollys ved særligt mørke farvenuancer. Skal sofaen klare meget slid, bør du kigge efter stoftyper, hvor martindalen ligger over 25.000.

Hos SOFA går vi ind for ærlighed og høj kvalitet

I dag er der et væld af muligheder for at vælge en sofa, men vi synes, at du skal vælge en hos os. Vi ved nemlig, hvor vigtig den høje kvalitet er, uden det skal koste dig en formue. Alle vores sofaer bliver sendt direkte fra fabrikken og er håndlavede, så du får dansk design til den bedste pris.

Når du bestiller en sofa hos os, vil du typisk modtage den inden for 6-8 uger. Vi leverer direkte hjem til din kantsten, og du kan også selv vælge at afhente sofaen i hverdagene mellem kl. 8-15. Vi hjælper også gerne med at bære din nye sofa ind, og hvis du gerne vil have os til at montere ben og sammensætte sofaen, gør vi også gerne det. Emballagen skal du ikke tænke på, for den tager vi med os igen.

Har du spørgsmål til din kommende drømmesofa, kan du altid skrive eller ringe til os. Vi sidder altid klar med svar på dine spørgsmål, og vil du gerne se sofaen i levende live, kan du kigge forbi i Thisted eller Ringsted.