39 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 39 element(er)

Aktive filtre

Lad de brune nuancer danne rammen for den perfekte stue  

Når det kommer til farvenuancer i boligen, er der nogle specifikke farver, der altid er det sikre valg. Og med sikkert mener vi ikke kedeligt hos SOFA. Her mener vi i stedet farver, der kan passe ind i ethvert hjem og sætte rammerne for en stue, der kalder på hygge og afslapning.

Vores farvepalet spænder bredt, men vi kommer ikke udenom den brune farve, der tager sig særdeles flot ud. En brun sofa vil ikke kun samle rummet, men også være med til at give stuen en god og varm atmosfære, hvor naturen får lov til at leve videre indenfor. Brun er ligeledes en farve, der aldrig går af mode, og du kan kombinere den med alverdens materialer og andre nuancer, som du vil.

Find en brun sofa ud fra dine ønsker om stof og farvenuance

Hos SOFA skal du selv være herre over dit sofadesign. Derfor har vi også udvalgt forskellige stoftyper, som du frit kan vælge imellem blandt vores mange sofamodeller.

Fælles for alle vores brune stoftyper er, at de er af særdeles slidstærke materialer i farver, der passer til tidens trends.

En brun sofa i den rette størrelse til din bolig

Vi har skabt en række flotte design, men du skal selv være med til at designe den perfekte sofa hjem til dig. Vores forskellige modeller vil altid tilbyde dig valgmuligheder i forhold til farve og materiale, så du hverken skal gå på kompromis med farve eller model.

Foruden en brun sofa vil en grå sofa være tidløs og en evig klassiker i din bolig. Er du på jagt efter en grå sofa, har vi selvfølgelig en række af forskellige muligheder i vores stofkollektion til dig.

Fælles for alle farver og stoftyper er, at du bør sørge for at vedligeholde sofaen, hvis den skal holde i mange år. Når du tager vores sofaer i brug, vil stoffet give sig en smule og udvide sig, hvilket sørger for en endnu bedre komfort. Stryg gerne stoffet med en flad hånd jævnligt, og pas på med for meget sollys ved særligt mørke farvenuancer. Skal sofaen klare meget slid, bør du kigge efter stoftyper, hvor martindalen ligger over 25.000.

Hos SOFA går vi ind for ærlighed og høj kvalitet

I dag er der et væld af muligheder for at vælge en sofa, men vi synes, at du skal vælge en hos os. Vi ved nemlig, hvor vigtig den høje kvalitet er, uden det skal koste dig en formue. Alle vores sofaer bliver sendt direkte fra fabrikken og er håndlavede, så du får dansk design til den bedste pris.

Når du bestiller en sofa hos os, vil du typisk modtage den inden for 6-8 uger. Vi leverer direkte hjem til din kantsten, og du kan også selv vælge at afhente sofaen i hverdagene mellem kl. 8-15. Vi hjælper også gerne med at bære din nye sofa ind, og hvis du gerne vil have os til at montere ben og sammensætte sofaen, gør vi også gerne det. Emballagen skal du ikke tænke på, for den tager vi med os igen.

Har du spørgsmål til din kommende drømmesofa, kan du altid skrive eller ringe til os. Vi sidder altid klar med svar på dine spørgsmål, og vil du gerne se sofaen i levende live, kan du kigge forbi i Thisted eller Ringsted.

 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.