Grøn sofa

Grøn sofa – god for sind og boligindretning

Det farverige hjem er ikke længere blot en del af et moderigtigt designerblad. Flere farver har fået indpas i boligindretningen, hvilket endelig også inkluderer den grønne farve. Med en sofa i grøn spiller du i en helt anden liga, når det...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Grøn sofa – god for sind og boligindretning

Det farverige hjem er ikke længere blot en del af et moderigtigt designerblad. Flere farver har fået indpas i boligindretningen, hvilket endelig også inkluderer den grønne farve. Med en sofa i grøn spiller du i en helt anden liga, når det kommer til muligheder for at skabe et rum bygget på natur, friskhed og afslapning.

Skab et naturligt farvetema med en grøn sofa

Der er mange gode grunde til at vælge en grøn sofa. Du har højst sandsynligt allerede lagt mærke til, at den grønne farve har fået indpas i diverse stuer – og ikke kun ved møblerne. Den naturlige farve ses også i form af planter, der så småt er blevet et stort hit i boligindretning.

Især i stuen er planter blevet en essentiel del af indretningen, da de både giver et naturligt look samt skaber en forfriskende, afslappende og beroligende aroma. Derudover finder du planter i diverse former, mønstre og størrelser – hvilket også gør sig gældende med vores udvalg af sofaer her hos sofa.dk.

Hvis du allerede har ladet den grønne farve trænge ind i stuen, vil en grøn sofa være en perfekt tilføjelse for at fuldende din stues udtryk. På den måde skaber du en overgang mellem farverne i stuen samt får et gennemført tema.

Derudover kan strukturen på din grønne sofa være et vigtigt element i sammenspil med andre møbler. Hvis du vælger en sofa i velour, vil den bløde tekstiltype sammen med et sofabord i en grov træsort skabe en harmoni, som man også ser i naturen.

Forskellige nuancer af en grøn sofa

Selvom en grøn sofa har mange fantastiske fordele angående boligindretning, bør nuancen på farven altid passe til det udtryk, som du gerne vil have frem i din stue.

Til en lysere stue kan du både gå med en lyse- eller mørkegrøn. Den mørkegrønne farve kan medvirke til at skabe en kontrast. Det vil sørge for, at den grønne farve ikke går fra at være et hyggeligt element i boligindretningen til en forstyrrende og altdominerende kulør. I sammenspil med andre kulører vil den lysegrønne medvirke til, at du får en farverig og festlig stue, hvor din personlighed virkelig kan skinne igennem.

Til en mørkere stue med en afdæmpet og mere tæt stemning vil en mørkegrøn sofa naturligt glide ind i indretningen Derved vil udtrykket ikke være fuldstændig uændret, og den grønne farve vil blive en stilet detalje. Her vil en lysegrøn sofa højst sandsynligt virke malplaceret, og de gode kvaliteter ved en grøn sofa vil gå tabt.

En grøn sofa til de fleste hjem

Du behøver ikke at gå fuldt ud på den grønne farve, hvis du gerne vil have en grøn sofa. Hvis du ikke vil gøre den grønne farve central i boligindretningen, vil en grøn sofa stadigvæk være et perfekt valg til at danne farvekombinationer i hjemmet.

Afhængigt af nuancen på din grønne sofa kan grøn både passe til en kulørt eller en mat stue. Til den lyse stue er grøn og lyserød for eksempel en trendy kombination, der skaber en fin balancegang mellem to farver, der hurtigt kan blive for iøjefaldende.

Hvis du vælger at gå med en af vores sofaer i grå, kan du kombinere en lysegrå nuance med en mørkegrå puf, der netop skaber harmoni mellem lys og mørk – uden det bliver direkte kontrastfyldt!

Vi leverer din nye, grønne sofa

Vores grønne sofaer her på siden er alle håndlavede med stærke rammer af massivt træ, og du finder sofaerne i diverse modeller, former og nuancer. Hvis du gerne vil bringe naturen ind i hjemmet med hjælp fra en grøn sofa, vælger du blot sofaen blandt vores store udvalg, og så skal vi nok sørge for at bringe den trygt hjem til din stue.