83 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 83 element(er)

Aktive filtre

Grøn sofa – god for sind og boligindretning

Det farverige hjem er ikke længere blot en del af et moderigtigt designerblad. Flere farver har fået indpas i boligindretningen, hvilket endelig også inkluderer den grønne farve. Med en sofa i grøn spiller du i en helt anden liga, når det kommer til muligheder for at skabe et rum bygget på natur, friskhed og afslapning.

Skab et naturligt farvetema med en grøn sofa

Der er mange gode grunde til at vælge en grøn sofa. Du har højst sandsynligt allerede lagt mærke til, at den grønne farve har fået indpas i diverse stuer – og ikke kun ved møblerne. Den naturlige farve ses også i form af planter, der så småt er blevet et stort hit i boligindretning.

Især i stuen er planter blevet en essentiel del af indretningen, da de både giver et naturligt look samt skaber en forfriskende, afslappende og beroligende aroma. Derudover finder du planter i diverse former, mønstre og størrelser – hvilket også gør sig gældende med vores udvalg af sofaer her hos sofa.dk.

Hvis du allerede har ladet den grønne farve trænge ind i stuen, vil en grøn sofa være en perfekt tilføjelse for at fuldende din stues udtryk. På den måde skaber du en overgang mellem farverne i stuen samt får et gennemført tema.

Derudover kan strukturen på din grønne sofa være et vigtigt element i sammenspil med andre møbler. Hvis du vælger en sofa i velour, vil den bløde tekstiltype sammen med et sofabord i en grov træsort skabe en harmoni, som man også ser i naturen.

Forskellige nuancer af en grøn sofa

Selvom en grøn sofa har mange fantastiske fordele angående boligindretning, bør nuancen på farven altid passe til det udtryk, som du gerne vil have frem i din stue.

Til en lysere stue kan du både gå med en lyse- eller mørkegrøn. Den mørkegrønne farve kan medvirke til at skabe en kontrast. Det vil sørge for, at den grønne farve ikke går fra at være et hyggeligt element i boligindretningen til en forstyrrende og altdominerende kulør. I sammenspil med andre kulører vil den lysegrønne medvirke til, at du får en farverig og festlig stue, hvor din personlighed virkelig kan skinne igennem.

Til en mørkere stue med en afdæmpet og mere tæt stemning vil en mørkegrøn sofa naturligt glide ind i indretningen Derved vil udtrykket ikke være fuldstændig uændret, og den grønne farve vil blive en stilet detalje. Her vil en lysegrøn sofa højst sandsynligt virke malplaceret, og de gode kvaliteter ved en grøn sofa vil gå tabt.

En grøn sofa til de fleste hjem

Du behøver ikke at gå fuldt ud på den grønne farve, hvis du gerne vil have en grøn sofa. Hvis du ikke vil gøre den grønne farve central i boligindretningen, vil en grøn sofa stadigvæk være et perfekt valg til at danne farvekombinationer i hjemmet.

Afhængigt af nuancen på din grønne sofa kan grøn både passe til en kulørt eller en mat stue. Til den lyse stue er grøn og lyserød for eksempel en trendy kombination, der skaber en fin balancegang mellem to farver, der hurtigt kan blive for iøjefaldende.

Hvis du vælger at gå med en af vores sofaer i grå, kan du kombinere en lysegrå nuance med en mørkegrå puf, der netop skaber harmoni mellem lys og mørk – uden det bliver direkte kontrastfyldt!

Vi leverer din nye, grønne sofa

Vores grønne sofaer her på siden er alle håndlavede med stærke rammer af massivt træ, og du finder sofaerne i diverse modeller, former og nuancer. Hvis du gerne vil bringe naturen ind i hjemmet med hjælp fra en grøn sofa, vælger du blot sofaen blandt vores store udvalg, og så skal vi nok sørge for at bringe den trygt hjem til din stue.

 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.