Grå sofaer

Grå sofaer – træf et skudsikkert sofavalg til din boligindretning

De grå sofaer har med garanti fået en plads i sofaernes Hall of Fame, hvilket vi ikke sætter spørgsmålstegn ved. Farven grå har i sofaens lange levealder været et populært valg, når diverse design har været et smut forbi...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-30% Barcelona | sofasæt
26.998,00 kr 18.898,60 kr Eller 1.890 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger
-40% Roma | Puf
+ 7
7.998,00 kr 4.798,80 kr Eller 480 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: 5 - 7 hverdage
-40% Rimini | Sovesofa
25.998,00 kr 15.598,80 kr Eller 1.560 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

Grå sofaer – træf et skudsikkert sofavalg til din boligindretning

De grå sofaer har med garanti fået en plads i sofaernes Hall of Fame, hvilket vi ikke sætter spørgsmålstegn ved. Farven grå har i sofaens lange levealder været et populært valg, når diverse design har været et smut forbi farvepaletten.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af grå sofaer, der med høj kvalitet, stilrigtigt design og en klassisk kulør aldrig går af mode.

En grå sofa til en farverig indretning

Tanken om, at gråt er kedeligt, er inden for boligindretning for længst blevet lagt på hylden. En grå sofa kan netop medvirke til, at dit personlige præg af indretningen endelig får lov til at udfolde sig i alle regnbuens farver.

En farverig stue kan på et splitsekund blive forvirrende, rodet og usammenhængende, hvis der ikke er harmoni og balance blandt rummets mange farver. Her vil en sofa i grå gå ind og nedtone de mange farver, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med at sammensætte de pompøse farver til en behagelig farvekombination.

Den forholdsvist neutrale, grå farve lader dig inddrage andre kulørte elementer, såsom en puf fra sofa.dk, i din indretning. Pyntepuder, tæpper eller møbler i andre farver og nuancer fungerer også sublimt sammen med en grå sofa, der med sit stilede design og sin klassiske kulør ikke behøver en iøjefaldende farve for at skille sig ud.

Hvis du placerer yderst farverige elementer af farverne orange, lyserød eller turkis i sofaen, vil kontrasten tilmed skabe et friskt look. Derudover passer en grå sofa også ind i en boligindretning, hvor varme, hygge og afslapning er i fokus. En mørkegrå sofa, eller måske en af vores sofaer i blå, kan få de rolige, mørke farver i rummet til at træde i karakter og skabe en stemning baseret på ro.

Grå sofaer går aldrig af mode

Hvis du er glad for løbende at eksperimentere med elementer og farver i din boligindretning, vil du sætte pris på at have en sofa i grå. Den neutrale farve til en sofa er en klassiker, der ikke sætter en stopper for nye, moderne tendenser.

Når du køber en af vores danskdesignede, grå sofaer her på siden, vil du ikke kun følge nutidens normer til en perfekt sofa i forhold til komfort og udstråling. Sofaen fungerer i de fleste boligindretninger – og det vil den blive ved med. Derfor er det et tidløst valg, når du gør brug af en grå sofa i din indretning.

Da den grå farve er yderst alsidig og populær, er det også muligt at finde de fleste af modellerne her på siden i grå. Derved kan du finde grå sofaer i alverdens former, der passer perfekt ind i din boligindretning i forhold til plads og kombination af farver. Derudover fungerer den grå farve med de fleste tekstiltyper, som vi bruger til vores sofaer. Her kan både nævnes stoftyper som firenze, mano og velour, hvori den grå farve ofte bliver brugt.

En klassisk grå sofa til enhver indretning

Du vil aldrig gå galt i sofaland, når du vælger en grå sofa. Med sine mange muligheder for at sammensætte møbler på tværs af farver og former vil en sofa i grå være et sikkert valg. Den grå farve kan være fundamentet for, at du kan eksperimentere med elementer i kulørte og festlige farver – uden det virker forkert eller malplaceret.

Sofaerne i grå her på siden har alle været underlagt en avanceret kvalitetskontrol, da en grå sofa utvivlsomt vil blive en del af din indretning i mange år frem – og det skal den være klædt på til. Med stærke rammer af massivt træ, stærke Nozag-fjedre og høj kvalitet vil din nye, grå sofa komme for at blive!

En tidløs kvalitetssofa i mørkegrå

Hvis du vælger en mørkegrå sofa, ved du, at den forbliver tidløs. Den går aldrig af mode – så er du sikker på, at den kan holde langt ud i fremtiden. Det kan den også kvalitetsmæssigt. Alle vores sofaer er nemlig i allerhøjeste kvalitet og kommer håndlavet direkte fra fabrikken. De kommer alle med en massiv træramme, der holder sammen på sofaen.

Alle stofferne til sofaerne har desuden fået en overfladebehandling, som sammen med stoffets slidstyrke gør, at det er meget nemmere at vedligeholde og gøre rent. Det gør også stoffet meget slidstærkt – uanset om det er velour, læder eller andet mørkegråt møbelstof. Igen betyder det, at din sofa kommer til at holde mange år ud i fremtiden.

Tilpas sofaen til dit hjem

Når du har besluttet dig for, at din sofa skal være mørkegrå, er det vigtigt, at den hænger sammen med resten af indretningen i dit hjem. Dog er det som sagt nemt at style den grå farve i indretningen. Den går nemlig fint med mange forskellige farver – både lyse og mørke.

Derudover er det vigtigt at tænke over, om sofaen skal være venstre- eller højrevendt, hvis du skal have en sofa med chaiselong eller en hjørnesofa. Alle vores sofaer kan både vendes til højre og venstre, så du nemt kan indrette din stue med den. Derudover kan du få mange af vores mørkegrå sofaer i flere moduler, så du selv kan vælge, hvor stor den skal være. Du kan blandt andet få et hjørnemodul, en puf og så mange midtermoduler, som du ønsker.

Afprøv din grå sofa derhjemme

Køb din grå sofa allerede i dag og få den leveret helt hjem til dig. Så kan du nyde dens stilrene look og dens komfort med det samme. Du kan roligt prøve den af derhjemme, for du får 14 dages returret med i købet. Så er du sikker på, at stilen og farven passer ind i dit hjem og din stue.