142 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 142 element(er)

Aktive filtre

Grå sofaer – træf et skudsikkert sofavalg til din boligindretning

De grå sofaer har med garanti fået en plads i sofaernes Hall of Fame, hvilket vi ikke sætter spørgsmålstegn ved. Farven grå har i sofaens lange levealder været et populært valg, når diverse design har været et smut forbi farvepaletten.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af grå sofaer, der med høj kvalitet, stilrigtigt design og en klassisk kulør aldrig går af mode.

En grå sofa til en farverig indretning

Tanken om, at gråt er kedeligt, er inden for boligindretning for længst blevet lagt på hylden. En grå sofa kan netop medvirke til, at dit personlige præg af indretningen endelig får lov til at udfolde sig i alle regnbuens farver.

En farverig stue kan på et splitsekund blive forvirrende, rodet og usammenhængende, hvis der ikke er harmoni og balance blandt rummets mange farver. Her vil en sofa i grå gå ind og nedtone de mange farver, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med at sammensætte de pompøse farver til en behagelig farvekombination.

Den forholdsvist neutrale, grå farve lader dig inddrage andre kulørte elementer, såsom en puf fra sofa.dk, i din indretning. Pyntepuder, tæpper eller møbler i andre farver og nuancer fungerer også sublimt sammen med en grå sofa, der med sit stilede design og sin klassiske kulør ikke behøver en iøjefaldende farve for at skille sig ud.

Hvis du placerer yderst farverige elementer af farverne orange, lyserød eller turkis i sofaen, vil kontrasten tilmed skabe et friskt look. Derudover passer en grå sofa også ind i en boligindretning, hvor varme, hygge og afslapning er i fokus. En mørkegrå sofa, eller måske en af vores sofaer i blå, kan få de rolige, mørke farver i rummet til at træde i karakter og skabe en stemning baseret på ro.

Grå sofaer går aldrig af mode

Hvis du er glad for løbende at eksperimentere med elementer og farver i din boligindretning, vil du sætte pris på at have en sofa i grå. Den neutrale farve til en sofa er en klassiker, der ikke sætter en stopper for nye, moderne tendenser.

Når du køber en af vores danskdesignede, grå sofaer her på siden, vil du ikke kun følge nutidens normer til en perfekt sofa i forhold til komfort og udstråling. Sofaen fungerer i de fleste boligindretninger – og det vil den blive ved med. Derfor er det et tidløst valg, når du gør brug af en grå sofa i din indretning.

Da den grå farve er yderst alsidig og populær, er det også muligt at finde de fleste af modellerne her på siden i grå. Derved kan du finde grå sofaer i alverdens former, der passer perfekt ind i din boligindretning i forhold til plads og kombination af farver. Derudover fungerer den grå farve med de fleste tekstiltyper, som vi bruger til vores sofaer. Her kan både nævnes stoftyper som firenze, mano og velour, hvori den grå farve ofte bliver brugt.

En klassisk grå sofa til enhver indretning

Du vil aldrig gå galt i sofaland, når du vælger en grå sofa. Med sine mange muligheder for at sammensætte møbler på tværs af farver og former vil en sofa i grå være et sikkert valg. Den grå farve kan være fundamentet for, at du kan eksperimentere med elementer i kulørte og festlige farver – uden det virker forkert eller malplaceret.

Sofaerne i grå her på siden har alle været underlagt en avanceret kvalitetskontrol, da en grå sofa utvivlsomt vil blive en del af din indretning i mange år frem – og det skal den være klædt på til. Med stærke rammer af massivt træ, stærke Nozag-fjedre og høj kvalitet vil din nye, grå sofa komme for at blive!

En tidløs kvalitetssofa i mørkegrå

Hvis du vælger en mørkegrå sofa, ved du, at den forbliver tidløs. Den går aldrig af mode – så er du sikker på, at den kan holde langt ud i fremtiden. Det kan den også kvalitetsmæssigt. Alle vores sofaer er nemlig i allerhøjeste kvalitet og kommer håndlavet direkte fra fabrikken. De kommer alle med en massiv træramme, der holder sammen på sofaen.

Alle stofferne til sofaerne har desuden fået en overfladebehandling, som sammen med stoffets slidstyrke gør, at det er meget nemmere at vedligeholde og gøre rent. Det gør også stoffet meget slidstærkt – uanset om det er velour, læder eller andet mørkegråt møbelstof. Igen betyder det, at din sofa kommer til at holde mange år ud i fremtiden.

Tilpas sofaen til dit hjem

Når du har besluttet dig for, at din sofa skal være mørkegrå, er det vigtigt, at den hænger sammen med resten af indretningen i dit hjem. Dog er det som sagt nemt at style den grå farve i indretningen. Den går nemlig fint med mange forskellige farver – både lyse og mørke.

Derudover er det vigtigt at tænke over, om sofaen skal være venstre- eller højrevendt, hvis du skal have en sofa med chaiselong eller en hjørnesofa. Alle vores sofaer kan både vendes til højre og venstre, så du nemt kan indrette din stue med den. Derudover kan du få mange af vores mørkegrå sofaer i flere moduler, så du selv kan vælge, hvor stor den skal være. Du kan blandt andet få et hjørnemodul, en puf og så mange midtermoduler, som du ønsker.

Afprøv din grå sofa derhjemme

Køb din grå sofa allerede i dag og få den leveret helt hjem til dig. Så kan du nyde dens stilrene look og dens komfort med det samme. Du kan roligt prøve den af derhjemme, for du får 14 dages returret med i købet. Så er du sikker på, at stilen og farven passer ind i dit hjem og din stue.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.