22 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 22 element(er)

Aktive filtre

Gul sofa – bring solens varme farve ind i dit hjem

Den gule farve har med årene vundet større og større indpas i diverse indretningsmagasiner. Med sit sommerlige udtryk og den positive udstråling har farven også fundet vej til vores designmøbler og farvemønstre her hos sofa.dk.

Det samme gør sig gældende ved vores gule sofaer, som du finder her på siden. En gul sofa kan netop noget, som ingen sofa i en anden farve formår at efterligne til fulde.

En gul sofa i flere nuancer

Der er ingen tvivl om, at de gule nuancer er kommet for at blive. På trods af farvens uheldige symbolik af både falskhed og forræderi, kan gul være et yderst stilfuldt element i et hjem. Ved at bruge farven på den rette måde, vil både falskheden og forræderiet blive glemt til fordel for glæde og optimisme.

Et godt eksempel på et stilfuldt element i gul kan være din sofa. Med den rette farvekombination kan stuens største møbel sagtens bære den gule farve, der i sammenspil med puder, malerier og tæpper vil få den glade farve inkorporeret i din boligindretning på smukkeste vis.

Her er nuancerne af den gule sofa afgørende for det udtryk, som din stue skal afspejle. Med en varmere nuance, som den populære karrygul, vil din stue få en varm glød, som du kan puste liv i ved hjælp af de andre dele af indretningen.

Udnyt potentialet ved en gul sofa

En gul sofa lægger netop op til sammenspil og kontraster med de andre farver i lokalet. Den gule farve vil ikke komme til sin ret, hvis du bruger det gule element i alle dele af boligindretningen. Eksempelvis vil en gul sofa i en mørk tone stå eminent til en bogreol eller et stuebord i mørke træsorter. På samme måde vil en lys gul sofa bryde et lyst, hvidt eller gråt rum på en diskret og nydelig måde.

Hvis en velour-sofa i gule nuancer falder i din smag, kan du både eksperimentere med tæpper med en anden tekstur eller en mørkere nuance. Derved kan du bryde den gule farve, sådan den bliver et naturligt og stilfuldt element i boligindretning.

Det fulde potentiale ved en gul sofa får du, når inddrager den gule nuance i andre dele af indretningen i samme lokale. Har du et tæppe med et gult mønster? Eller har du en vase i en gul nuance? I så fald kan møbler i denne størrelsesorden være geniale at inddrage i din boligindretning, da det vil skabe en glidende overgang mellem din smukke, nye sofa og de andre elementer i stuen.

Til en stue fyldt med gule møbler kan det være bedre at kigge efter en grå sofa. Derved bliver gul ikke den dominerende farve, hvilket skaber en behagelig og smuk harmoni. Omvendt kan en gul sofa i et gråt og farvenedtonet lokale bringe en mere positiv og frisk udstråling.

Hvornår skal man gå med en gul sofa?

Det er altid muligt at gøre et rum mere unikt og personligt med en gul sofa. Som sagt kræver det, at de omkringliggende elementer i boligindretningen understøtter den gule farve. Når først dette spiller, er du godt på vej mod en af tidens største trends i forhold til farvevalg i indretningen.

Derudover er en gul sofa også oplagt, hvis du har et køkkenalrum. Tro det eller ej, så har den gule farve en effekt på appetitten, hvilket passer godt til duften af madlavningen, som spreder sig i rummet. Ved at lave et sammenspil med en gul hjørnesofa og en frugtskål med appelsiner får du derfor et køkken-alrum, der både vækker appetitten samt passer perfekt ind i et indretningsmagasin.

Her på siden finder du vores store udvalg af gule sofaer, som er af danske designere med smag for unikke twist og personlige præg. Efter du har taget den moderigtige beslutning om at købe en gul sofa, leverer vi med glæde sofaen helt ind i stuen eller dit køkken-alrum.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.