Gul sofa

Gul sofa – bring solens varme farve ind i dit hjem

Den gule farve har med årene vundet større og større indpas i diverse indretningsmagasiner. Med sit sommerlige udtryk og den positive udstråling har farven også fundet vej til vores designmøbler og farvemønstre her hos sofa.dk.

... Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-40% Roma | Puf
+ 7
7.998,00 kr 4.798,80 kr Eller 480 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: 5 - 7 hverdage

Gul sofa – bring solens varme farve ind i dit hjem

Den gule farve har med årene vundet større og større indpas i diverse indretningsmagasiner. Med sit sommerlige udtryk og den positive udstråling har farven også fundet vej til vores designmøbler og farvemønstre her hos sofa.dk.

Det samme gør sig gældende ved vores gule sofaer, som du finder her på siden. En gul sofa kan netop noget, som ingen sofa i en anden farve formår at efterligne til fulde.

En gul sofa i flere nuancer

Der er ingen tvivl om, at de gule nuancer er kommet for at blive. På trods af farvens uheldige symbolik af både falskhed og forræderi, kan gul være et yderst stilfuldt element i et hjem. Ved at bruge farven på den rette måde, vil både falskheden og forræderiet blive glemt til fordel for glæde og optimisme.

Et godt eksempel på et stilfuldt element i gul kan være din sofa. Med den rette farvekombination kan stuens største møbel sagtens bære den gule farve, der i sammenspil med puder, malerier og tæpper vil få den glade farve inkorporeret i din boligindretning på smukkeste vis.

Her er nuancerne af den gule sofa afgørende for det udtryk, som din stue skal afspejle. Med en varmere nuance, som den populære karrygul, vil din stue få en varm glød, som du kan puste liv i ved hjælp af de andre dele af indretningen.

Udnyt potentialet ved en gul sofa

En gul sofa lægger netop op til sammenspil og kontraster med de andre farver i lokalet. Den gule farve vil ikke komme til sin ret, hvis du bruger det gule element i alle dele af boligindretningen. Eksempelvis vil en gul sofa i en mørk tone stå eminent til en bogreol eller et stuebord i mørke træsorter. På samme måde vil en lys gul sofa bryde et lyst, hvidt eller gråt rum på en diskret og nydelig måde.

Hvis en velour-sofa i gule nuancer falder i din smag, kan du både eksperimentere med tæpper med en anden tekstur eller en mørkere nuance. Derved kan du bryde den gule farve, sådan den bliver et naturligt og stilfuldt element i boligindretning.

Det fulde potentiale ved en gul sofa får du, når inddrager den gule nuance i andre dele af indretningen i samme lokale. Har du et tæppe med et gult mønster? Eller har du en vase i en gul nuance? I så fald kan møbler i denne størrelsesorden være geniale at inddrage i din boligindretning, da det vil skabe en glidende overgang mellem din smukke, nye sofa og de andre elementer i stuen.

Til en stue fyldt med gule møbler kan det være bedre at kigge efter en grå sofa. Derved bliver gul ikke den dominerende farve, hvilket skaber en behagelig og smuk harmoni. Omvendt kan en gul sofa i et gråt og farvenedtonet lokale bringe en mere positiv og frisk udstråling.

Hvornår skal man gå med en gul sofa?

Det er altid muligt at gøre et rum mere unikt og personligt med en gul sofa. Som sagt kræver det, at de omkringliggende elementer i boligindretningen understøtter den gule farve. Når først dette spiller, er du godt på vej mod en af tidens største trends i forhold til farvevalg i indretningen.

Derudover er en gul sofa også oplagt, hvis du har et køkkenalrum. Tro det eller ej, så har den gule farve en effekt på appetitten, hvilket passer godt til duften af madlavningen, som spreder sig i rummet. Ved at lave et sammenspil med en gul hjørnesofa og en frugtskål med appelsiner får du derfor et køkken-alrum, der både vækker appetitten samt passer perfekt ind i et indretningsmagasin.

Her på siden finder du vores store udvalg af gule sofaer, som er af danske designere med smag for unikke twist og personlige præg. Efter du har taget den moderigtige beslutning om at købe en gul sofa, leverer vi med glæde sofaen helt ind i stuen eller dit køkken-alrum.