3 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-3 af 3 element(er)

Aktive filtre

Farven lyserød – En elsket klassiker, der aldrig går af mode

Farven lyserød er elsket af de fleste for dens sødme og femininitet, ligesom farven ofte sættes i forbindelse med håb. Og i hjemmet er den en klassiker, der ikke er til at komme uden om. Ikke kun på børneværelserne, men som en del af alle familiens rum.

Lyserød er ikke bare lyserød

Når talen falder på lyserød, er det let at falde i den fælde, at man forbinder lyserødt med et prinsesseunivers. Men lyserød kan så meget mere end det, og kommer i så utrolig mange forskellige nuancer, der spænder over alt fra den sarte rosa, den nostalgiske gammelrosa og til den bombastiske pink. Så lad ikke fordommene stoppe dig, når du skal vælge farver til dine sofaer.

Giv dit hjem et feminint touch med en lyserød sofa

Der er ingen tvivl om, at lyserød har en særlig evne til at fremhæve feminine detaljer i hjemmet. Der er noget lyst og sommerligt over farven, som efterlader en med en let og luftig følelse. Det er også farven, der er ideel at bruge i hjemmet, hvis du gerne vil skrue op for forårsfornemmelserne.

Ønsker du at dyrke det bløde og feminine ved den lyserøde farve, kan du vælge at lade dit valg af materiale gå dit ærinde. Hos sofa.dk fører vi nemlig flere forskellige typer betræk, der har hver deres forskellige kvaliteter. Men navnlig velour har en særlig evne til at spille sammen med lyserød på en enestående måde og give en helt særlig feminin og eksklusiv aura.

Er du klar til at lade velouren flytte hjem til dig? Hos os finder du et stort udvalg af velour i forskellige farver. Så tjek vores sortiment ud, og lad dig inspirere til dit næste køb på sofa.dk.

Indret dig med mørke kontraster til din lyserøde farve

Lyserød er en smuk farve i sig selv og bliver som sagt ofte forbundet med noget lyst og feminint. Men der er ingen regler for, at man ikke kan trække den lyserøde farve i en anden retning og give den mere kant.

For hvis du virkelig ønsker at få den lyserøde farve til at poppe, kan du give den modspil med en mørk kontrastfarve. Her er en farve i den grålige farveskala især et fortræffeligt valg, da den giver kant uden at virke dominerende eller overvældende. Mal eksempelvis dine vægge med en flot, mørkegrå farve, og kombiner det med en sofa i en nydelig, lyserød tone. De to farver er som skabt for hinanden.

Skal din næste sofa fra sofa.dk være lyserød?

Der er ingen tvivl om, at lyserød er en populær farve, der aldrig går af mode. Det skyldes ikke mindst de mange nuanceforskelle inden for lyserød, der findes, og som gør farven utrolig alsidig. Samtidig er det også en farve, der kan anvendes sammen med utrolig mange andre farver, uden den på nogen måde clasher med sanseindtrykket.

Er du også vild med lyserød? Og ønsker du at gøre din drøm om en lyserød sofa til virkelighed? Så er du landet det helt rigtige sted. På sofa.dk vil vi nemlig gerne føre din lyserøde vision ud i livet og skabe en drøm af en lyserød sofa til dig.

Vælg det rigtige lyserøde stof, der passer til din livsstil

Tjek vores store sortiment af lyserøde tekstiler ud. Her finder du mange forskellige lyserøde nuancer og forskellige typer tekstiler. Både velour, bomuld, møbelstof, polyesterblandinger og meget mere. Er du i tvivl om, hvilken type tekstil du skal vælge, så tøv ikke med at kontakte os angående stofprøver.

Når du har valgt dine materialer, producerer vi din sofa til dig på vores danske fabrik. Alt er håndlavet, så intet er overladt til tilfældighederne. Du kan derfor forvente at modtage en sofa i høj kvalitet og som oser af dansk design. Præcis som vi foretrækker det.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.