Hurup | Chaiselongsofa, højre

Her er en smuk og komfortabel chaiselongsofa til tre personer. Sofaen er rummelig og blød, og lægger op til ren hygge og afslapning.

Puderne på denne danskdesignede skønhed er fyldt med en blanding af silikone-/fiberfyld og dun, som omgiver en koldskumskerne. Det giver dem en optimal blødhed uden, at de falder sammen.

Du kan enten vælge Hurup betrukket med Pure, der er en smuk og naturlig blanding af hør og bomuld, eller med det mere praktiske Urban, der er 100 % polyester. 

15.795,00 kr.
Inkl. moms
Farver
  • Urban Antracitgrå
  • Urban Grøn
  • Urban Guld
  • Urban Mørkeblå
  • Pure Grå
  • Pure Latte
  • Pure støvet blå
Antal
Leveringstid: Ca. 8 uger

  • Altid 14 dages returret Altid 14 dages returret

Hurup: Chaiselongsofa, højre 

Her er en tre-personers sofa til dem, der kan lide at have plads omkring sig. Chaiselongen indbyder til ren afslapning med en god bog eller film. 

Denne model har chaiselongen i højre side, men vi har den naturligvis også i en udgave, der vender mod venstre.

Hurup er designet i Thy, og der er kræset for alle detaljer lige fra den massive træramme inderst til valgt af pudefyld og monteringen af lækkert møbelstof yderst.

Alle puder er med en stabil kerne af koldskum omgivet af lette, bløde dun, der giver en fantastisk blød siddekomfort og et indbydende udseende.

Sofaen vil ændre sit udseende løbende med den bliver brugt, og det er meningen. Hurup er en sofa, der skal bruges, og banker du bare hynderne jævnligt op efter brug, har man en sofa, der bare bliver mere og mere lækker med tiden.

Stoffet Pure er udvalgt til dig, der ønsker den ypperste kvalitet indenfor møbelstof. Det består af en blanding af to lækre naturmaterialer nemlig hør og bomuld. Det giver komforten af sofaen det sidste touch.

Er der børn eller hund i huset, er Urban muligvis et bedre stofvalg. Det er nemt at rengøre og vedligeholde, og selvom det er lavet af polyester, er det blødt og elastisk.   

Hurup fåes også som 2-personers3-personershjørnesofa og U-sofa

Produkt information

Højde
77 cm
Bredde
244 cm
Dybde
86 cm
Chaiselongdybde
154 cm
Siddehøjde
43 cm
Siddedybde
57 cm
Ben
Metal, sort
Stoftype
Pure eller Urban
Materiale
Bomuld/hør eller 100 % polyester
Martindale (slidtest)
24.000 eller 50.000