Sofa på afbetaling

Del din betaling op i 10 lige store dele (Helt gratis)

På sofa.dk er det muligt at købe rente- og gebyrfrit 10 måneder igennem Santander. 

Købssummen vil med andre ord altid være den samme som tilbagebetalingssummen - ingen ubehagelige overraskelser!

Du kan vælge at benytte dig af denne løsning på køb mellem 2.000-100.000 kr.

Du skal blot udvælge de produkter, som du ønsker fra sofa.dk og efterfølgende gå til betaling. Her har du muligheden for at vælge Santander. Udfyld herefter dine informationer og du vil inden for 3 minutter få svar på din kreditansøgning. 

Processen er således:

1) Handl som du normalt ville gøre på en webshop

2) Vælg Santander ved betaling og følg vejledning

3) Gennemfør bestilling og glæd dig til at modtage din nye sofa

Vælger du at købe en sofa til 10.000 kr. kan du altså vælge at splitte din betaling op i 10 lige store dele og kun betale 1.000 kr. pr måned i 10 måneder. Helt uden renter og gebyrer. Du betaler altså samme pris, som havde du købt produkterne i dag på dit betalingskort.

Købet forudsætter, at du bliver kreditgodkendt af Santander. Denne vurdering foretages af dem og ikke af os. Bliver du afvist kan du vælge at ringe til Santander på 70 21 90 11 og høre årsagen. Du er også velkommen til at foretaget købet direkte med betalingskort, såfremt du bliver afvist. 

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om finansiering hos Santander Consumer Bank.

OBS: Det er vigtigt, at du deaktiverer programmer som Adblocker samt accepterer cookies/pop-ups i din internetbrowser, da Santander delbetaling ellers ikke kan viderestille dig til bl.a. SKAT.dk.

Ethvert lån optaget igennem sofa.dk kan til enhver tid indfries uden ekstra omkostninger. Endvidere forudsættes betaling via betalingsservice. Der er fortrydelsesret. Bevilling af lån kræver positiv kreditgodkendelse jf. Santanders gældende politikker.

Når din finansieringsansøgning er godkendt skal du underskrive aftalen med dit Nem ID via din PC. Du vil typisk få svar på ansøgningen i løbet af få minutter.

Finansieringstilbuddet gælder alle privatkunder, der er fyldt 18 år og ikke står registreret i RKI/debitorregisteret. Alle ansøgninger vurderes individuelt.

Øvrige spørgsmål, omkostninger, gebyrer, klageadgang, fortrydelsesret mv. kan du læse om her

Køb sofa på afbetaling hos sofa.dk

Ja, som vi kort har været inde på, så har du rig mulighed for at købe en sofa på afbetaling på sofa.dk. Det er en mulighed, som rigtig mange danskere benytter sig af hver måned, og det er måske også noget, der tiltaler dig.

Vi har fuld forståelse for, at det ikke er alle, der blot kan svinge betalingskortet og betale for en sofa, der koster 10.000 eller 20.000 kr. Er det ikke realistisk for dig at betale kontant, så kan du vælge at vente med at købe sofaen, indtil du har sparet op, men du kan også vælge at købe sofaen på afbetaling. Sidstnævnte mulighed er typisk den mest oplagte, hvis man har brug for en ny sofa hurtigst muligt. Vi har etableret et samarbejde med Santander, der bl.a. er specialister i privatlån, så du kan få finansieret din sofa på attraktive vilkår.

Mangler du en trin-for-trin guide til at købe sofaer på afbetaling? Så kig med herunder.

Sådan køber du en sofa på afbetaling:

  • Handl som du normalt ville gøre på en webshop
  • Vælg Santander ved betaling og følg vejledningen
  • Gennemfør bestillingen og glæd dig til at modtage din nye sofa

Eksempel:

Vælger du at købe en sofa til 10.000 kr., kan du altså vælge at splitte din betaling op i 10 lige store dele og kun betale 1.000 kr. pr måned i 10 måneder. Helt uden renter og gebyrer. Du betaler altså samme pris, som havde du købt sofaen i dag på dit betalingskort. Så længe du formår at betale dine afdrag til tiden, så er der altså ingen omkostninger forbundet med at købe en sofa på afbetaling.

Vælg afbetaling og få råd til en bedre sofa

Det er aldrig hensigtsmæssigt at gå på kompromis med hverken kvaliteten, ergonomien, designet eller andre vigtige faktorer, når der skal købes ny sofa. Der er trods alt tale om et møbel, der skal kunne bruges og skabe glæde i mange år. Dette bør du have in mente, inden du uden omtanke kaster dig over den billigste sofa. Kig f.eks. nærmere på vores hjørnesofaer, hvis du gerne vil have en hyggelig og rummelig sofa.

Skal du have råd til den bedst mulige sofa? Så kan du overveje at købe din kommende sofa på afbetaling. Med et attraktivt finansieringstilbud kan det f.eks. være, at du kan hæve dit sofabudget fra 10.000 til 20.000 kr. Således har du lige pludselig råd til en langt bedre sofa målt på kvalitet, ergonomi m.v. Denne beslutning vil du helt sikkert blive glad for at have truffet på den lange bane. Dog skal du selvfølgelig altid tage højde for din økonomiske situation og fremtidige budget.

Vi accepterer også betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem. Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter på dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Du skal kreditgodkendes for at kunne få finansieret din sofa

Hvad end det er en lille sofa med chaiselong eller en lidt større 3 personers sofa, du skal købe, så skal du være bekendt med, hvordan du bliver kreditgodkendt. Det er nemlig en forudsætning, at du bliver kreditgodkendt, hvis du skal kunne købe den ønskede sofa på afbetaling.

Vi har ingen indflydelse på, hvem der bliver godkendt, og hvem der bliver afvist. Dette er op til vores finansieringspartner, Santander. Bliver du mod forventning afvist, så bør du bruge en af vores andre betalingsmåder.

For at kunne blive godkendt til at købe en sofa på kredit skal du i første omgang kunne indfri to vigtige krav; du skal være mindst 18 år, og så skal du ikke være registreret i et dansk skyldnerregister (RKI eller Debitor Registret).

Del din betaling op med Anyday

Hvis du ikke ønsker at betale hele beløbet på én gang, så har du også mulighed for at betale med Anyday. Dette betyder at du kan dele din betaling op i fire lige store dele, over fire måneder. En af fordelene ved Anyday er, at det er 100% rente- og gebyrfrit.

Hvis Anyday lyder som den rette betalingsform for dig, skal du blot vælge Anyday når du skal vælge betalingsform, længere henne i bestillingsprocessen.

Det er en forudsætning at man ikke er registeret i i RKI, hvis man ønsker at betale med Anyday.


Sådan vælger du Anyday som betalingsmetode:

  1. Gå videre til betaling, når du har tilføjet den ønskede vare til indkøbskurven. 

  2. Vælg Anyday som betalingsform

  3. Opret dig på Anyday med dit NemID - denne proces er nem og hurtig 

  4. Din bestilling er nu gennemført og du vil modtage en ordrebekræftelse på mail 

Første rate betales med det samme, efter du har foretaget din bestilling. Når det er tid til at betale næste rate, vil du få en påmindelse, så du dermed er sikker på at betale til tiden.