Virksomheder & offentlige

Sofa.dk sælger ikke kun sofaer til private, men leverer også til både private og offentlige virksomheder. Det betyder, at hvis I er på udkig efter en sofa til jeres kontor, står vi gerne klar til at hjælpe jer med at finde den rette og give et godt tilbud.

I er som altid velkommen til at kontakte os direkte på livechat, telefon eller via e-mail til info@sofa.dk, hvis vi skal tage en nærmere dialog om hvilke sofaer, der passer ind i lige netop jeres lokaler.

Sofa til erhverv

Vi har et bredt udvalg af sofaer med betræk, der testes til over 30.000 Martindale, som er minimumsanbefalingen til sofaer i offentlige rum som eksempelvis en hotellobby, en ventesal eller et kontor med mange medarbejdere.

Hvis I ønsker at købe en sofa til erhverv, er der to muligheder. Er der tale om færre end fem sofaer, kan I blot bestille via webshoppen her, som købte I en sofa privat. Forskellen ligger i, at det naturligvis er den bestillende virksomheds oplysninger, der indtastes under betalingsprocessen.

Er der derimod tale om fem sofaer eller derover, kan I sende en e-mail til info@sofa.dk med nærmere detaljer. Så vender vi tilbage med et godt tilbud på de ønskede sofaer.

Sofa til det offentlige

Ligesom erhvervsvirksomheder kan have behov for at indkøbe sofaer, kan det også være aktuelt i det offentlige. Det gælder sådan set både som en sofa til kontor, men også i forbindelse med indretning af eksempelvis biblioteker, lokaler til Borgerservice og Jobcentre, samt andre steder, hvor borgere færdes.

Her er det givetvis endnu vigtigere, at der tages højde for sofaernes slidstærkhed. Eksempelvis har vi vores Palermo-serie med et betræk, der testes til 100.000 Martindale. Det er noget af det mest slidstærke materiale, der kan holde til det meste. Derfor er det oplagt til sofaer, der kommer til at blive brugt hyppigt.

Hvis I ønsker at bestille sofaer, har I ligeledes to muligheder. Er der tale om færre end fem sofaer, kan bestilling bare foregå via webshoppen, hvor I har mulighed for at indtaste jeres EAN-nummer og øvrige oplysninger. Det er således ganske nemt at bestille en sofa med EAN betaling hos os.

Har I behov for at bestille fem sofaer eller derover, er det heller ikke noget problem. Vi foreslår, at I tager kontakt til os via info@sofa.dk, så kontakter vi jer med et godt tilbud.

Vi rådgiver om stort og småt

Hvis I er i tvivl om, hvilken sofa I skal vælge til lige netop jeres kontor, café, bibliotek eller noget andet, vil vi meget gerne bistå med rådgivning. Vi har mange års erfaring med sofaer og er nørder, når det kommer til materialevalg, sofatyper og farvesammensætninger.

Vi sidder derfor klar ved telefonen og computeren til at hjælpe jer med at finde den helt rigtige sofa til lige netop jeres behov, hvad end det så er i privat virksomhedsregi eller i det offentlige.