Sofastof i et hav af farver

Vælg den sofafarve, der matcher til dit hjem

London-serien er beklædt med stof, som er fremstillet af brugte plastflasker omdannet til det lækreste stof i forskellige farver. Uanset hvilken farve, du vælger, kan du regne med, at stoffet er både behageligt, praktisk og rengøringsvenligt.

Se farver og vælg modeller - klik her

Udover at stoffet på London-serien findes i forskellige farver, som du finder nedenfor, har det en række klare fordele, som gør det velegnet til hjem med børn og/eller husdyr. Stoffet har bl.a. en helt særlig overflade, som er baseret på nano-partikler sammensat på en måde, der effektivt blokerer for indtrængning af snavs. Og takket være en særlig Easy Clean-teknologi, indarbejdet i stoffet, er det muligt at fjerne selv de mest genstridige pletter, som kaffe og ketchup, uden brug af rengøringsmidler. Du skal blot bruge vand eller sæbevand.
Sofastoffet til London-sofaserien er lavet af recirkuleret polyester fra genbrugte plastflasker, der er opsamlet fra bl.a. havet. Stoffet er OEKO-TEX certificeret og dermed produceret uden harmfulde kemikalier. Det betyder også, at indfarvningen af stoffet udelukkende sker med farve, der er 100 % fri for tungmetaller og farlige kemikalier. Stoffet har en strækbarhed på over 600 og en Martindale slidstyrke på over 35.000 og er derfor ekstremt velegnet som møbelstof.
Hvilken sofafarve matcher dit hjem?
Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette farve, er du velkommen til at kontakte os for personlig vejledning.