Velkommen til Sofa.dk fra Thy

HVEM ER VI?

Helt almindelige Thyboer.

Vort kontor er beliggende i det naturskønne Thy, rygraden af Danmark, kendt for det, som alle Thyboer er stolte af; - bundsolid ærlighed og troværdighed. Vi er til at stole på. Vi holder det, vi lover.

Hos os handler du direkte hos producenten af lækre, danskdesignede sofaer af høj kvalitet. Vi har taget den absolut korteste vej til dig udenom alle mellemled og møbelforretninger for altid at have det bedste produkt til den absolut bedste pris.

Vi udvælger kun de bedste materialer og råvarer til vores europæiske produktion, hvor det solide håndværk bliver underlagt en avanceret kvalitetskontrol.

Derfor kan vi bryste os af at kunne levere sofaer uden bullshit til alle, der ønsker høj kvalitet til lave priser.

Det skal ikke være dyrt at sidde godt i det - bare vælg en Sofa!

Dette kan lade sig gøre via et enkelt koncept, hvor vi udelukkende sælger via internettet.

Hos os gider vi ikke nogle dikkedarer. Alle mellemled er skåret væk. Vi har gjort det helt enkelt for dig at købe en sofa.

Få klik og levering sker efter dit eget ønske og valg. 

​I samarbejde med vort eget designteam og dygtige, eksterne designere, har vi fundet et stort udvalg af bløde, tilbagelænede, moderne, aktuelle - eller sprøde, hvis du er til det...
Vi er ikke en traditionel møbelforretning, men har alligevel det helt store udvalg af små sofaer, store sofaer, hjørnesofaer, U sofaer og chaiselong sofaer, 2 pers. og 3 pers. sofaer, dem med en puf og generelt bare alle de fede sofaer.

Hvad enten du ønsker en biograf sofa, en pæn sofa eller en fed flydersofa, så finder du et stort og varieret udvalg hos os. Spørg os, der er altid nyheder på vej, alle slags møbler, også andet end sofaer. 

HVORFOR ?

Vi tror ikke, at den danske forbruger er holdt op med at tænke i kvalitet. Desværre er priserne for kvalitetsprodukter i dag så høje pga. de mange mellemled, at billige produkter vinder indtog på markedet, - desværre ofte på bekostning af kvaliteten.
Den udvikling forsøger vi at stoppe. Vi har fjernet alle mellemled, men har derimod gode priser og høj kvalitet.

PRODUKTERNE

Alle vore sofaer er håndlavede med rammer af massivt træ. Vi benytter meget stærke fjedre i sædet. På sidde- og rygfladerne monterer vi en god, fast koldskum, hvilket gør, at sofaen bevarer sin form i mange år.

Alle vore stoffer bliver slidstyrketestet. 

Dansk Teknologisk Institut anbefaler 15.000 slidture til hårdt brug i private hjem.

Alle vore stoffer er testede til mellem 45.000 og op til 100.000 slidture.

DERFOR!

Dansk design. Dansk webshop. Høj kvalitet.