Thorsted - seng, 180 cm

Mangler du en lækker kvalitets seng ? 

Så vælg Sofa'skontinentalseng.

Sengen er lavet i det slidstærke Soho stof, som både er slidstærkt og nemt at vedligeholde.

Sengen er lavet i Europa for at sikre at kvaliteten er i top.
Madrassen er lavet med Pocket fjedre, som er betyder at fjedren er svejses i små stofposer, dette gør indlægget mere fleksibelt og punktelastisk, hvilket giver den bedste komfort og støtte.
(205 stk pocket fjedre pr m2)

Sengen består af 2 x sengerammer + 2 x madrasser + 1 x topmadras(Vendbar) + 1 x hovedgavl.

Tidligere kaldte vi Thorsted Den Søvnige.

12.495,00 kr.
6.247,50 kr. Spar 50%
Inkl. moms
Antal
Ca. 1-2 uger

  • Altid 14 dages returret Altid 14 dages returret

Sengen består af 6 colli.

Hovedgavl
2 x sengeramme
2 x sprigmadrasser
Topmadras

Nemt at montere både hovedgavl og de medfølgende ben.

Kontinentalsengen fra Sofa.dk er en super populær seng. Man opnår en yderst behagelig og god nattesøvn. Samtidig er en kontinentalseng både nemmere at komme ind i og ud af, ligesom den er meget behagelig at opholde sig i, især hvis der er monteret sengegavl på sengen. 

Hvad er en kontinentalseng egentlig?
En kontinentalseng er en seng, som er opbygget af flere lag. Den består af tre lag, hvor den nederste del er en box, der udgør sengebunden eller også kaldt sengerammen. Derefter kommer et lag med en springmadras, og øverst ligger en topmadras.

Du finder altså ikke en ramme med tilhørende lamelbund, som i traditionelle senge, men opbygningen af kontinentalsengen gør sovehøjden lidt højere. Det betyder, at sengen er meget nemmere at komme i - og komme ud af igen.

Ingen revne i midten
Vælger du en dobbelt kontinentalseng, sørger den store og tykke topmadrassen, at I slipper for problemet med “revnen i midten af sengen”, sådan som det kendes fra en traditionel seng. 

For både 140×200- og 180×200-udgaven af kontinentalsengen er dækket af en topmadras i et stykke. Ud over at dække revnen i midten, giver topmadrassen også en topkomfort, som kan være med til at forbedre din søvn betydeligt.

7 Varer

Produkt information

Højde
58 cm
Bredde
180 cm
Dybde
200 cm