Klitmøller | 4-personers modulsofa

I denne skønne 4-personers sofa fra Klitmøller-serien, kommer vores modulkoncept virkelig til sin ret. Du kan enten vælge at sætte den som en lille hjørnesofa, eller du kan sætte den som en helt klassisk sofa med plads til hele familien.

Klitmøller er en vores bedst sælgende sofaer. Serien består af tre forskellige moduler, som du selv kan kombinere og sætte sammen, så de passer præcis til din smag og dine behov.

14.694,00 kr.
Inkl. moms
Farver
  • Mano, lysgrå
  • Mano, blå
  • Mano, grå
Antal
Leveringstid: Ca. 1-2 uger

  • Altid 14 dages returret Altid 14 dages returret

Klitmøller: 4-personers modulsofa

Denne 4-personers sofa består af fire moduler: To hjørne moduler og to midtermoduler. Du kan enten stille dem op på række med hjørnerne yderst, eller du kan lave en hjørnesofa med chaiselong. Og det er så enkelt og hurtigt, at du let kan ændre opstilling, når lysten eller behovet opstår

Ligesom vores andre modulserier, giver Klitmøller dig virkelig mulighed for at være kreativ. 

Men den er ikke bare smart. Den er også holdbar og komfortabel. Modulerne er opbygget af massivt træ og polstret med en god, fast koldskum, der får sofaen til at bibeholde sin facon i flere år fremover.

Klitmøller kommer som standard i tre flotte farver: Lysgrå, grå og blå. Stoffet er vores slidstærke og smudsafvisende Mano i 100 % polyester.

Benene er lave og sorte.

Klitmøller hed tidligere Den Tilbagelænede

8 Varer

Produkt information

Højde
70 cm
Bredde
360 cm
Dybde
90 cm
Ben
Plastik, sort, 5 cm
Stoftype
Mano
Materiale
100 % polyester
Martindale (slidtest)
50.000