Klitmøller | Hjørnesofa med chaiselong (fem moduler)

I denne udgave af Klitmøller-sofaen har den stilrene sofa fået et element af flyder med den puf, der udgør sofaens lækre chaiselong. Alt i alt består sofaen af to hjørnemoduler, to midtermoduler og en puf.

Sofaens faste sæde og ryg giver et enkelt og stramt udtryk.

Klitmøller er en af de helt absolutte favoritter hos SOFA.dk. Serien består af tre forskellige moduler, som du selv kan kombinere og sætte sammen, så de passer præcis til din smag og dine behov.

16.795,00 kr.
Inkl. moms
Farver
  • Mano, lysgrå
  • Mano, blå
  • Mano, grå
Antal
Leveringstid: Ca. 3-4 uger

  • Altid 14 dages returret Altid 14 dages returret

Klitmøller: Hjørnesofa med fem moduler inkl. chaiselong

Denne hjørnesofa med chaiselong består af fem moduler: Hjørnemodul - midtermodul - midtermodul - hjørnemodul - puf. Da modulerne er kvadratiske og symmetriske, kan sofaen både vende måde højre og venstre. 

Hos SOFA.dk er vi stolte af vores fleksible modulserier, der virkelig giver dig mulighed for at være kreativ. Og Klitmøller er ingen undtagelse. Serien består af tre forskellige moduler, som du kan kombinere, som du vil. Du kan selvfølgelig også bare stille dem op, som du ser det på billedet.

Sofaen er opbygget af massivt træ og polstret med en god, fast koldskum, der får sofaen til at bibeholde sin facon i flere år fremover.

Klitmøller kommer som standard i tre flotte farver: Lysgrå, grå og blå. Stoffet er vores slidstærke Mano i 100 % polyester. Mano er ret groft i vævningen og er let at vedligeholde.

Hvert af de fem moduler er kvadratisk står på lave, sorte ben.

Klitmøller hed tidligere Den Tilbagelænede

0 Varer

Produkt information

Højde
70 cm
Bredde
360 cm
Chaiselongdybde
180 cm
Siddehøjde
40 cm
Siddedybde
61 cm
Ben
Plastik, sort, 5 cm
Stoftype
100 % polyester
Martindale (slidtest)
49.000

Du vil eventuelt også synes om