Klitmøller | Hjørnesofa med seks moduler og open-end

Klitmøller er en stilren modulsofa, der passer ind i ethvert hjem. Den består her af seks moduler, og har open-end, hvilket gør den lettere i udtrykket.

Sofaens faste sæde og ryg giver et enkelt og stramt udtryk.

Klitmøller er en af de helt absolutte favoritter hos SOFA.dk. Serien består af tre forskellige moduler, som du selv kan kombinere og sætte sammen, så de passer præcis til din smag og dine behov.

19.941,00 kr.
Inkl. moms
Farver
  • Mano, lysgrå
  • Mano, blå
  • Mano, grå
Antal
Leveringstid: Ca. 1-2 uger

  • Altid 14 dages returret Altid 14 dages returret

Klitmøller: Hjørnesofa med seks moduler og open-end

Hos SOFA.dk er vi stolte af vores fleksible modulserier, der virkelig giver dig mulighed for at være kreativ. Og Klitmøller er ingen undtagelse. Serien består af tre forskellige moduler, som du kan kombinere, som du vil. Du kan selvfølgelig også bare stille dem op, som du ser det på billedet.

Her er seks moduler sat sammen til en stor, lækker hjørnesofa med open-end, der med til at give mere luft i stuen. Den "fylder" ikke helt så meget, som hvis den ender i et hjørnemodul. Hvis du er mere til en klassisk hjørnesofa, så se Klitmøller som hjørnesofa med seks moduler.

Sofaen er opbygget af massivt træ og polstret med en fast koldskum, der får sofaen til at holde faconen i mange år fremover.

Klitmøller kommer som standard i tre flotte farver: Lysgrå, grå og blå. Stoffet er vores særdeles slidstærke Mano i 100 % polyester.

Hvert modul måler 90 cm x 90 cm x 70 cm, og det står på lave, sorte ben.

Klitmøller hed tidligere Den Tilbagelænede

10 Varer

Produkt information

Højde
70 cm
Bredde venstre
360 cm
Bredde højre
270 cm
Siddehøjde
40 cm
Siddedybde
61 cm
Materiale
Mano (100 % polyester)

Du vil eventuelt også synes om