39 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 39 element(er)

Aktive filtre

Velour Grøn – Når farve og følelse mødes

Velour har i de seneste år fået en sand renæssance på boligområdet. Og det er med god grund, at velouren er blevet en yndet darling rundt omkring i hjemmene. Det er nemlig et utroligt alsidigt materiale, der udmærker sig både ved dets slidstærke holdbarhed og dets bløde struktur.

Samtidig har velour en skøn taktil fornemmelse. Det er umuligt ikke at lade hænderne stryge over stoffet, der på det nærmeste kalder på at blive rørt. Det er elegant, tidløst og kan være med til at skabe en utrolig hyggelig atmosfære.

Velourstoffets særlige egenskaber

Velour har en korthåret luv, der ændrer sig, når man børster den i forskellige retninger med hænderne. Derved fanger det lyset, hvilket giver et utrolig spændende spil og liv i stoffet. Den er aldrig statisk. Du kan altid finde dynamiske nuancer i velour.

Velourstof behøver derfor ikke en masse mønstre for at være interessant. Den har nok i sig selv. Det gør den utrolig interessant i forbindelse med boligens øvrige interiør, hvor eksempelvis en sofa i grøn velour eller en grøn velour-chaiselong kan være et sandt statement pjece, uden at det sker på bekostning af boligens øvrige indretning.

Skab en blød oase i dit hjem med møbler i grøn velour

Det silkebløde materiale gør velouren optimal til mange formål. Blandt andet som bløde pyntepuder, man kan hvile kinden på. Du er med garanti fri for irriterende streger eller kradsende mærker efter puden, hvis du vælger at pynte din sofa med puder i velour.

Velour gør sig også rigtig godt som betræk på sofaer. Og navnlig den grønne velour har vist sig at være en særdeles populær størrelse, når det kommer til valget af betræk til sofaen. Det skyldes ikke mindst, at den grønne velour har en særlig eksklusivitet og dekadence over sig og er let at kombinere med andre farver. Og hvem elsker ikke bare den dybgrønne farve?

Håndlavet grøn veloursofa i enestående dansk designkvalitet

Hos sofa.dk sætter vi en ære i at designe smukke møbler, der håndlaves på vores danske fabrik, inden den sendes direkte hjem til forbrugeren. Og vi har bestemt også en forkærlighed for at anvende velour i vores møbelproduktion.

Velouren har nemlig enestående egenskaber som et sofistisk materiale, der fungerer som et blændende modspil til de andre nordiske materialer, som vi anvender i vores produktion hos sofa.dk. Og det taler i sandhed til vores danske designsjæl.

Skab en botanisk stemning i hjemmet med en grøn veloursofa fra sofa.dk

I de senere år har der været et markant fokus på at bruge især grønne planter i indretningen, som kan være med til at tilføre mere liv til et hjem. Men foruden deres særlige evne i forhold til at gøre boligindretningen ekstra lækker, så har grønne planter derudover andre åbenlyse kvaliteter, da de vitterligt gør indeklimaet bedre.

Er du også vild med planter i indretningen, eller ønsker du at dyrke den botaniske stil endnu mere, så er en grøn veloursofa fra sofa.dk en oplagt kandidat til at flytte ind i dit hjem. For den grønne velour formår for alvor at favne den botaniske stil, der er oppe i tiden p.t., og som emmer af dekadent boheme.

Miks velour med naturmaterialer for at få et nordisk udtryk

Velour står fremragende med naturmaterialer, der har et organisk og nordisk udtryk. Så vær ikke bange for at lade kreativiteten få frit løb med forskellige typer af materialer. Dekorer med eksempelvis marmor eller bambus, og brug også gerne her masser af grønne planter til din indretning.

Ønsker du at skabe lidt stringente rammer, kan du kombinere med detaljer i messing eller tilføre interiør i næsten stramme, sorte varianter. Det vil give de organiske materialer et interessant modspil og få dem til at fremstå endnu tydeligere. På den måde kan du høste fordelene fra begge verdener.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.