Grøn velour sofa

Velour har i de seneste år fået en sand renæssance på boligområdet. Og det er med god grund, at velouren er blevet en yndet darling rundt omkring i hjemmene. Det er nemlig et utroligt alsidigt materiale, der udmærker sig...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Velour har i de seneste år fået en sand renæssance på boligområdet. Og det er med god grund, at velouren er blevet en yndet darling rundt omkring i hjemmene. Det er nemlig et utroligt alsidigt materiale, der udmærker sig både ved dets slidstærke holdbarhed og dets bløde struktur.

Samtidig har velour en skøn taktil fornemmelse. Det er umuligt ikke at lade hænderne stryge over stoffet, der på det nærmeste kalder på at blive rørt. Det er elegant, tidløst og kan være med til at skabe en utrolig hyggelig atmosfære.

Velourstoffets særlige egenskaber

Velour har en korthåret luv, der ændrer sig, når man børster den i forskellige retninger med hænderne. Derved fanger det lyset, hvilket giver et utrolig spændende spil og liv i stoffet. Den er aldrig statisk. Du kan altid finde dynamiske nuancer i velour.

Velourstof behøver derfor ikke en masse mønstre for at være interessant. Den har nok i sig selv. Det gør den utrolig interessant i forbindelse med boligens øvrige interiør, hvor eksempelvis en sofa i grøn velour eller en grøn velour-chaiselong kan være et sandt statement pjece, uden at det sker på bekostning af boligens øvrige indretning.

Skab en blød oase i dit hjem med møbler i grøn velour

Det silkebløde materiale gør velouren optimal til mange formål. Blandt andet som bløde pyntepuder, man kan hvile kinden på. Du er med garanti fri for irriterende streger eller kradsende mærker efter puden, hvis du vælger at pynte din sofa med puder i velour.

Velour gør sig også rigtig godt som betræk på sofaer. Og navnlig den grønne velour har vist sig at være en særdeles populær størrelse, når det kommer til valget af betræk til sofaen. Det skyldes ikke mindst, at den grønne velour har en særlig eksklusivitet og dekadence over sig og er let at kombinere med andre farver. Og hvem elsker ikke bare den dybgrønne farve?

Håndlavet grøn veloursofa i enestående dansk designkvalitet

Hos sofa.dk sætter vi en ære i at designe smukke møbler, der håndlaves på vores danske fabrik, inden den sendes direkte hjem til forbrugeren. Og vi har bestemt også en forkærlighed for at anvende velour i vores møbelproduktion.

Velouren har nemlig enestående egenskaber som et sofistisk materiale, der fungerer som et blændende modspil til de andre nordiske materialer, som vi anvender i vores produktion hos sofa.dk. Og det taler i sandhed til vores danske designsjæl.

Skab en botanisk stemning i hjemmet med en grøn veloursofa fra sofa.dk

I de senere år har der været et markant fokus på at bruge især grønne planter i indretningen, som kan være med til at tilføre mere liv til et hjem. Men foruden deres særlige evne i forhold til at gøre boligindretningen ekstra lækker, så har grønne planter derudover andre åbenlyse kvaliteter, da de vitterligt gør indeklimaet bedre.

Er du også vild med planter i indretningen, eller ønsker du at dyrke den botaniske stil endnu mere, så er en grøn veloursofa fra sofa.dk en oplagt kandidat til at flytte ind i dit hjem. For den grønne velour formår for alvor at favne den botaniske stil, der er oppe i tiden p.t., og som emmer af dekadent boheme.

Miks velour med naturmaterialer for at få et nordisk udtryk

Velour står fremragende med naturmaterialer, der har et organisk og nordisk udtryk. Så vær ikke bange for at lade kreativiteten få frit løb med forskellige typer af materialer. Dekorer med eksempelvis marmor eller bambus, og brug også gerne her masser af grønne planter til din indretning.

Ønsker du at skabe lidt stringente rammer, kan du kombinere med detaljer i messing eller tilføre interiør i næsten stramme, sorte varianter. Det vil give de organiske materialer et interessant modspil og få dem til at fremstå endnu tydeligere. På den måde kan du høste fordelene fra begge verdener.