15 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 15 element(er)

Aktive filtre

2-personers sofa til den mindre bolig

At finde den perfekte 2-personers sofa til dit hjem er ikke altid nemt. Faktisk kan det være noget af en opgave, da sofaen er en så central del af stuen. Det er her, tiden sammen med familie og venner nydes, samtidig med du finder ro og afslapning alene i sofaen. Alt dette kræver en 2-personers sofa, der er komfortabel at sidde i – men det kræver også, at sofaen er af flot design. Netop designet af sofaen er altafgørende for, hvordan resten af stuens udtryk bliver.

Heldigvis har vi her på sofa.dk et bredt udvalg af kvalitetssofaer, som sendes direkte fra fabrikken. Vores 2-personers sofa er af dansk design og håndlavet, hvilket gør sofaen helt unik. Er du på udkig efter en ny leverandør af sofaer, er du altså havnet det helt rette sted. Vi har nemlig fokus på både funktionalitet, kvalitet og design. Dette gør det nemt for dig at få fingrene i en ny 2-personers sofa, som både passer til små og store rum.

Små og store sofaer med plads til hele familien

Du kan være på udkig efter en ny 2-personers sofa af forskellige grunde. Måske størrelsen af din stue er lille, og det derfor er nødvendigt at finde en kompakt og lille 2-personers sofa. Måske gæsteværelset skal prydes med en 2-personers sofa, sådan at gæster kan overnatte på andet end en gulvmadras. Eller måske ønsker du at sammensætte flere forskellige størrelser af sofaer for at få plads til hele familien.

Uanset hvad dit behov er, hjælper vi dig med at opfylde det her hos sofa. Vores udvalg af sofaer i forskellige størrelser er nemlig stort, og du har dermed rig mulighed for at vælge model, materiale og farver præcis efter personlig smag. Dette giver dig altså en god sikkerhed for at finde en lille 2-personers sofa, som netop er tilpasset din smag og stue.

Indret et hyggeligt hjørne i stuen

Ved at købe en af vores kvalitetssofaer til to personer kan du virkelig indrette et hyggeligt hjørne i stuen. Kombiner en 2-personers sofa med en 3-personers sofa eller 4-personers sofa. Du kan med fordel placere sofaerne over for hinanden eller en i L-form, hvor et sofabord sættes i midten. På denne måde bliver sofabordet omdrejningspunktet, og familien og gæsterne har i særdeleshed mulighed for at nyde hinandens selskab og dybe samtaler.

Når du sammensætter flere sofaer i ét område, udvider du 2-personers sofaens muligheder. Placerer du kun én 2-personers sofa, vil der nemlig ikke være plads til mange mennesker. Som navnet indikerer, er en 2-personers sofa egnet til maksimalt to personer. Bor du alene eller sammen som par, kan dette dog være mere end rigeligt. På denne måde vil sofaen heller ikke optage særligt meget plads i rummet, hvilket for mange er en stor fordel.

Et væld af placeringsmuligheder

Sofaen kan selvfølgelig placeres mange andre steder også. 2-personers sofaer er bl.a. oplagte at placere på hjemmekontoret, hvor du kan nyde en kop kaffe i pausen. Du kan også indrette walk-in-skabet med en 2-personers sofa, hvor du kan sidde ned, imens du tager strømper og strømpebukser på. Er dit soveværelse af stor størrelse, kan du sagtens placere en sofa herinde også. Her vil sofaen fungere som en form for loungesofa, der virkelig skaber en unik stemning.

Bekymrer du dig om dyre priser, kan du blot slippe bekymringerne igen. Vi har nemlig sprunget dyre mellemled over, og sofaerne bliver derfor leveret direkte fra fabrikken. Dette sikrer dig både en konkurrencedygtig pris og en hurtig levering. Du får altså rigtig meget for dine penge, når du shopper på sofa.dk – og vi ønsker at give dig den bedste købsoplevelse og komfort i hjemmet.

Hvilke overvejelser skal du gøre dig?

I valget af den helt rette 2-personers sofa skal du gøre dig nogle forskellige overvejelser. Hvor stor må sofaen maksimalt være? Hvilket materiale synes du bedst om? Hvilken farve skal sofaen have? Hvordan skal sofabenene se ud? Og hvor meget må sofaen koste? Så snart du har gjort dig disse overvejelser, vil det være meget nemmere at vælge den rette sofa til netop dit hjem.

Hos sofa.dk finder du et bredt sortiment af forskellige 2-personers sofaer i varierende størrelser, materialer, farver, sofaben og priser. På denne måde kan alle være med, og vi er dermed også helt sikre på, at du kan finde den perfekte sofa til netop dit hjem.

Køb din næste 2-personers sofa på sofa.dk

Bor du sammen med din partner, hvor der snart er familieforøgelse på vej, vil det være en fordel at overveje en større sofa. 2-personers sofaer vil sagtens kunne lade sig gøre, men den mindre størrelse betyder også, at pladsen er trang. Her kan I måske overveje at købe en 3-personers sofa i stedet – eller at kombinere 2-personers sofaen sammen med flere sofaer og/eller lænestole.

Mangler du en ny sofa, er shopping på sofa.dk det oplagte sted. Når du handler hos os, kan du nemlig udnytte en lang række fordele såsom:

·      Levering til din adresse eller helt ind i stuen

·      Varierende priser

·      Løbende gode tilbud

·      Sofaer af høj kvalitet

·      Sendt direkte fra fabrikken

·      Håndlavede sofaer

·      Dansk design.

Køb din næste 2-personers sofa på sofa.dk

Der er altså mange gode grunde til at købe din nye 2-personers sofa her på siden. Derudover får du et stort udvalg af flotte sofaer, der både passer ind i mindre lejligheder og større huse. Om du er på jagt efter en sofa af læder, stof eller andet materiale, vil du finde det i netop vores webshop. Når du bestiller en kvalitetssofa, skal du vælge, hvordan du ønsker at modtage sofaen. Hvis du selv ønsker at afhente sofaen i vores butik, er dette selvfølgelig muligt. Du kan også få leveret sofaen til kantstenen eller helt ind i din stue – det er helt op til dig.

Køb din nye 2-personers sofa allerede i dag, og vi vil sørge for leveringen. Er sofaen allerede på lager, vil du modtage sofaen inden for 1-2 uger – og så får du altså lynhurtigt glæde af din komfortable sofa. Er sofaen derimod en bestillingsvare, vil sofaen blive leveret inden for 8-10 uger. Selvom ventetiden kan virke lang, vil det være det hele værd, så snart din stue prydes med din nye kvalitetssofa.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.