74 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 74 element(er)

Aktive filtre

En sofa med chaiselong er et godt valg, hvis du gerne vil sidde mere behageligt i sofaen og have mulighed for at få benene op, hvor du samtidig har et mere direkte udsyn til eksempelvis fjernsynet. Mange vælger en sofa med chaiselong, idet den har et mere afslappende udtryk, som de fleste gerne vil have skal danne rammerne for deres stue.

En stue er hjemmets kerne, hvor der skal være plads til at koble fra, hvilket en sofa med chaiselong kan hjælpe med. En chaiselongsofa kan have mange forskellige udtryk, størrelser og farver, men én ting er sikkert: Vi hos sofa.dk har vægtet kvaliteten og det smukke design højt.

En sofa med chaiselong i grå

Grå er én af vores favoritfarver til sofaen, idet den grå farve altid vil være på mode. Vi har derfor et stort udvalg af chaiselongsofaer i forskellige grålige nuancer. Du kan finde en sofa med chaiselong i grå, der yderligere er i velour, hvilket giver sofaen, og dermed også rummet, mere liv. Vi har også chaiselongsofaer i almindeligt, vævet stof i flere forskellige grålige nuancer.

Grå er en sikker farve, men den kan også tendere til at blive en smule kedelig, hvis hele stuen bliver grå og hvid. Vælger du derfor en grå sofa, kan du pifte den op ved hjælp af velourstoffet eller vælge nogle farverige pyntepuder.

En grå sofa med chaiselong er danskernes favorit, qua det også spiller godt sammen med det nordiske design og den nordiske, simple stil, som vi hos sofa.dk går efter.

En sofa med chaiselong i farve

Hvis du gerne vil skabe mere liv i stuen, så kan du også vælge en farverig sofa med chaiselong. Vi har udvalgt en række farver, som vores sofaer bliver fremstillet i. Alle farver er nogle, der passer ind i det stilrene, nordiske design, hvorfor vi taler om smukke, nedtonede farver, som ikke vil tage alt fokus i stuen, men derimod skabe liv og en rød tråd.

En hjørnesofa med chaiselong

Går du efter en stor, lækker sofa, hvor du og familien kan ligge og flyde foran fjernsynet, og hvor der samtidig er plads til, at I alle kan sidde behageligt i den og endda have benene oppe? Så skal du se vores udvalg af hjørnesofaer med chaiselong.

En hjørnesofa med chaiselong giver mulighed for, at der er et sted, hvor hele familien kan sidde behageligt og afslappet med ryglæn, hvor der samtidig også er mulighed for at slå benene op. Vores udvalg af hjørnesofaer med chaiselong er præget af et stilrent design, hvorfor sofaerne vil få en central rolle i stuen, uden de kommer til at overtage stuens andet interiør.

Vi laver vores modeller i flere forskellige farvenuancer, hvorfor du typisk selv har mulighed for at sætte det sidste præg på sofaen.

Lav din egen chaiselongsofa med en puf

En chaiselongsofa er en sofa, man typisk aldrig fortryder, men hvis pladsen er knap, kan du lave en løsning, hvor du kan sætte en puf hen til sofaen, som kan agere chaiselong. Du vil kunne finde en sofa og en puf i vores udvalg, der har det samme design, hvorfor der ikke vil være nogen stil- eller nuanceforskelle.

Når puffen ikke længere skal bruges som chaiselong, kan den være en ekstra siddeplads rundt om sofabordet. Du kan derfor sagtens finde en løsning, hvis du drømmer om en chaiselongsofa, men ikke har pladsen til den.

Modulsofa med chaiselong

Du kan også vælge at forme din egen chaiselongsofa, som du hele tiden kan ændre alt efter behov. Vores udvalg af modulsofaer er stort, og der er derfor også moduler, som er egnede som chaiselonger. På den måde kan du også skabe en chaiselongsofa, der passer ind i en mindre lejlighed.

Vores designere har både selv sammensat nogle moduler, men du har også mulighed for at købe modulerne for sig, hvor du derefter selv kan sammensætte dem. Modulerne er lavet i samme høje kvalitet som vores almindelige sofaer med chaiselong.

Smid benene op i en chaiselongsofa

Vores udvalg af sofaer med chaiselong spænder bredt, da mange har forskellige krav til deres sofa. Vi har derfor både chaiselongsofaer, som stadig har et meget stilrent og stringent udtryk, men du kan også finde nogle modeller, der vil fylde mere i rummet. Det afhænger meget af jeres stil, om du skal gå efter den stringente model, eller om ’flyderen’ er et bedre valg for jer.

Uanset hvilken type af sofa med chaiselong du vælger, vil du kunne smide benene op i sofaen og koble helt fra efter en lang dag. Fordelen ved en chaiselongsofa er, at man vender direkte mod fjernsynet eller udsigten, idet benene kommer til at være ud fra sofaen. På den måde skal man ikke dreje nakken og derfor sidde i en ubehagelig position.

Det er en sofa, som indbyder til afslapning, hygge og samvær. Alt efter hvilken størrelse, du går efter, kan der være plads til mange i sofaen – både venner og familie.

Vores udvalg af størrelser til en sofa med chaiselong

Vi hos sofa.dk har et hold af dygtige designere bag os, og de ved godt, at sofaer skal laves i mange forskellige størrelser, hvilket vores udvalg også bærer præg af. Det er vigtigt for os, at der både er en sofa med chaiselong til den lille og store familie.

Vores sofaer med chaiselong er derfor designet med den nordiske stil for øje, hvor detaljerne er velovervejede, men ydermere er de også designet til, at der skal være plads til hele familien. Vi har derfor både topersoners sofaer med chaiselong og helt op til firepersoners. Hvis der er brug for en endnu større sofa med chaiselong, kan man sagtens sammensætte det ved hjælp af vores modulsofaer.

Vi har et stort udvalg af sofaer

Hvis din stue eller dine hverdagsrutiner ikke passer sammen med en chaiselongsofa, så kan du sagtens finde en anden type sofa hos sofa.dk. Vi har både topersoners sofaer eller trepersoners sofaer, der har et mere simpelt – men nordisk – design.

Vores sofaer er alle opbygget på en ramme af kvalitetstræ, så vi kan sikre dig en god kvalitet – uanset hvilken type sofa du vælger, der skal pryde din stue i mange år.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.