Sofa med chaiselong

En sofa med chaiselong er et godt valg, hvis du gerne vil sidde mere behageligt i sofaen og have mulighed for at få benene op, hvor du samtidig har et mere direkte udsyn til eksempelvis fjernsynet. Mange vælger en sofa med chaiselong, idet den har et mere afslappende udtryk, som de fleste...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-40% Berlin højrevendt chaiselong i polyester og lysegrå fra siden
10.498,00 kr 6.298,80 kr Eller 630 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

En sofa med chaiselong er et godt valg, hvis du gerne vil sidde mere behageligt i sofaen og have mulighed for at få benene op, hvor du samtidig har et mere direkte udsyn til eksempelvis fjernsynet. Mange vælger en sofa med chaiselong, idet den har et mere afslappende udtryk, som de fleste gerne vil have skal danne rammerne for deres stue.

En stue er hjemmets kerne, hvor der skal være plads til at koble fra, hvilket en sofa med chaiselong kan hjælpe med. En chaiselongsofa kan have mange forskellige udtryk, størrelser og farver, men én ting er sikkert: Vi hos sofa.dk har vægtet kvaliteten og det smukke design højt.

En sofa med chaiselong i grå

Grå er én af vores favoritfarver til sofaen, idet den grå farve altid vil være på mode. Vi har derfor et stort udvalg af chaiselongsofaer i forskellige grålige nuancer. Du kan finde en sofa med chaiselong i grå, der yderligere er i velour, hvilket giver sofaen, og dermed også rummet, mere liv. Vi har også chaiselongsofaer i almindeligt, vævet stof i flere forskellige grålige nuancer.

Grå er en sikker farve, men den kan også tendere til at blive en smule kedelig, hvis hele stuen bliver grå og hvid. Vælger du derfor en grå sofa, kan du pifte den op ved hjælp af velourstoffet eller vælge nogle farverige pyntepuder.

En grå sofa med chaiselong er danskernes favorit, qua det også spiller godt sammen med det nordiske design og den nordiske, simple stil, som vi hos sofa.dk går efter.

En sofa med chaiselong i farve

Hvis du gerne vil skabe mere liv i stuen, så kan du også vælge en farverig sofa med chaiselong. Vi har udvalgt en række farver, som vores sofaer bliver fremstillet i. Alle farver er nogle, der passer ind i det stilrene, nordiske design, hvorfor vi taler om smukke, nedtonede farver, som ikke vil tage alt fokus i stuen, men derimod skabe liv og en rød tråd.

En hjørnesofa med chaiselong

Går du efter en stor, lækker sofa, hvor du og familien kan ligge og flyde foran fjernsynet, og hvor der samtidig er plads til, at I alle kan sidde behageligt i den og endda have benene oppe? Så skal du se vores udvalg af hjørnesofaer med chaiselong.

En hjørnesofa med chaiselong giver mulighed for, at der er et sted, hvor hele familien kan sidde behageligt og afslappet med ryglæn, hvor der samtidig også er mulighed for at slå benene op. Vores udvalg af hjørnesofaer med chaiselong er præget af et stilrent design, hvorfor sofaerne vil få en central rolle i stuen, uden de kommer til at overtage stuens andet interiør.

Vi laver vores modeller i flere forskellige farvenuancer, hvorfor du typisk selv har mulighed for at sætte det sidste præg på sofaen.

Lav din egen chaiselongsofa med en puf

En chaiselongsofa er en sofa, man typisk aldrig fortryder, men hvis pladsen er knap, kan du lave en løsning, hvor du kan sætte en puf hen til sofaen, som kan agere chaiselong. Du vil kunne finde en sofa og en puf i vores udvalg, der har det samme design, hvorfor der ikke vil være nogen stil- eller nuanceforskelle.

Når puffen ikke længere skal bruges som chaiselong, kan den være en ekstra siddeplads rundt om sofabordet. Du kan derfor sagtens finde en løsning, hvis du drømmer om en chaiselongsofa, men ikke har pladsen til den.

Modulsofa med chaiselong

Du kan også vælge at forme din egen chaiselongsofa, som du hele tiden kan ændre alt efter behov. Vores udvalg af modulsofaer er stort, og der er derfor også moduler, som er egnede som chaiselonger. På den måde kan du også skabe en chaiselongsofa, der passer ind i en mindre lejlighed.

Vores designere har både selv sammensat nogle moduler, men du har også mulighed for at købe modulerne for sig, hvor du derefter selv kan sammensætte dem. Modulerne er lavet i samme høje kvalitet som vores almindelige sofaer med chaiselong.

Smid benene op i en chaiselongsofa

Vores udvalg af sofaer med chaiselong spænder bredt, da mange har forskellige krav til deres sofa. Vi har derfor både chaiselongsofaer, som stadig har et meget stilrent og stringent udtryk, men du kan også finde nogle modeller, der vil fylde mere i rummet. Det afhænger meget af jeres stil, om du skal gå efter den stringente model, eller om ’flyderen’ er et bedre valg for jer.

Uanset hvilken type af sofa med chaiselong du vælger, vil du kunne smide benene op i sofaen og koble helt fra efter en lang dag. Fordelen ved en chaiselongsofa er, at man vender direkte mod fjernsynet eller udsigten, idet benene kommer til at være ud fra sofaen. På den måde skal man ikke dreje nakken og derfor sidde i en ubehagelig position.

Det er en sofa, som indbyder til afslapning, hygge og samvær. Alt efter hvilken størrelse, du går efter, kan der være plads til mange i sofaen – både venner og familie.

Vores udvalg af størrelser til en sofa med chaiselong

Vi hos sofa.dk har et hold af dygtige designere bag os, og de ved godt, at sofaer skal laves i mange forskellige størrelser, hvilket vores udvalg også bærer præg af. Det er vigtigt for os, at der både er en sofa med chaiselong til den lille og store familie.

Vores sofaer med chaiselong er derfor designet med den nordiske stil for øje, hvor detaljerne er velovervejede, men ydermere er de også designet til, at der skal være plads til hele familien. Vi har derfor både 2 personers sofaer med chaiselong og helt op til firepersoners. Hvis der er brug for en endnu større sofa med chaiselong, kan man sagtens sammensætte det ved hjælp af vores modulsofaer.

Vi har et stort udvalg af sofaer

Hvis din stue eller dine hverdagsrutiner ikke passer sammen med en chaiselongsofa, så kan du sagtens finde en anden type sofa hos sofa.dk. Vi har både topersoners sofaer eller trepersoners sofaer, der har et mere simpelt – men nordisk – design.

Vores sofaer er alle opbygget på en ramme af kvalitetstræ, så vi kan sikre dig en god kvalitet – uanset hvilken type sofa du vælger, der skal pryde din stue i mange år.