16 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre

Hos sofa.dk elsker vi sofaer, og vi designer vores sofaer efter tre principper: nordisk design, kvalitet og gode, fornuftige priser. Vi har derfor også et stort sortiment af u-sofaer, da mange store familier efterspørger denne form. En u-formet sofa indbyder nemlig både til samtale, grundet dens form, men også til afslapning, da der er plads til alle.

Det er svært at forestille sig noget mere irriterende, end at der ikke er plads til en i sofaen, hvilket der med stor sandsynlighed altid vil være, hvis du vælger en u-sofa. En u-sofa har som sagt en form som et U, idet dens sider går længere ud på hver side.

Der findes mange varianter af denne model, og du kan endda både finde en u-sofa som hjørnesofa eller med chaiselong. Mulighederne er derfor mange, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde muligheden for dig.

U-sofa med plads til samtale og afslapning

En sofa har mange forskellige roller i stuen, hvilket afhænger meget af, hvilken familie I er. Bruger I den meget til at slappe af foran fjernsynet, spiller I meget, eller bruger I sofaen som rum til en god dialog? Alle disse roller vil en u-sofa kunne varetage, hvilket blandt andet skyldes dens størrelse og ikke mindst dens form.

Formen gør, at alle vil kunne sidde komfortabelt, alle vil kunne sidde med en god vinkel til eksempelvis fjernsynet, og alle vil kunne se hinanden. En u-sofa kan derfor varetage mange opgaver, hvorfor mange familier også vælger en u-sofa frem for en anden slags sofa.

Hos sofa.dk kan du ydermere hurtigt indskrænke udvalget ved at vælge, hvilke materialer og farver du går efter. Vi leverer altid vores håndlavede sofaer direkte fra fabrikken, så du kan være den allerførste, der sætter sig i den.

En u-sofas mange muligheder

En u-sofa kan have forskellige sider, hvilket betyder, at du både kan finde en u-sofa med ryglæn til begge sider, en u-sofa med ryglæn til den ene side og en chaiselong til den anden eller en u-sofa med to chaiselonger. Der er rigtig mange muligheder, og vores designere skaber disse muligheder, hvor de vægter funktionalitet og kvalitet meget højt.

U-formen kan også varieres, hvor den ene side er længere end den anden, eller hvor siderne er lige lange. Det er en smagssag, hvad der er pænest, og oftest afhænger det også af ens behov samt rummets form.

Derudover kan en u-sofa også have mange forskellige størrelser, og du vil derfor både kunne finde smalle og brede u-sofaer.

En hjørnesofa med u-form

Hjørnesofaernes form vil aldrig gå af mode, idet dens funktionalitet og pasform til rummet går hånd i hånd. En hjørnesofa kan både være pladsbesparende – til trods for at det kan være et stort møbel – og den kan også være en rummarkør. Mange vælger nemlig også at vende deres hjørnesofa væk fra hjørnet, så markeringen af stuen bliver tydelig.

Vi har et udvalg af vores hjørnesofaer, der også har en u-form, hvilket vil sige, at den har en ekstra side, der stikker ud til den ene side. Dette giver derfor både flere siddepladser, samt det giver en høj komfort, hvis man ligger og slapper af, idet der er flere, som kan få benene op i sofaen.

Vores designere har udvalgt, hvilke materialer og farver de mener, der vil egne sig godt til din u-sofas design, hvilket du kan se inde under produktet. Der vil typisk være flere farver at vælge imellem.

Du kan se hele vores udvalg af de smukke og håndlavede hjørnesofaer her.

U-sofa med chaiselong

Mange u-sofaer er lavet med to chaiselonger, hvilket giver en god komfort. Når en sofa har to chaiselonger, betyder det, at flere kan få benene op i sofaen og stadig sidde i en god og behagelig siddeposition, i forhold til hvad sofaen vender mod.

Du kan som sagt også finde en dejlig, komfortabel u-sofa med blot én chaiselong, hvilket også kan være en fordel, hvis du gerne vil have flere komfortable siddepladser. I enden af en chaiselong vil der selvfølgelig også være plads til at sidde, men der vil ikke være et ryglæn.

Synes du, at det bliver for stort med en u-sofa, så kan du også se vores udvalg af sofaer med chaiselong. En chaiselongsofa vil være lidt mindre, idet den kun fylder mere på én af siderne, hvorfor den får en L-form.

En u-sofas materialer

Når du vælger materialerne til en u-sofa, er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke vaner du og familien har. Vores materialeudvalg vil altid være slidstærke materialer, hvorfor du ikke skal være bange for, at en sofa i et vævet materiale er i en ringere kvalitet end en sofa i læder.

Vi har mange forskellige blandinger af stoffer, blandt andet bomuld, polyester og hør. Når du vælger en sofa i stof, er det en god idé at imprægnere stoffet, da du på den måde bedre kan vedligeholde det. Det samme gælder selvfølgelig for læder. Man bruger sofaen meget, og man vil komme til at spilde i farten. En imprægnering kan hjælpe med, at pletterne bedre kan komme af, hvis man hurtigt får tørret det spildte op. Derudover hjælper imprægnering også mod sollys.

En u-sofa er en stor sofa, hvilket vores udvalg af træ sagtens kan holde til. Vores u-sofaer bliver bygget på en ramme i massivt træ, hvorfor du sagtens kan forvente en stabil, komfortabel u-sofa i høj kvalitet.

Køb din nye u-sofa hos sofa.dk

Uanset størrelse, design og materialer så vægtes kvalitet og funktionalitet meget højt. Derudover vægtes kvalitet til fornuftige priser, hvorfor du kan finde smukke sofaer i et håndlavet design til en rigtig god pris. Vi har høje forventninger til vores design, og du får derfor sofaen direkte fra fabrikken, så ingen har siddet i sofaen før dig.

Bliver en u-sofa lige stor nok til jeres stue, så kan du se vores store udvalg af sofaer lige her. Vi har både almindelige hjørnesofaer, chaiselongsofaer, to-, tre- og firepersoners sofaer, som alle vil have et nordisk design. Vi går ind for rene og stringente linjer med et smukt tvist af personlighed, som designet sammen med din stil giver rummet.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.