U-Sofa

Hos sofa.dk elsker vi sofaer, og vi designer vores sofaer efter tre principper: nordisk design, kvalitet og gode, fornuftige priser. Vi har derfor også et stort sortiment af u-sofaer, da mange store familier efterspørger denne form. En u-formet sofa indbyder nemlig både til samtale, grundet...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Hos sofa.dk elsker vi sofaer, og vi designer vores sofaer efter tre principper: nordisk design, kvalitet og gode, fornuftige priser. Vi har derfor også et stort sortiment af u-sofaer, da mange store familier efterspørger denne form. En u-formet sofa indbyder nemlig både til samtale, grundet dens form, men også til afslapning, da der er plads til alle.

Det er svært at forestille sig noget mere irriterende, end at der ikke er plads til en i sofaen, hvilket der med stor sandsynlighed altid vil være, hvis du vælger en u-sofa. En u-sofa har som sagt en form som et U, idet dens sider går længere ud på hver side.

Der findes mange varianter af denne model, og du kan endda både finde en u-sofa som hjørnesofa eller med chaiselong. Mulighederne er derfor mange, og vi er klar til at hjælpe dig med at finde muligheden for dig.

U-sofa med plads til samtale og afslapning

En sofa har mange forskellige roller i stuen, hvilket afhænger meget af, hvilken familie I er. Bruger I den meget til at slappe af foran fjernsynet, spiller I meget, eller bruger I sofaen som rum til en god dialog? Alle disse roller vil en u-sofa kunne varetage, hvilket blandt andet skyldes dens størrelse og ikke mindst dens form.

Formen gør, at alle vil kunne sidde komfortabelt, alle vil kunne sidde med en god vinkel til eksempelvis fjernsynet, og alle vil kunne se hinanden. En u-sofa kan derfor varetage mange opgaver, hvorfor mange familier også vælger en u-sofa frem for en anden slags sofa.

Hos sofa.dk kan du ydermere hurtigt indskrænke udvalget ved at vælge, hvilke materialer og farver du går efter. Vi leverer altid vores håndlavede sofaer direkte fra fabrikken, så du kan være den allerførste, der sætter sig i den.

En u-sofas mange muligheder

En u-sofa kan have forskellige sider, hvilket betyder, at du både kan finde en u-sofa med ryglæn til begge sider, en u-sofa med ryglæn til den ene side og en chaiselong til den anden eller en u-sofa med to chaiselonger. Der er rigtig mange muligheder, og vores designere skaber disse muligheder, hvor de vægter funktionalitet og kvalitet meget højt.

U-formen kan også varieres, hvor den ene side er længere end den anden, eller hvor siderne er lige lange. Det er en smagssag, hvad der er pænest, og oftest afhænger det også af ens behov samt rummets form.

Derudover kan en u-sofa også have mange forskellige størrelser, og du vil derfor både kunne finde smalle og brede u-sofaer.

En hjørnesofa med u-form

Hjørnesofaernes form vil aldrig gå af mode, idet dens funktionalitet og pasform til rummet går hånd i hånd. En hjørnesofa kan både være pladsbesparende – til trods for at det kan være et stort møbel – og den kan også være en rummarkør. Mange vælger nemlig også at vende deres hjørnesofa væk fra hjørnet, så markeringen af stuen bliver tydelig.

Vi har et udvalg af vores hjørnesofaer, der også har en u-form, hvilket vil sige, at den har en ekstra side, der stikker ud til den ene side. Dette giver derfor både flere siddepladser, samt det giver en høj komfort, hvis man ligger og slapper af, idet der er flere, som kan få benene op i sofaen.

Vores designere har udvalgt, hvilke materialer og farver de mener, der vil egne sig godt til din u-sofas design, hvilket du kan se inde under produktet. Der vil typisk være flere farver at vælge imellem.

Du kan se hele vores udvalg af de smukke og håndlavede hjørnesofaer her.

U-sofa med chaiselong

Mange u-sofaer er lavet med to chaiselonger, hvilket giver en god komfort. Når en sofa har to chaiselonger, betyder det, at flere kan få benene op i sofaen og stadig sidde i en god og behagelig siddeposition, i forhold til hvad sofaen vender mod.

Du kan som sagt også finde en dejlig, komfortabel u-sofa med blot én chaiselong, hvilket også kan være en fordel, hvis du gerne vil have flere komfortable siddepladser. I enden af en chaiselong vil der selvfølgelig også være plads til at sidde, men der vil ikke være et ryglæn.

Synes du, at det bliver for stort med en u-sofa, så kan du også se vores udvalg af sofaer med chaiselong. En chaiselongsofa vil være lidt mindre, idet den kun fylder mere på én af siderne, hvorfor den får en L-form.

En u-sofas materialer

Når du vælger materialerne til en u-sofa, er det vigtigt, at du tager højde for, hvilke vaner du og familien har. Vores materialeudvalg vil altid være slidstærke materialer, hvorfor du ikke skal være bange for, at en sofa i et vævet materiale er i en ringere kvalitet end en sofa i læder.

Vi har mange forskellige blandinger af stoffer, blandt andet bomuld, polyester og hør. Når du vælger en sofa i stof, er det en god idé at imprægnere stoffet, da du på den måde bedre kan vedligeholde det. Det samme gælder selvfølgelig for læder. Man bruger sofaen meget, og man vil komme til at spilde i farten. En imprægnering kan hjælpe med, at pletterne bedre kan komme af, hvis man hurtigt får tørret det spildte op. Derudover hjælper imprægnering også mod sollys.

En u-sofa er en stor sofa, hvilket vores udvalg af træ sagtens kan holde til. Vores u-sofaer bliver bygget på en ramme i massivt træ, hvorfor du sagtens kan forvente en stabil, komfortabel u-sofa i høj kvalitet.

Køb din nye u-sofa hos sofa.dk

Uanset størrelse, design og materialer så vægtes kvalitet og funktionalitet meget højt. Derudover vægtes kvalitet til fornuftige priser, hvorfor du kan finde smukke sofaer i et håndlavet design til en rigtig god pris. Vi har høje forventninger til vores design, og du får derfor sofaen direkte fra fabrikken, så ingen har siddet i sofaen før dig.

Bliver en u-sofa lige stor nok til jeres stue, så kan du se vores store udvalg af sofaer lige her. Vi har både almindelige hjørnesofaer, chaiselongsofaer, to-, tre- og firepersoners sofaer, som alle vil have et nordisk design. Vi går ind for rene og stringente linjer med et smukt tvist af personlighed, som designet sammen med din stil giver rummet.