Manhattan

Med vores Manhattan serie får du en af vores mest populære sofaer. Serien udstråler ren afslapning idet den er dyb og lav, og er derfor en rigtig flyder.

Manhattan er en modulsofa, som derfor giver dig masser af muligheder for at sammensætte din nye sofa med flere...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Med vores Manhattan serie får du en af vores mest populære sofaer. Serien udstråler ren afslapning idet den er dyb og lav, og er derfor en rigtig flyder.

Manhattan er en modulsofa, som derfor giver dig masser af muligheder for at sammensætte din nye sofa med flere fleksible moduler. Så hvis du senere hen har lyst til at gøre din sofa endnu større, så kan du altid købe et ekstra modul. Nemmere bliver det ikke.

Sofaen har lave, skjulte ben som gør at man vil tænke at sofaen går helt ned og rammer gulvet. Dette giver Manhattan et smart og strømlinet udtryk, som helt sikkert vil passe godt ind i de fleste hjem.

Rygpuder som gør komforten endnu bedre

En god sofa handler i høj grad om god komfort, og det er netop det som du får hos Manhattan serien, for ikke også at nævne alle vores andre serier. Den høje komfort kommer især fra sofaens ryg-og siddepuder, som indeholder PU-skum. Dette gør også at sofaen er meget stabil i sin form, og vil derfor også holde denne stabilitet på sigt. Både ryg- og siddepuderne er fastmonteret og du skal derfor ikke tænke på at de vil kunne komme til at ligge løst, de bliver nemlig på deres plads.

En sofa med en fantastik holdbarhed

Manhattan serien har flere muligheder når det kommer til stoftype. Du kan nemlig både vælge at din sofa skal være i fløjl, bæredygtigt stof, polyester eller velour. Men uanset hvilket stof du ønsker, så er du garanteret en sofa som har en høj slidstyrke og god holdbarhed.

Vælg imellem flere forskellige farver

Med flere valgmuligheder for stof, har du selvfølgelig også mulighed for at vælge imellem flere flotte farver, alt efter hvilken stoftype du ønsker. Du kan vælge at din nye sofa skal være i farver som brun, mørkeblå, grøn og mange andre lækre farver. Det er altså kun din egen fantasi som sætter grænser for hvordan din Manhattan sofa skal se ud.