86 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 86 element(er)

Aktive filtre

Højrevendt form på din sofa: Sådan bruger du den i indretningen

Vi kommer ikke uden om, at sofaen er uundværlig i enhver stue. Rummets centrale møbel er et vidunder af en sofa, der skal kunne rumme alt det, du har brug for. Derfor gælder det også om at finde en kvalitetssofa i lige præcis den rette størrelse og form til dig.

Mange oplever at være udfordret i indretningen, hvis man drømmer om en chaiselongsofa. Denne sofatype kan udfordre rummets indretning og symmetri, men heldigvis har vi hos sofa.dk sørget for, at du altid kan få plads til din drømmesofa. Vi har en række chaiselongsofaer, hvor du selv kan bestemme, om dens form skal være højrevendt eller venstrevendt.

For os er et ærligt håndværk essensen af en god sofa, foruden de gode materialer, der giver dig en stilstærk og sublim sofaoplevelse. Vi har sparet alle de dyre mellemled væk, så du får din nye, højrevendte sofa fra os direkte fra fabrikken.

Sådan får du indrettet med en højrevendt sofa

Om du skal vælge en chaiselongsofa, der er højrevendt eller venstrevendt, afhænger af dine indretningsdrømme. Foruden rummets størrelse, der også er afgørende for den sofamodel, du har plads til, skal du have et øje for, hvor sofaen bliver placeret i forhold til døren. Det er nemlig døren, der ofte kan være den største udfordring i forbindelse med indretning af stuen.

Vi vil selvfølgelig gerne prøve at hjælpe dig godt på vej, og her gælder det om at få de visuelle briller på. Står din sofa i samme side som døren er, kan det være en stor fordel at vælge en højrevendt sofa, hvis det resulterer i, at chaiselongen er længst væk fra døren. På den måde åbner du rummet op i stedet for at lukke det, grundet chaiselongen, der stjæler for meget gulvplads. Det vil samtidig være med til at inddele din stue i zoner på den helt rigtige måde.

Vælg selv dit favoritmateriale

Det skal hverken være dyrt eller besværligt at finde den rigtige sofa. Det er i hvert fald sådan, vi tænker hos sofa.dk, og det har givet dig et væld af muligheder for at være herre over dit eget sofadesign. Alle vores sofamodeller er designet af både interne og eksterne designere, der har skabt et sofaunivers med én ting til fælles: Høj kvalitet i ægte dansk design.

Men vi vil ikke bestemme det hele på forhånd. Derfor har vi en stofkollektion, der rummer mange forskellige materialer, som du kan vælge imellem, når du finder din kommende sofa. Alle vores stoftyper kommer med mindst 25.000 Martindale, som sørger for et særdeles slidstærkt materiale. Har du brug for en sofa, der kan klare lidt ekstra slid, kan du med fordel vælge en stoftype med 35.000 Martindale. På den måde skal du ikke bekymre dig om sofaens levetid, men i stedet lade børn og andre glade sjæle give den gas i sofaen.

Vi sørger for den bedste pris

sofa.dk er skabt af thyboer, og vi mener selv, at vi kender til, hvad ærlighed betyder. Vi giver dig mulighed for at få en kvalitetssofa i dansk design, uden det skal koste dig en formue. Og måske det lyder lidt som en skør idé, men faktisk er det ganske enkelt muligt. For ved at springe dyre mellemled over kan vi levere din nye sofa til den helt rigtige pris.

Når du bestiller din højrevendte sofa gennem os, vil den være klar til dig efter 6-8 uger. Her vil den komme direkte fra fabrikken, og du kan selv vælge, om du vil afhente den, eller om vi skal klare det hårde arbejde for dig. Vi giver dig hele pakken, så du hverken skal sætte ben på eller selv skille dig af med emballagen. Den klarer vi nemlig for dig.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos SOFA.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos SOFA.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos SOFA.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på SOFA.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. SOFA.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.