Sofa med Teddy-stof

Vil du gerne tilføre noget blødt til din indretning? I så fald er en teddy sofa et ideelt valg. En sådan sofa er betrukket med såkaldt boucle stof, der ikke blot ser blødt ud, men også føles blødt og rart. Derfor er det et tekstil, der er særligt ideelt at...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Santiago | Sofa sæt
20.998,00 kr 10.499,00 kr Eller 1.050 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

Vil du gerne tilføre noget blødt til din indretning? I så fald er en teddy sofa et ideelt valg. En sådan sofa er betrukket med såkaldt boucle stof, der ikke blot ser blødt ud, men også føles blødt og rart. Derfor er det et tekstil, der er særligt ideelt at bruge til sofaer.

I løbet af de seneste år har teddy stof vundet et stort indpas i Norden, hvorfor du næppe har kunnet undgå at støde på det. Er du selv blevet forelsket i teddy, og har besluttet, at du vil have en ny sofa med betræk i boucle, så er du landet på den rette side.

Hvad er bouclé?

Bouclé er i dag kendt under en lang række navne, herunder teddy-tekstil, bamsestof mv. Skal det være helt korrekt, så kaldes det dog for bouclé. Det er lavet med en særlig teknik, hvor tykt garn bliver samlet i små løkker med ujævne, bløde buler under vævningen.

Det er disse løkker med bløde buler, der gør, at bouclé får en blød og bamseagtig overflade. Her er det værd at nævne, at der findes flere typer bouclé stof, der især adskiller sig i forhold til størrelsen på løkkerne, da nogle har små løkker, mens andre har store.

Leder du efter en bamse sofa, så skal du huske, at jo større løkker og jo større buler, den byder på, jo mere fluffy og blødt vil det føles at sidde på den.

Find stort udvalg af teddy-sofaer hos Sofa.dk

Har du et ønske om at købe en boucle sofa, så er du landet det helt rette sted. Her hos Sofa.dk kan vi bryste os af at have et stort og bredt udvalg, hvorfor der er gode chancer for, at du kan finde en sofa, der lever op til de krav, du har til den.

De mange sofaer, du kan finde her på siden, adskiller sig fra hinanden på op til flere punkter. Bl.a. er der stor forskel på størrelse, form, udseende, farve mv. At der er stor forskel på dem, er dog kun en fordel, da det sikrer, at vi også har en sofa, der er som skabt til dig.

Er du på jagt efter en ny sofa til stuen, der kan rumme hele familien? Eller du efter en lille sofa til gæsteværelset? Uanset hvad du leder efter, så finder du en bouclé sofa her på siden, der stemmer overens med de tanker, du har gjort dig.

Bouclé passer ind overalt

Der er flere ting, der har spillet ind i forhold til den store popularitet, som bouclé har oplevet i løbet af de seneste år. Det handler dog i høj grad om, at det er et tekstil, der passer ind overalt. Derfor vil det naturligvis også tage sig godt ud i din bolig.

oplevet i