Dallas

Dallas serien er tiltænkt dig, der har en klar idé om, hvordan din kommende sofa skal bygges op, og hvor stor den skal være. Du har nemlig en fantastisk mulighed for at sammensætte din egen sofa, så du med garanti får en sofa, der vil passe til din stue og din boligindretning...

Læs mere
Kategori banner

Vi beklager ulejligheden.

Søg igen efter det, du er ude efter

Tilbage til toppen

Dallas serien er tiltænkt dig, der har en klar idé om, hvordan din kommende sofa skal bygges op, og hvor stor den skal være. Du har nemlig en fantastisk mulighed for at sammensætte din egen sofa, så du med garanti får en sofa, der vil passe til din stue og din boligindretning samt dine behov. Det er muligt med vores mange moduler.

Modulerne kan kombineres på mange måder og byder alle på et trendy udtryk. Glæd dig derfor til at modtage en yderst flot og hyggelig sofa, der kan gøre glæde i stuen i mange år.

Skræddersy din nye sofa efter din smag med moduler fra Denver serien

En stue er ikke bare en stue, og en sofa er ikke bare en sofa. Stuen skal selvfølgelig være indrettet, så den passer bedst til dig og din familie, og her spiller sofaen en stor rolle. Sofaen skal ikke kun have den rette komfort og kvalitet, men skal også have en størrelse og form, der passer ind i din stue. Dette sikrer du dig ved at bygge din sofa med moduler fra vores Dallas serie.

Dallas serien består af seks moduler. Det er disse moduler, du kan bruge til at sammensætte din drømmesofa. Du bestemmer selv, hvor stor eller lille sofaen skal være, og du kan altid gøre den større ved køb af ekstra moduler.

Din drøm om en skøn flyder sofa kan gå i opfyldelse

Med vores Dallas modulsofa har du en alletiders mulighed for at få den flyder sofa, du altid har drømt om. Du får nemlig en sofa, der er designet til at slænge sig på. Med sofaen går du dermed en masse afslappende aftener og dage i vente. 

Modulsofa med mange opstillingsmuligheder

Højrevendt sofa? Venstrevendt sofa? Sofa med eller uden puf? Uanset hvad du foretrækker, så kan du få stillet dine behov med en modulsofa fra Dallas serien. Modulsofaen byder nemlig på adskillige opstillingsmuligheder. 

Koldskum i sæde og ryg

Denver modulsofaen byder på koldskum i ryg og det formstabil PU-skum i sædet. Det betyder, at du får en sofa, der kan holde formen i mange år, og som samtidig byder på uovertruffen komfort.

Dansk design og håndlavet i gode materialer

Dallas – og modulerne fra denne serie – er dansk design, når det er allerbedst. Læg ikke mindst mærke til de flotte syninger i sæde og ryg samt de organiske former, der er med til at give sofaen et helt særligt udtryk. Denver modulsofaen er i øvrigt håndlavet i Europa ligesom vores øvrige sofaer.