6 personers sofa

Er en 5 eller 4 personers sofa ikke tilstrækkelig for dig og din familie? I så fald er der al mulig god grund til at kigge nærmere på vores udvalg af 6 personers sofaer.

De færreste har reelt brug for en stor sofa, men er...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Er en 5 eller 4 personers sofa ikke tilstrækkelig for dig og din familie? I så fald er der al mulig god grund til at kigge nærmere på vores udvalg af 6 personers sofaer.

De færreste har reelt brug for en stor sofa, men er man en stor familie, eller vil man bare gerne kunne brede sig i sofaen, så vil en 6 pers. sofa bestemt ikke være noget dårligt valg. Der er trods alt ingen grund til at gå ned på sofaplads.

Hos sofa.dk ønsker vi at indfri ethvert behov, hvorfor vi forhandler sofaer i mange størrelser, stilarter og farver. Blandt de større sofaer fører vi et attraktivt udvalg af bl.a. hjørnesofaer og U-sofaer, der let kan rumme 6 personer.

Alle vores 6 personers sofaer er at finde via denne kategoriside. Du slipper dermed for at klikke dig fra kategoriside til kategoriside.

Den ønskede 6 personers sofa er kun få klik væk

Turen behøver ikke at gå til den lokale møbelforretning, når den nye 6 personers sofa skal i hus. Drømmesofaen kan nemlig meget vel findes online. Hos sofa.dk er den ønskede sofa aldrig mere end få klik væk. Antager vi, at din drømmesofa er at finde i vores sortiment, så vil du nemt og hurtigt kunne bestille den allerede i dag.

Disse serier kan du med fordel kigge nærmere på:

  • New York
  • Manhattan
  • London

Serierne, der er nævnt ovenfor, er klart nogle af vores mest populære serier – og med god grund. De nævnte serier består ikke udelukkende af store sofaer, men du kan helt sikkert finde en passende 6 personers sofa, hvis du kigger nærmere på de anbefalede serier.

Klikker du dig ind på en produktside, vil du blive præsenteret for en masse relevante informationer. Du vil først og fremmest kunne finde prisen, farvemulighederne, leveringstiden og produktspecifikationerne. Derudover vil du blive introduceret for, hvilke plejeprodukter du kan bruge til at pleje din 6 pers. sofa.

Bestiller du en sofa til 6 personer på sofa.dk, så kan du være sikker på, at sofaen er håndlavet i Europa, og at den vil byde på kvalitet og komfort for alle pengene. Med andre ord er du sikret en god handel.

6 personers sofaer behøver ikke at koste en formue

Ja, det er rent faktisk muligt at købe en 6 personers sofa uden at blive ruineret. Det sætter vi en tyk streg under ved at forhandle 6 personers sofaer til overkommelige priser. Størrelsen på sofaen har naturligvis en vis indflydelse på prisen, men vi har formået at holde prisen nede, selvom kvaliteten, designet og ergonomien befinder sig på et meget højt niveau.

Vi har desuden altid en lang række af gode tilbud på sofaer, herunder en række tilbud på 6 personers sofaer. Det er noget, du med fordel kan holde ekstra godt øje med, hvis du gerne vil spare penge på din kommende sofa.

Ønsker du også at få mest muligt sofa for pengene? Så udforsk vores tilbud.

U-sofa eller hjørnesofa?

Der er naturligvis nogle sofatyper, der er mere oplagte og interessante end andre, hvis man ønsker at købe en 6 pers. sofa. Det er i den anledning især U-sofaen og hjørnesofaen, der bør være i fokus.

Der er f.eks. rig mulighed for at købe en stor hjørnesofa med seks eller syv moduler. Skal der skrues ekstra op for hyggen og komforten, kan man også overveje at købe en matchende puf.

Om man skal gå med en U-sofa eller en hjørnesofa afhænger af flere parametre. Som udgangspunkt fylder U-sofaer mere end hjørnesofaer, hvorfor en hjørnesofa vil være at foretrække, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med.  

Med en U-sofa eller hjørnesofa med plads til 6 personer er der i alle tilfælde rig mulighed for at samle hele familien til en hyggelig stund. Det skal der slet ikke herske nogen tvivl om.

Den ideelle farve til din 6 pers. sofa

Du skal tage stilling til en del ting, når du skal købe en 6 personers sofa.

I første omgang skal du overveje, hvilken sofatype du vil foretrække. Tag i den anledning højde for stuens indretning og størrelse.

Et andet vigtigt punkt er sofaens farve. Skal det være enkelt og stilrent, så vil du aldrig kunne gå helt galt i byen med en sofa i grå eller sort. Der er dog også rig mulighed for at købe en sofa til 6 personer i grøn, gul, blå, brun eller en anden mere sprælsk farve. Der findes både sikre og mindre sikre farver, når det kommer til valg af farve til sofaen, men i sidste ende er det din personlige smag, der skal være det afgørende element.

Mange af vores 6 personers sofaer forhandles i flere flotte farver. Ved bestilling skal du markere den ønskede farve, således at du får drømmesofaen. Vi har naturligvis sørget for at tage tydelige og gode billeder af de forskellige farver, da eksempelvis grå ikke bare er grå.