Sofa open end

Drømmer du om en sofa med open end? Så tør vi godt afsløre, at du ikke er den eneste. Det er en særdeles populær type af sofa, og det er naturligvis ikke helt uden grund, men mere om det senere.

Her på siden har vi samlet alle vores open end sofaer, og vi tør godt love, at der er...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Madrid | U-sofa
22.998,00 kr 11.499,00 kr Eller 1.150 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 8 uger
-50% Toronto| Midtermodul
8.198,00 kr 4.099,00 kr Eller 410 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering: 5 - 7 hverdage

Drømmer du om en sofa med open end? Så tør vi godt afsløre, at du ikke er den eneste. Det er en særdeles populær type af sofa, og det er naturligvis ikke helt uden grund, men mere om det senere.

Her på siden har vi samlet alle vores open end sofaer, og vi tør godt love, at der er masser af inspiration at hente. Måske du endda bliver så fristet, at du slår til? I så fald kan vi garantere gode priser, høj kvalitet og flot design.

Hvad er en open end sofa?

Inden vi kommer for godt i gang med at snakke om, hvorfor du skal vælge en open end sofa, eller hvilke typer af open end sofaer du kan købe her hos os, så lad os først lige forklare, hvad det egentligt er for en type af sofa, vi taler om her.

Som navnet antyder, er der i bund og grund tale om en sofa med en åben ende. Det kan lyde lidt underligt, men det er altså de her sofaer, hvor der i den ene ende er et halvt modul, hvor der ikke er ryg- eller armlæn, deraf navnet open end.

Som du kan se i oversigten over vores open end sofaer, så kan det se ud på lidt forskellige måder, men hovedprincippet er det samme; man har en ende af sofaen, der er mere åben end resten af møblet.

Fordele ved en open end sofa

Der er mange fordele ved en open end sofa, som i den grad taler varmt for, at det er typen af sofa, man bør vælge. Men det er naturligvis en individuel vurdering og prioritering af, hvad det er, man kigger efter i en sofa. Derfor bliver du her præsenteret for nogle af de ting, der taler for, at man vælger modellen med en mere åben ende, og så kan du selv vurdere, om det er det rette valg for dig.

En open end sofa er blandt andet værd at overveje, fordi den:

  1. Rent visuelt fylder mindre i rummet end eksempelvis en hjørnesofa
  2. Giver mere fleksibilitet i forhold til måder at bruge sofaen på
  3. Virker mere indbydende og knap så aflukket
  4. Kombinerer muligheden for at flade ud på en chaiselong og for at sidde op ad et ryglæn i en hjørnesofa

Det er altså det her med, at man får nogle flere effektive siddepladser, uden at sofaen rent visuelt fylder lige så meget i rummet som eksempelvis en hjørnesofa.

Samtidig får man også bedre mulighed for at sidde og ligge i sofaen på forskellige måder, da man ikke er begrænset af et ryglæn hele vejen hen ad modulet.

Typer af open end sofaer

Hos sofa.dk har vi et bredt udvalg af forskellige typer af open end sofaer. De kan alle sammen noget forskelligt, og det er endnu engang et spørgsmål om smag og behov, der skal være med til at beslutte, hvilken type der er den helt rette.

Nedenfor gennemgår vi nogle af de forskellige typer, som du kan vælge imellem her i vores udvalg af open end sofaer. Målet er, at det skal gøre dig lidt klogere på, om de enkelte typer rammer ind i det, som du er på udkig efter.

Hjørnesofa open end

En hjørnesofa med open end er uden tvivl den mest populære udgave af denne type sofa. Her har man næsten en helt traditionel hjørnesofa, men forskellen er blot, at det sidste modul i den ene ende af sofaen ikke har noget armlæn og kun et halvt ryglæn. Ønsker du i øvrigt en hjørnesofa med chaiselong, så følg linket og udforsk vores sortiment.

Fordelen ved en open end hjørnesofa er især, at traditionelle hjørnesofaer tit kan virke lidt lukkede, fordi de har armlæn i begge sider og typisk står med sofabord foran sig. Det kan virke afvisende, og man kan føle, at det er lidt trangt at komme ind, hvis pladsen omkring sofaen ikke er stor.

Her kommer den åbne ende ind i billedet, da den eliminerer armlænet og en smule af ryglænet i den ene ende. Det får sofaen til at virke mere indbydende og knap så aflukket. Selvom det kan virke som en lille ting, så kan det gøre en stor forskel for udtrykket i din stue.

Open end sofa

Man kan også få en mere traditionel open end sofa. Det kunne eksempelvis være en klassisk 3-personers sofa, hvor man har et open end modul i den ene ende. Hvis ikke man har så meget plads, kan det både være en måde at få sofaen til at fylde mindre i rummet ud fra et visuelt perspektiv, men det kan også være en måde at få lidt flydersofa-fornemmelser, uden at det kræver en chaiselong eller lignende.

Uanset om du vælger den ene eller den anden type, er der naturligvis masser af valgmuligheder, når det kommer til farver og materialer. Især vores open end lædersofa er ganske populær, men der er naturligvis også andre materialer at vælge imellem.