Velkommen til sofa.dk – Sofaer gjort simpelt

Hvem er vi – og hvad står vi for?

Det spørgsmål er sådan set meget enkelt at besvare. sofa.dk er en online sofaforhandler, der arbejder ud fra en stålsat ambition om at gøre dit køb af sofa legende let, simpelt og ikke mindst billigt.

Med rødderne solidt plantet i den jyske muld – nærmere betegnet Thy – har vi skabt et onlinebaseret møbelfirma med stolte traditioner og stor erfaring. Et firma, der fokuserer på kvalitet, design og budgetvenlighed – til glæde for vores mange tilfredse og loyale kunder.

Nedenfor kan du læse mere om os, og hvorfor du skal vælge sofa.dk, når du skal købe din næste sofa.

Årelang erfaring – med stor passion for det gode design og håndværk

sofa.dk er den anderledes og utraditionelle dreng i klassen – og det er vi sådan set stolte af. Vi har etableret en unik møbelforretning, der er tilpasset det digitale samfund og den øgede efterspørgsel på onlinekøbsløsninger blandt forbrugerne. Kort sagt: 100 % onlinesalg af kvalitetssofaer – direkte til slutbrugeren. Det vil sige dig.

Men selvom vi følger med tidens digitale trends, er vi et bundsolidt firma, der har mange år på bagen inden for møbelbranchen. Firmaets to medstiftere, Benny og Henrik, er efterhånden garvede ”sofarotter” på markedet med hele 25 års brancheerfaring. De har igennem tiden rejst verden rundt og gjort det til deres levebrød at finde og købe sofaer. En rejse, der i dag har ført til forretningskonceptet sofa.dk, hvor håndlavede og dansk designede kvalitetssofaer bliver produceret på de bedste og nøje udvalgte fabrikker i Europa, hvorfra sofaerne sendes direkte til forbrugerne i Danmark.

Med andre ord: Vi er et møbelfirma med årelang erfaring, der drives af en dybtfølt passion for det gode design såvel som det gode håndværk.

Pålidelighed og troværdighed i højsædet – en aftale er en aftale

Hos sofa.dk er vi helt almindelige thyboer. Hverken mere eller mindre. Vores hovedkontor er beliggende i det naturskønne Thy, ”rygraden af Danmark”, hvilket firmaet i den grad bærer præg af. Vi bærer med stolthed værdierne ærlighed, troværdighed og pålidelighed, som kendetegner den gængse thybo.

Det betyder konkret, at vi sætter en stor ære i at levere en sikker og pålidelig handel og kundeservice. Vi er ganske enkelt til at stole på, og vi holder altid, hvad vi lover. I vores bog er en aftale en aftale – og den løber vi aldrig fra.

Tårnhøj kvalitet og favorable lavpriser – punktum

Hos sofa.dk går høj kvalitet og lave priser hånd i hånd. Det ene bliver aldrig på bekostning af det andet. Samtlige sofaer i vores sortiment er gennemsyret af nøje udvalgte materialer i absolut verdensklasse, og de kommer alle med håndlavede rammer af massivt træ. Vi benytter ekstremt stærke og fleksible fjedre i sædet, og både sidde- og rygfladerne er monteret med komfortoptimeret og fast kvalitetsskum, hvilket sikrer, at sofaerne bevarer deres form i mange år.

På vores europæiske fabrikker bliver hvert eneste solide håndværk tjekket grundigt efter i sømmene i form af avanceret kvalitetskontrol. Derudover er alle vores tekstiler slidstyrketestet fra ende til anden, hvilket betyder, at mens Dansk Teknologisk Institut anbefaler 15.000 slidture til hårdt brug i private hjem, tåler samtlige af vores tekstiler mellem 24.000 og op til imponerende 100.000 slidture.

Når du handler online hos os, er du således altid garanteret kompromisløs kvalitet til favorable lavpriser.

Et væld af stilfulde sofaer for enhver (god) smag

I samarbejde med vores dygtige designteam og kompetente, eksterne designere har vi udviklet et bredt sortiment af blødetilbagelænede, moderne, tidssvarende og eksklusive sofadesign. Udvalget rummer stilarter og design for enhver (god) smag, og du finder således både små og store sofaer, hjørnesofaer, U-sofaer, flydersofaer, sofaer med puf og chaiselong-sofaer til 2 personer og 3 personer.

Sagt på en anden måde: Vi har lækre sofaer til alle tænkelige behov – uafhængig af pengepungens tykkelse. For i vores optik skal det ikke koste en bondegård at sidde behageligt hjemme i stuen. Tværtimod!

Så hvorfor vælge sofa.dk? DERFOR!

Dansk design. Dansk webshop. Høj kvalitet. Og ikke mindst konkurrencedygtige netpriser.

Onlinesofakøb – uden unødige mellemled og skåret helt ind til benet

Vores produkter henvender sig målrettet til den kvalitetsbevidste forbruger, der hverken vil gå på kompromis med kvalitet, design eller pris. Desværre er priserne for kvalitetsprodukter blevet pumpet i vejret pga. diverse dyre mellemled. Det betyder, at de billige produkter vinder frem på møbelmarkedet – typisk på bekostning af kvaliteten.

Men denne tendens kæmper vi imod. Hos sofa.dk kæmper vi nemlig forbrugernes sag og ønsker at opretholde det tårnhøje kvalitetsniveau – uden at priserne bliver skyhøje. Dette gør vi ved at skære helt ind til benet. Vi har fjernet alle mellemled, så kun de skarpe lavpriser og de bedste kvalitetsprodukter står tilbage. Det vil sige den korteste og billigste vej fra møbelproducent til forbruger.

Alt dette muliggøres af vores enkle og ærlige koncept: onlinebaseret møbelsalg – der er gjort såre simpelt og prisvenligt.

Køb din nye sofa online her – uden for mange dikkedarer

Hos sofa.dk gider vi ikke så mange dikkedarer. Væk med spildtid og pengespild – og ind med pålidelig onlinesofakøb, der aldrig har været nemmere, sjovere eller billigere.

Gå på opdagelse i vores flotte sortiment her på siden, og bestil online allerede i dag. Dit nye sofakøb er kun få klik væk – og vi leverer med ekspresfart lige til din hoveddør efter ønske.

Har du nogle former for spørgsmål til vores service eller produkter, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi ser frem til at høre fra dig – og gøre en god handel!