82 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 82 element(er)

Aktive filtre

Få en venstrevendt chaiselongsofa i ægte dansk design  

Kan man andet end at elske sofaen, som altid står klar i stuen efter en lang dag? Det synes vi ikke hos sofa.dk og derfor har vi også sørget for, at du nemt kan finde din kommende sofa i sublim kvalitet, hvad end du drømmer om en 2-personers sofa, en venstrevendt chaiselongsofa eller noget helt tredje.

Og nu vi taler om en venstrevendt sofaform, så kan det altså være en god idé at indtænke muligheden for selv at bestemme over sofaens vinkel og form. I dag vælger mange den populære chaiselongsofa fra, fordi den ikke giver dig mulighed for at udnytte rummets fulde potentiale. Men hvad nu, hvis du selv kunne bestemme, om din chaiselong skal være højrevendt eller venstrevendt? Det kan du hos os.

Få plads til mere i indretningen med en venstrevendt form

Når det kommer til stuens indretning, kan det vise sig at være en større opgave end som så. Selvom stuer ofte er rum, der har lange flader og mange muligheder, vil den alligevel skulle opfylde flere forskellige funktioner uden at virke sammenklemt eller lukket. Og det er her, hvor en venstrevendt chaiselong kan være din redning, når du skal knække koden til den store sofa i stuen.

Ved at vælge en sofa, der har en chaiselong længst væk fra døren eller de gulvflader, der skal give plads i rummet, får du automatisk skabt en stue med en godt vinklet sofa. Helt præcist betyder det, at du får langt mere gulvplads samtidig med, at sofaen ikke kommer til at stå malplaceret ud i rummet. I stedet kan den flugte med et hjørne af stuen, hvorimod en forkert vinkel vil give dig en sofa, der står direkte ud i rummet.

En stofkollektion af eminent kvalitet

Som vi har sagt det allerede, er den høje kvalitet essentiel for vores sofaer. Derfor har vi en stofkollektion, der rummer et væld af forskellige stoftyper, hvor der er noget for alle. Her finder du blandt andet det blødeste velour med hele 100.000 Martindale, der sikrer dig et materiale, du ikke kan slide op. Du kan også springe på vores lædersofa eller vælge én ud af mange mulige stoftyper i alverdens forskellige farvenuancer.

Sofaen er til for at blive brugt, og det har vi også sørget for, at du kan gøre med god samvittighed. Alle vores stoftyper kommer med minimum 25.000 Martindale, der garanterer dig en kvalitetssofa, der samtidig er designet efter dine ønsker. For du kan selv være med til at bestemme stoftype og farve på den sofa, du har udset dig. Og bare rolig, for det kommer ikke til at koste dig en formue. Vi holder prisen i bund, men uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, siddekomfort eller design.

Få din nye sofa direkte fra fabrikken og hjem til dig

Fra drøm til virkelighed skal du blot vente 6-8 uger, når du bestiller din nye sofa hos os. Vi producerer din kommende sofa på fabrikken, hvorefter den er klar til, at du kan komme forbi og hente den. Vil du gerne være fri for besværet, vil vi hellere end gerne komme med sofaen til dig. Du kan sågar også få os til at montere ben og pakke din sofa ud, og vi tager al emballagen med igen.

Har du set dig lun på en sofa fra os, skal du ikke snydes for muligheden for at se den i live. Derfor har vi udstillinger i Thisted og Ringsted, hvor du finder et stort udvalg af vores forskellige sofamodeller. Her kan du få et godt råd og vejledning med og få svar på dine spørgsmål, hvis du har brug for en afklaring fra os.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.