Barcelona

Vores sofaserie Barcelona er til dig som nyder ren afslapning, det er nemlig en vaskeægte flyder, som både er dyb og lav. Men selvom serien byder på ren afslapning, så er Barcelona serien også kendt for sine slanke, rette linjer. Dermed vil du ikke skulle gå på...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Vores sofaserie Barcelona er til dig som nyder ren afslapning, det er nemlig en vaskeægte flyder, som både er dyb og lav. Men selvom serien byder på ren afslapning, så er Barcelona serien også kendt for sine slanke, rette linjer. Dermed vil du ikke skulle gå på kompromis med komfort og udseende.

Barcelona giver mulighed for flere smukke stoftyper

Serien giver dig mulighed for at vælge imellem flere typer stof. Her tilbyder vi stoftyperne Milano og Pure. Milano er 100% polyester og er med til at skabe et smukt farvespil i sofaen, og derudover er det utrolig blødt og glat – med andre ord; et rigtig lækkert stof som også er praktisk at have i hjemmet. Vores møbelstof Pure som er lavet af 60% bomuld og 40% hør, er af virkelig god kvalitet og kun lavet i naturlige materialer. Denne stoftype er derfor til dig som sætter pris på naturmaterialer og det æstetiske udtryk.

Formidabel komfort

Puderne som indgår i sofaen, har en kombination af PU-skum, dun og silikone som er med til at give den fantastiske komfort. Her får du nemlig en sofa som er utrolig blød, men som derudover har en vis stabilitet. Ikke nok med at Barcelona sofaens puder er af god kvalitet, så er de også meget praktiske. Puderne sidder nemlig løst, så der er altid mulighed for at fjerne dem, eksempelvis under rengøring. Samtidig har de også en vægt som gør at de vil blive liggende når du rejser dig op.

Sæt dit eget aftryk på din nye sofa ved at vælge den helt rigtige farve

Da du kan vælge Barcelona sofaen i flere forskellige stoftyper, er der selvfølgelig også et større udvalg af farver, så du kan finde den som passer helt perfekt ind i dit hjem. Farverne som du kan vælge imellem er meget naturlige, så blandt andet brun, latte, lysegrå og beige. Derfor vil der sikkert være en farve som vil komplimentere resten af din boligindretning på den helt rigtige måde.

Er du på udgik efter en af seriens chaiselongsofaer kan du her vælge mellem højre- eller venstrevendt. Du behøver derfor ikke at tilpasse dit hjem til sofaen, da den tilpasser sig til dit behov.