12 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Velour er en af tidens største trends – især når det kommer til boligindretning. Her er det især sofaer i det lækre stof, der stjæler rampelyset. Og det forstår vi skam godt! Velour er en lækker tekstiltype, der er vævet og har et nærmest opretstående hårlag, der går under navnet luv. Dette hårlag er med til give den bløde fornemmelse, som du kender fra alt, der er af velour. 

Når det kommer til sofaer, er velour derfor yderst populær – for hvem vil ikke have en blød sofa? Her på siden finder du vores udvalg af velour-sofaer i blå, der både har lækkert og behageligt betræk samt en flot kulør. 

Føl dig adelig med en velour-sofa i blå 

Ordet velour stammer fra Frankrig og betyder fløjl. De to tekstiltyper læner sig også meget op ad hinanden. Forskellen er dog, at velour ofte vil have længere luv og være vævet som ruteplys. Dette resulterer i en sofa, som både du og dine gæster vil elsker at sidde i under eftermiddagskaffen.

I ældre dage var det stort set kun adelige og kongelige, der havde råd til at nyde en velour-sofa i blå. I dag er produktionen af velour blevet billigere, og derfor kan vi hos sofa.dk tilbyde dig et stort sortiment af velour-sofaer til særdeles rimelige priser.

En blå velour-sofa kan hurtigt tilføje din indretning et royalt touch – både grundet den blå farve, men i lige så høj grad grundet velourens luksuriøse look. 

En blå velour-sofa som centrum eller medspiller 

En sofa i blå velour vil nemt kunne være det bærende møbel i din stue. Farven er alsidig og kan således stå som kontrast til et ellers lyst og hvidt rum, men kan lige så vel kombineres med mørke og varme toner eller sågar andre smukke farver. Uanset din personlige stil, vil du altså med stor sandsynlighed kunne finde en blå velour-sofa, der passer ind i dit hjem.

Er din indretning præget af mørke farver som mørkegrå, sort eller mørke træsorter, vil en blå velour-sofa i en lys nuance kunne bryde helhedsindtrykket må smukkeste vis. Her vil velour-sofaen for alvor komme til sin ret, og du kan i den grad give stuen et yderst personligt præg.

Derudover lægger en blå velour-sofa også op til, at du kan eksperimentere med diverse farvekombinationer. Hvis du ikke helt er modig nok til en stue med farver fra hele paletten, vil en mørkeblå velour-sofa kunne tilføje rummet et diskret men farverigt touch. Har du mod på lidt mere, kan du sætte endnu mere kulør på boligindretningen med tæpper, puder eller plaider i flotte farver, der står smukt til den blå velour-sofa.

Hvis du derimod er helt betaget af farver, vil en lyseblå velour-sofa være perfekt at sammensætte med markante farver som lyserød, orange eller lysegrøn, der i sammenspil kan skabe harmoni i et farverigt hjem. Derved vil din velour-sofa i blå være et elegant møbel, der ikke tager fokus fra den overordnede stemning, som du ønsker i din boligindretning.

En blå velour-sofa i den rette model

Den eksklusive tekstiltype er et hit for dem, der gerne vil have en sofa i betræk, som er en fryd for øjet såvel som huden. Derfor kan en chaiselongsofa eller en flydersofa være gode bud på modeller, hvor du virkelig kan flade ud i det behagelige stof. Kombinationen af behageligt stof og en kølig, blå nuance er nemlig ikke til at tage fejl af. Når du først har fået placeret en blå velour-sofa i din stue, vil du ikke fortryde det.

Du kan også vælge en mindre velour-sofa i blå, som kan pryde din gang, køkken-alrum eller soveværelse. Det luksuriøse stof vil uden tvivl kunne bringe et strejf af eksklusivitet til ethvert rum.

Her på siden finder du vores udvalg af velour-sofaer i blå, der alle er produceret af de bedste materialer og råvarer. Derudover er sofaerne underlagt en avanceret kvalitetskontrol, sådan du kun får det bedste af det bedste, når du er ude efter din nye, blå velour-sofa. 

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.