Blå velour sofa

Velour er en af tidens største trends – især når det kommer til boligindretning. Her er det især sofaer i det lækre stof, der stjæler rampelyset. Og det forstår vi skam godt! Velour er en lækker tekstiltype, der er vævet og har et nærmest opretstående hårlag, der går under navnet luv. Dette...

Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Nice | Rund puf

+4 materialer

3.998,00 kr. Eller 400 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 8 uger

Velour er en af tidens største trends – især når det kommer til boligindretning. Her er det især sofaer i det lækre stof, der stjæler rampelyset. Og det forstår vi skam godt! Velour er en lækker tekstiltype, der er vævet og har et nærmest opretstående hårlag, der går under navnet luv. Dette hårlag er med til give den bløde fornemmelse, som du kender fra alt, der er af velour. 

Når det kommer til sofaer, er velour derfor yderst populær – for hvem vil ikke have en blød sofa? Her på siden finder du vores udvalg af velour-sofaer i blå, der både har lækkert og behageligt betræk samt en flot kulør. 

Føl dig adelig med en velour-sofa i blå 

Ordet velour stammer fra Frankrig og betyder fløjl. De to tekstiltyper læner sig også meget op ad hinanden. Forskellen er dog, at velour ofte vil have længere luv og være vævet som ruteplys. Dette resulterer i en sofa, som både du og dine gæster vil elsker at sidde i under eftermiddagskaffen.

I ældre dage var det stort set kun adelige og kongelige, der havde råd til at nyde en velour-sofa i blå. I dag er produktionen af velour blevet billigere, og derfor kan vi hos sofa.dk tilbyde dig et stort sortiment af velour-sofaer til særdeles rimelige priser.

En blå velour-sofa kan hurtigt tilføje din indretning et royalt touch – både grundet den blå farve, men i lige så høj grad grundet velourens luksuriøse look. 

En blå velour-sofa som centrum eller medspiller 

En sofa i blå velour vil nemt kunne være det bærende møbel i din stue. Farven er alsidig og kan således stå som kontrast til et ellers lyst og hvidt rum, men kan lige så vel kombineres med mørke og varme toner eller sågar andre smukke farver. Uanset din personlige stil, vil du altså med stor sandsynlighed kunne finde en blå velour-sofa, der passer ind i dit hjem.

Er din indretning præget af mørke farver som mørkegrå, sort eller mørke træsorter, vil en blå velour-sofa i en lys nuance kunne bryde helhedsindtrykket må smukkeste vis. Her vil velour-sofaen for alvor komme til sin ret, og du kan i den grad give stuen et yderst personligt præg.

Derudover lægger en blå velour-sofa også op til, at du kan eksperimentere med diverse farvekombinationer. Hvis du ikke helt er modig nok til en stue med farver fra hele paletten, vil en mørkeblå velour-sofa kunne tilføje rummet et diskret men farverigt touch. Har du mod på lidt mere, kan du sætte endnu mere kulør på boligindretningen med tæpper, puder eller plaider i flotte farver, der står smukt til den blå velour-sofa.

Hvis du derimod er helt betaget af farver, vil en lyseblå velour-sofa være perfekt at sammensætte med markante farver som lyserød, orange eller lysegrøn, der i sammenspil kan skabe harmoni i et farverigt hjem. Derved vil din velour-sofa i blå være et elegant møbel, der ikke tager fokus fra den overordnede stemning, som du ønsker i din boligindretning.

En blå velour-sofa i den rette model

Den eksklusive tekstiltype er et hit for dem, der gerne vil have en sofa i betræk, som er en fryd for øjet såvel som huden. Derfor kan en chaiselongsofa eller en flydersofa være gode bud på modeller, hvor du virkelig kan flade ud i det behagelige stof. Kombinationen af behageligt stof og en kølig, blå nuance er nemlig ikke til at tage fejl af. Når du først har fået placeret en blå velour-sofa i din stue, vil du ikke fortryde det.

Du kan også vælge en mindre velour-sofa i blå, som kan pryde din gang, køkken-alrum eller soveværelse. Det luksuriøse stof vil uden tvivl kunne bringe et strejf af eksklusivitet til ethvert rum.

Her på siden finder du vores udvalg af velour-sofaer i blå, der alle er produceret af de bedste materialer og råvarer. Derudover er sofaerne underlagt en avanceret kvalitetskontrol, sådan du kun får det bedste af det bedste, når du er ude efter din nye, blå velour-sofa.