Tokyo

Tokyo er ikke kun navnet på Japans hovedstad. Det er også navnet på en af vores kvalitetsrigtige sofaserier. Ligesom det gør sig gældende for vores øvrige serier, så er der fokus på den høje kvalitet, den gode holdbarhed og ikke mindst komfort i den helt høje ende. 

Sofaerne fra...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Tokyo er ikke kun navnet på Japans hovedstad. Det er også navnet på en af vores kvalitetsrigtige sofaserier. Ligesom det gør sig gældende for vores øvrige serier, så er der fokus på den høje kvalitet, den gode holdbarhed og ikke mindst komfort i den helt høje ende. 

Sofaerne fra Tokyo-serien minder på mange parametre om vores øvrige sofaer, men sofaerne skiller sig ud på flere parametre. 

Tokyo-sofaerne forhandles til fordelagtige priser, og vi kan selvfølgelig garantere, at vi er billigst (og derfor tilbyder vi prisgaranti). I øvrigt tilbyder vi gratis levering af alle vores sofaer – og sofaerne fra denne serie er ingen undtagelse. 

Tokyo-sofaerne byder på eksemplarisk støtte og siddekomfort

Den rigtige sofa for dig skal ikke kun være pæn og byde på en god kvalitet. Den skal selvfølgelig også være behagelig at sidde og ligge i. Er det korrekt antaget, så vil du ikke gå galt i byen med en sofa fra Tokyo-serien. Her er der nemlig skruet helt op for siddekomforten.

Rygpuderne er fyldt med silikonefibre, hvorfor puderne er i stand til at tilpasse sig kroppens facon, hvilket helt naturligt vil sikre en god støtte og en lige så god siddekomfort. Her kan du altså sidde i timevis og nyde en god film uden at få ondt i ryggen. Det burde være en selvfølge, men det er det desværre ikke. 

Hvad angår selve sædet, så er det et fastmonteret sæde, hvorfor du ikke skal være bekymret for, at sædet skrider ud, når du sidder allerbedst og slapper af. 

Venstre- eller højrevendt? Det vælger du selv

Tokyo-sofaerne byder på chaiselong, og det er derfor værd at lægge mærke til, om der er tale om en venstre- eller højrevendt sofa. I den anledning kan vi fortælle, at sofaerne fra serien fås i begge udgaver. Du kan derfor helt selv bestemme, om din kommende sofa skal byde på en venstre- eller højrevendt chaiselong. 

Ved bestilling af en sofa skal du foruden farven på sofaen netop vælge retning. Du skal i den forbindelse sikre dig, at du får valgt den rigtige retning. Om den skal vende på den ene eller anden måde afhænger af, hvordan du vil indrette din stue. 

Et elegant udtryk og flere skønne farver

Tokyo-sofaerne byder på meget andet end et flot ydre, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at netop det elegante og moderne udtryk er noget af det, der gør disse sofaer populære. 

I stedet for at blive leveret med klassiske sofaben, så kommer sofaerne med lette meder, der skriger af elegance. Med disse meder sikrer du, at benene ikke fylder mere (fysisk og rent visuelt) end højst nødvendigt. De sorte metalben passer til alle farver, hvorfor du kan forvente at få en smuk sofa, hvad end du går med den ene eller anden farvevariant – vælg bl.a. mellem grøn, grå og latte. 

For at blive klogere på prisen, lagerstatussen, den forventede leveringstid og andre data skal du klikke dig ind på produktsiderne. Her vil du også kunne lægge den ønskede sofa i kurven. 

Har du yderligere spørgsmål til vores Tokyo-sofaserie, så tøv ikke med at kontakte os.