Lysegrå sofa

Hos Sofa.dk har vi et bredt sortiment af lysegrå sofaer i alverdens former og materialer. For at gøre livet nemmere for dig, der drømmer om lige netop en lysegrå sofa, har vi her på siden samlet hele vores udvalg. Mange af sofaerne vil sandsynligvis matche dine præferencer.

Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Retning
Materiale
Filter
-40% Berlin | Chaiselong
FARVER
8.498,00 kr. 5.098,80 kr. Eller 510 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 4-8 uger

Hos Sofa.dk har vi et bredt sortiment af lysegrå sofaer i alverdens former og materialer. For at gøre livet nemmere for dig, der drømmer om lige netop en lysegrå sofa, har vi her på siden samlet hele vores udvalg. Mange af sofaerne vil sandsynligvis matche dine præferencer.

Valget er dog ikke helt taget endnu; der skal nemlig stadig tages stilling til, hvilken sofa der er den rette for dig. Vores anbefaling er helt klart, at du bruger lidt tid på at kigge på de enkelte modeller for at se, hvilke der tiltaler dig. Derudover kan du læse med videre, hvor vi kommer med en række gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med dit køb af en lysegrå sofa.

En lysegrå sofa er et sikkert valg

En lysegrå sofa er et meget almindeligt syn rundt omkring i de danske hjem. Det er nemlig et sikkert valg. Det er det blandt andet fordi, at den lysegrå farve passer ind i langt de fleste hjem. Nærmest uanset hvilke farver man ellers har i indretningen, er lysegrå altid et sikkert valg.

Nogle vil mene, at en lysegrå sofa i sig selv ikke er så spændende at se på, og det er måske rigtigt nok. Den tillader dog, at man kan tilføje farver til sofaen alt efter humør. Det kan ske ved hjælp af sofapuder, tæpper og lignende. Fordelen ved dette er naturligvis, at sofaen kan blive stående i stuen, selvom din indretningsstil ændrer sig. Det kræver i værste fald en udskiftning af pudebetræk og tæpper.

Så selvom det til tider kan virke som det kedelige valg, er vi ikke et sekund i tvivl om, at den lysegrå sofa kan være det rette valg i mange tilfælde. En ting er i hvert fald sikkert; det er det sikre valg. For her ender du ikke med at stå om tre år og undre dig over, hvorfor du valgte lige netop dén sofa.

Hjørnesofa? Chaiselongsofa? U-sofa? Vi forhandler mange lysegrå sofaer

Uanset hvilken type sofa du er på udkig efter, så kan den fås i lysegrå her hos Sofa.dk. Vi har nemlig både lysegrå hjørnesofaer, lysegrå chaiselongsofaer, lysegrå U-sofaer og naturligvis også helt traditionelle sofaer med et lysegråt betræk.

Udvalget er stort, og det kan være både en fordel og en ulempe, men mest en fordel. At der er et stort udvalg kan selvfølgelig gøre beslutningen svær, men hvis du har en idé om, hvilken form din sofa skal have, så er du allerede et skridt tættere på at finde din drømmesofa. En mulighed er naturligvis også at vælge en af vores modulsofaer; så kan du altid tilpasse sofaens form og størrelse med tiden.

Fælles for dem alle er naturligvis, at de kan fås med et lysegråt betræk. Vi bliver således i kategorien med grå sofaer, som uanset form forbliver et sikkert og stilrent valg.

Gør en god handel på en lysegrå sofa (vi yder prisgaranti)

Vi er generelt meget stolte af vores sofaer, uanset om det drejer sig om en lysegrå sofa eller en sofa i en anden farve. En anden ting vi er stolte af er vores konkurrencedygtige priser. Det er faktisk noget, vi er så stolte af, at vi tilbyder prisgaranti på alle vores varer. Det betyder, at hvis du finder en tilsvarende lysegrå sofa et andet sted til en lavere pris, så fratrækker vi differencen.

Med andre ord kan du vide dig sikker på, at du gør en god handel, når du køber en lysegrå sofa hos os. Handlen bliver ikke værre af, at du kan forvente sofaer af høj kvalitet. Blandt andet kan vi prale af, at alle vores sofaer er håndlavet i Europa.

Derudover tilbyder vi gratis levering af din nye lysegrå sofa, og som vi vil forklare nedenfor, har vi også gratis delbetaling. Det er altså ikke meget, der taler imod, at du vælger at købe en lysegrå sofa her hos Sofa.dk.

Du kan også gøre brug af gratis delbetaling ved køb af en sofa i lysegrå

Lad os endelig tale lidt mere om det med at købe en lysegrå sofa med gratis delbetaling. Det betyder i bund og grund, at du gratis (altså helt uden renter og gebyrer) kan dele dit køb op i flere dele fordelt over en periode.

Dette er noget, vi tilbyder vores kunder, fordi vi er bevidste om, at ikke alle har mulighed for at klare betalingen kontant. For at gøre købet af en sofa mere overkommeligt vælger mange derfor at gøre brug af delbetaling. Det kunne eksempelvis være en sofa til 20.000 kroner, der deles op over 10 måneder. Dermed kommer den til at koste 2.000 kroner om måneden i 10 måneder, i stedet for 20.000 kroner på én gang.

Det er naturligvis helt frivilligt, om man vil vælge at gøre brug af denne ordning eller ej. Har man pengene stående, vil man måske lige så gerne betale med det samme. Har man derimod noget bedre at bruge 20.000 kroner på lige nu og her, så vil man måske foretrække at dele købet op.

Uanset hvad der passer dig bedst, så er alle muligheder åbne. Hvis du skulle have spørgsmål til, hvordan du gør brug af denne ordning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre via telefon, på e-mail, via livechat eller en af vores andre kanaler. Så skal vi nok sørge for at hjælpe dig i mål med købet af en lysegrå sofa.

Tips til at indrette en stue med en lysegrå sofa

Vi har allerede været kort inde på nogle indretningstips til dig, der overvejer at købe en lysegrå sofa til stuen. Vores vigtigste råd er, at du gør brug af puder og tæpper i sofaen. Disse skulle gerne have farver, der komplementerer resten af indretningen. På den måde kommer din lysegrå sofa til at fremstå som en integreret del af stuen - også selvom den i sig selv ikke nødvendigvis passer ind.

Fordelen ved en lysegrå sofa er, at den fremstår relativ let. Den kommer derfor ikke til at fylde så meget i rummet. Vil du dog gerne have, at den har lidt mere pondus, kan du vælge en mere tung sofa. Det er vores betegnelse for de modeller med lave ben, brede armlæn og øvrige visuelt tunge elementer. Det kan ændre udtrykket fuldstændig, hvor den lysegrå sofa ikke længere er lige så anonym.