Sofa udstillingsmodel

Selvom vi slår os på at have nogle skarpe priser på vores sofaer, så er der ingen tvivl om, at det hurtigt kan løbe op, når man skal have sig en ny sofa. Hvis det falder sammen med, at resten af stuen - eller sågar hjemmet - også skal møbleres, så er gode råd dyre. Heldigvis er der mulighed for at spare penge ved at købe en udstillingsmodel.

GÅ TIL ALLE UDSTILLINGSMODELLER

Se med her på siden, hvor du kan se vores udsalg af sofa udstillingsmodeller, der har stået i vores showrooms eller på anden vis har været brugt, og derfor ikke kan sælges som nye. Her er rig mulighed for at gøre et godt køb, så der er flere penge til opsparingen, de øvrige møbler, regninger eller sjov og ballade.

Udsalg: Køb din sofa som udstillingsmodel

Som sagt er de sofaer, som du ser her på siden alle sammen billigere, end hvis du havde købt tilsvarende modeller fra ny. Det skyldes simpelthen, at de har været brugt som udstillingsmodeller, og vi kan og vil derfor ikke sælge dem, som var de nye.

Men omvendt er der heller ingen grund til bare at kassere dem, og derfor vælger vi at køre med et såkaldt sofa udstillingsmodel udsalg. Det er her, at du virkelig får muligheden for at gøre et kup, hvis ellers du har det okay med, at du ikke er den første, der sætter sig i din nye sofa.

Hvis det ikke er et problem for dig, så kan vi kun anbefale, at du tager et kig på udvalget. Da vi løbende har rotation i vores udstillingsmodeller, er chancerne store for, at du kan finde lige netop den sofa, som du går og drømmer om - bare på tilbud.

Standen er naturligvis helt i orden

Man kan naturligvis ikke undgå, at udstillingsmodeller bliver brugt. Det er trods alt hele pointen med dem; at kunderne får muligheden for at prøve sofaen af inden, at de køber den. Men sofaerne bliver naturligvis ikke testet så grundigt, at det decideret går ind og slider på dem. Derfor er vores udstillingsmodeller rent kvalitetsmæssigt som regel helt i top - medmindre andet er angivet på den enkelte produktside.

Derfor kan du være helt tryg ved at købe en sofa, der har været brugt som udstillingsmodel. Vi tør gerne forsikre dig om, at du nok skal blive glad for den til trods for, at du ikke er den første, der bruger den. Glæden ved de besparelser, du har opnået, kommer til at vare ved længe.

Vores udstillingsmodeller er dækket af de samme garantier, fortrydelsesfrister og så videre, som hvis du køber en sofa fra ny. Der er derfor ingen grund til at være mindre tryg ved køb af en udstillingsmodel på udsalg sammenlignet med en spritny sofa til fuld pris.

Hurtig levering af udstillingsmodeller

Udover at der er rig mulighed for at spare penge, når du køber en sofa som udstillingsmodel, så er der også en anden fordel. En udstillingsmodel er i sagens natur på lager, og den vil typisk først blive sat til salg her på siden, når den har aftjent sin pligt i showroomet e.l.

Det betyder med andre ord, at den er klar til at blive leveret nærmest i det sekund, at du har gennemført din bestilling. Alt efter hvilken type af levering du vælger i forbindelse med købet, så kan du derfor have din nye sofa i hænde 1-2 uger efter, at du har svunget betalingskortet.

Dermed har du altså både sparet dig selv for penge og samtidig fået din sofa hurtig leveret. Ofte vil sofaen også allerede være enten helt eller delvist samlet, hvilket betyder, at det bogstaveligt talt er plug-and-play, når du går efter en sofa, der har ageret som udstillingsmodel i et sofa.dk showroom.

Udvalget af sofa udstillingsmodeller kan variere med tiden

Vores udstillingsmodeller er som udgangspunkt de sofaer, der ikke længere skal stå i vores showroom. Der kan være flere årsager til, at de bliver skiftet ud. Det kan eksempelvis være, at der bliver lanceret nye modeller, som der skal være plads til.

Andre gange kan det skyldes, at sofaen er på grænsen til ikke at se skinnende ny ud længere og derfor vil passe bedre ind i et kærligt hjem end i et showroom. Og nogle gange kan det simpelthen skyldes, at modellen udgår og derfor ikke længere er relevant at udstille.

Uanset årsagen til, at det er tid til, at sofaen skal finde et nyt hjem, så betyder det naturligvis, at udvalget af udstillingsmodeller, der er på udsalgssiden her, kan ændre sig over tid. Det afhænger både af, hvilke modeller vi har hjemme, hvor travlt der er i vores showrooms, om der er nye sofaer på vej og alverdens andre faktorer.

Hvis du derfor ikke finder den rette sofa lige nu, eller hvis udvalget af udstillingsmodeller er lidt tyndt, kan vi kun anbefale, at du vender regelmæssigt tilbage til siden her og dermed holder dig opdateret på de nyeste udstillingsmodeller, der kan købes til en fordelagtig pris.