Århus er en pragtfuld by, og selvom vi ikke har en fysisk butik i Århus, så har vi fornøjelsen af at levere sofaer til Århus og resten af Østjylland. Vi har allerede betjent adskillige århusianere og er nu også klar til at hjælpe dig med at finde din drømmesofa.

Står du og skal have købt en ny sofa til dit hjem i Århus? Så vil vi gerne hjælpe dig godt videre. Øverst på vores hjemmeside vil du kunne sortere vores sofaer efter en lang række faktorer. Det gælder både sofatype, sofamateriale, sofastørrelse og meget mere. Dette kan du med fordel benytte dig af, hvis du har svært ved at finde den helt rigtige sofa.

Se alle vores sofaer her.

Foruden sofaer, så fører vi et attraktivt udvalg af puffer, nakkestøtte, plejeprodukter og andet tilbehør til din sofa. Alle disse varer kan leveres til dig i Århus.

Sofaer Århus: Levering af sofaer til Smilets By

Århus – også kendt som Smilets By – rummer adskillige møbelforretninger, men det er ikke sikkert, at du kan finde den helt rigtige sofa i en af disse forretninger. Er du stadig på bar bund, så kan du med god grund købe din næste sofa på sofa.dk – vi har helt sikkert op til flere sofaer, der falder i din smag, og som passer ind i dit hjem.

Nettet er din bedste ven, når du skal finde ny sofa. Online er du ikke geografisk begrænset. Vi leverer nemlig sofaer til hele landet, og vi får hyppigt ordrer ind fra kunder i Århus. Ikke nok med, at vi sørger for hurtig levering, så glæder vi dig også med gratis levering. Vi leverer til din kantsten, så du blot skal bære din nye sofa ind i stuen.

Leveringstiden på vores sofaer kan variere fra sofa til sofa. Den forventede leveringstid fremgår af det enkelte produkt, hvorfor du bør klikke dig ind på produktsiderne for at blive klogere på dette. Vi bestræber os dog altid på at levere så hurtigt som muligt, så du ikke skal vente alt for længe på din nye sofa.

Værd at vide om levering til Århus:

  1. Vi leverer til samtlige adresser i Århus og det øvrige Østjylland
  2. Der leveres som udgangspunkt til kantsten (medmindre andet er aftalt)
  3. Leveringstiden starter fra 1-2 uger (nogle sofaer tager længere tid at levere)
  4. Der er mulighed for at tilkøbe indbæring og montering

Stort udvalg af alt fra sovesofaer til stuesofaer

Hos sofa.dk forhandler vi ikke kun traditionelle sofaer til stuen. I vores sortiment finder du også adskillige moderne og komfortable sovesofaer. Sidstnævnte passer glimrende ind på ungdomsværelset, gæsteværelset m.v. Af sofatyper byder vi bl.a. på hjørnesofaer, modulsofaer, U-sofaer og sofasæt. Der er desuden rig mulighed for at købe sofaer med og uden chaiselong.

Med vores brede udvalg er vi sikre på, at vi har mindst en sofa, der vil passe ind i dit hjem i Århus. Vi har nemlig både små sofaer med plads til 2 personer såvel som større sofaer med plads til op til 5-6 personer. Dermed henvender vi os både til parret, familien, kollektivet, den enlige og alle andre. Prismæssigt kan alle også være med – mere om dette i næste afsnit.

Billige sofaer Århus: Kvaliteten i top og priserne i bund

Ja, den er god nok; man kan købe billige sofaer i Århus (eller der kan i hvert fald bestilles prisvenlige sofaer med levering til Århus).

Vores butik er digital, hvorfor du uanset din geografi kan bestille sofaer. Det kan du vel at mærke gøre til attraktive priser.

For os vægter kvaliteten, ergonomien og designet højere end noget andet, men vi finder det også vigtigt, at priserne er konkurrencedygtige. Derfor vil du opleve, at vores sofaer forhandles til sublime priser. Faktisk er vi så sikre på, at vi er de billigste, at vi har valgt at tilbyde prisgaranti. Denne prisgaranti kan du både benytte før og efter køb.

Skal du have en billig sofa inkl. levering til Århus? Så kommer vi dig til undsætning. Alle de tilbud du finder på vores side kan nemlig bruges af alle forbrugere uanset geografi. Det betyder, at du også kan få en billig sofa, selvom du ikke bor i Århus Kommune.

Bestil din nye sofa i dag

Er du klar til at bestille din nye sofa i dag? Så er der ingen tid at spilde. Der er som bekendt en leveringstid på X uger, så jo før du får bestilt, desto før vil du modtage din nye sofa.

Du bestiller ved at lægge den ønskede sofa i kurven, hvorefter du indtaster dine leveringsoplysninger og slutteligt dine betalingsoplysninger. Herefter sørger vi for at videregive dine oplysninger til fragtfirmaet, så du snart kan få leveret din nye sofa i Århus. Du har også mulighed for at hente din sofa på lagerhotellet i Ringsted, hvis du tager turen fra Århus. Det er helt op til dig.