Er du på udkig efter en ny sofa? Og er du bosat i København? Så kan vi glæde dig med den oplysning, at du har fundet vej til den helt rigtige webshop.

Hos sofa.dk leverer vi sofaer til forbrugere fra hele landet. København er selvfølgelig – grundet byens størrelse og befolkningstal – en af de danske byer, vi sender allerflest sofaer til. Skal vi også levere en moderne sofa til dig? I så fald kan du nemt, hurtigt og sikkert afgive en ordre allerede i dag. Du kan handle via din smartphone, tablet eller laptop, og du kan gøre det akkurat, når det passer ind i din travle hverdag.

Hop direkte til vores attraktive sofaudvalg eller læs videre for at læse mere om, hvilke fordele der er ved at købe sofaer på nettet, og hvordan du bestiller i praksis.

Sofaer København: Vi leverer sofaer til København

Spørger du os, så fortjener alle danskere en god sofa, og derfor leverer vi selvfølgelig til samtlige danskere inkl. københavnerne. Som københavner kan du tage del i de samme fordele som alle andre forbrugere – det gælder bl.a. nem bestilling, gratis levering og meget mere. Alle disse fordele giver vi dig for at sikre, at du får en god oplevelse.

Nu tænker du måske over, hvorfor du skulle købe en sofa på nettet i stedet for at besøge din lokale møbelforretning? Dette har vi selvfølgelig et godt svar på. Det er nemlig en kendsgerning, at der er et utal af gode grunde til at shoppe sofaer online.

Derfor skal du købe din næste sofa online:

 1. Vi har et kæmpe udvalg af sofaer (større end de fleste fysiske møbelforretninger)
 2. Du kan handle i fred og ro
 3. Du kan shoppe døgnet rundt (vores webshop holder aldrig lukket)
 4. Priserne er yderst konkurrencedygtige
 5. Du får prisgaranti på alle sofaer
 6. Vores sofaer er håndlavede i Europa
 7. Vi leverer til København (og præsterer en leveringstid fra 1-2 uger)

Er du overbevist nu? Så bestil din foretrukne sofa og lad os levere den til dit hjem i København.

Køb sofa København: Sådan bestiller du

Har du søgt efter sofa København, og er du landet på denne side, så kan du være helt sikker på, at du ikke bliver skuffet. Det forholder sig nemlig sådan, at vi leverer sofaer til samtlige adresser og postnumre i København. Hvad end du derfor er bosat på Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg eller noget helt fjerde, så kan vi levere en sofa til dig.

Du ved, at vi forhandler sofaer og leverer til København, men ved du også, hvordan du bestiller? Ellers bør du læse lidt videre. I princippet er en bestillingsguide ikke nødvendig for de flestes vedkommende, men oplever du mod forventning problemer, så benyt dig af vores guide.

Bestil sofa med levering til København således:

 1. Brug god tid på at gennemgå vores sortiment
 2. Tag en beslutning om, hvilken sofa du gerne vil have fingrene i
 3. Klik på Læg i kurv inde på produktsiden (i den forbindelse skal der typisk angives farve og træffes øvrige valg – f.eks. materiale, ben m.v.)
 4. Indtast navn og e-mailadresse
 5. Indtast leveringsoplysninger
 6. Vælg leveringsmetode
 7. Vælg betalingsmetode og betal

Når du skal have leveret din sofa til København, så er det selvfølgelig vigtigt, at du får angivet både adresse, postnummer og by. Ellers kan det blive svært for fragtfirmaet at finde frem til din adresse.

Billig sofa København: Københavnere kan spare mange penge på sofaer

København er en dyr by at bo i – faktisk den dyreste i Danmark. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at priserne på sofaer og andre møbler er tilsvarende høje. Når du køber sofaer via sofa.dk, så får du naturligvis tilbudt akkurat de samme lave priser som alle andre danskere. Er du derfor på udkig efter en billig sofa, der indfrier dine ønsker og behov, så er du kommet til de rigtige. Vi garanterer nemlig værdi for alle pengene.

Som københavner kan du formentlig spare rigtig mange penge ved at handle hos os til fordel for din lokale møbelforretning. Vi har nemlig ikke de samme høje udgifter til bl.a. husleje som københavnske møbelforretninger. Dette vil vi gerne lade dig komme til gode, hvorfor vi forkæler dig med lave priser på sofaer i høj kvalitet.

Har du set vores mange gode sofatilbud?

Hvad end du er bosat i København eller en helt anden by, så har du altid adgang til vores mange sofatilbud. De gode tilbud på sofaer finder du ved at klikke på Tilbud i hovedmenuen. På denne side har vi nemlig samlet alle vores aktuelle tilbud.

Her kan du typisk finde sofaer med besparelser på op til 30-50 %. Du kan dermed spare tusindvis af kroner på din kommende sofa. Og så kan du glæde dig over, at vi leverer helt gratis til København. Leveringen er gratis, uanset om du bor i lejlighed eller hus. Der leveres gratis til din kantsten, men der tilbydes også levering, indbæring og montering mod et mindre gebyr.