60 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 60 element(er)

Aktive filtre

En grå sofa med chaiselong – en klassiker uden lige

Der er ingen tvivl om, at en grå chaiselong-sofa er en evergreen. Både farven og formen har længe været en del af boligindretninger Danmark over, da de begge er to sikre valg, når det kommer til alsidighed.

Hvis du er på udkig efter en klassisk sofa, der passer ind i enhver boligindretning, er du kommet til det rette sted. Her på siden har vi netop samlet et stort udvalg af vores grå sofaer med chaiselong, som med garanti lever op til dine forventninger angående en tidløs og stilsikker sofa fra sofa.dk.

En grå eller lysegrå chaiselong-sofa er farvernes bedste holdspiller

Selvom den grå farve i sig selv ikke lægger op til den helt store farveændring i din stue, vil en grå sofa med chaiselong stadig kunne pifte din boligindretning op, når det kommer til farver.

Det er nemlig ikke den grå farve, der vil ende som centrum i boligindretningen. Tværtimod vil en sofa med en chaiselong i grå få de andre farver i rummet til at komme i fokus, hvilket du kan udnytte med dit personlige præg. Pyntepuderne i grøn, sofabordet i brunt eller lamperne i guld vil alle få et andet udtryk og komme i fokus, da det store møbel i form af en grå sofa ikke i sig selv drager opmærksomhed til sig.

Hvis du vælger en almindelig, grå farve til din sofa med chaiselong, vil den afdæmpe de mere markante farver i lokalet. Det får de mere rolige og behagelige farver i din boligindretning til at finde fodfæste i en ellers farverig stue. Derved får du en fin balancegang blandt farverne, uden du får en trist og farveløs dagligstue.

Hvis du derimod gerne vil have en lysere stemning i en forholdsvis mørk stue, vil en lysegrå sofa med chaiselong være en perfekt måde at skabe kontrast. Derefter kan du tilføje andre farver i rummet, hvor den lysegrå chaiselong-sofa vil sørge for, at sammensætningen af farverne bliver blød, rolig og harmonisk.

Få en stilfuld, praktisk og neutral grå sofa m. chaiselong

Modellerne her på siden har mindst én ting til fælles – de er alle grå sofaer med en chaiselong. Hvor den grå farve er forholdsvis anonym, er mange af vores chaiselong-sofaer af topmoderne design. Derfor kan du sagtens finde en sofa, der på trods af den neutrale farve stadigvæk kan bringe stil ind i din boligindretning.

Når det kommer til det praktiske, er en sofa med chaiselong altid en sikker vinder. Du får en sofa perfekt til afslapning – uden den signalerer dovenskab. Hvis du gerne vil have en sofa, hvor du både kan invitere gæster over og samtidig svinge benene op, vil en grå sofa med chaiselong være svaret.

Til en alternativ indretning kan du også spejde mod en chaiselong med funktion som en hjørnesofa. Her får du det bedste ved en populær sofatype kombineret med en praktisk sofamodel til stuen med begrænset plads.

Find en grå sofa med chaiselong i dag

Vil du gerne have et lysere element ind i stuen? Eller vil du gerne skabe balance og nedtone farveeksplosionen i din boligindretning? Her vil du ikke gå galt i byen, når du køber enten en grå eller lysegrå chaiselongsofa.

Hvis du går med en sofachaiselong i grå, får du en helt ny redskabskasse, når det gælder farvekombinationer i din boligindretning. Det er trods alt ofte nemmere at flytte og udskifte andre møbler i indretningen end sofaen. Derved kan du eksperimentere med din stues udtryk gennem farverige puder, tæpper eller malerier.

Under alle omstændigheder er du altid på den sikre side, når du køber en grå chaiselongsofa på vores webshop – både angående farvevalg, kvalitet og sikker levering.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.