17 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 17 element(er)

Aktive filtre

Chaiselong U-sofa – Lad sofaen omfavne familien

En blød og lækker U-sofa kan danne den perfekte ramme for familielivet og virke som et umiddelbart samlingspunkt. Derfor nyder U-sofaen også stor popularitet rundt omkring i Danmark hos de mange børnefamilier. For der er noget trygt ved U-sofaens udformning. Som om den er bygget som et stort, blødt favntag. Og hvem kan egentlig stå for det?

Er du på jagt efter en U-sofa med plads til hele familien? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos sofa.dk finder du nemlig et væld af forskellige U-sofaer i høj kvalitet til skarpe priser. Så indstil din søgen, og tjek vores store sortiment ud. Du finder med garanti din næste bløde beboer på sofa.dk.

U-sofa – Skabt til skønt samvær

De fleste kan nok blive enige om, at det er en helt særlig følelse at læne sig tilbage og smække fødderne op i en blød og skøn sofa. Og når man ovenikøbet kan dele oplevelsen med andre, man holder af, så bliver det endnu bedre. Og det er netop det, der gør U-sofaen så fantastisk. Den er nemlig som skabt til samvær med andre akkurat som dens storebror, hjørnesofa chaiselongen.

Forestil dig at bruge eftermiddagen i selskab med familien med benene oppe, tæpperne omkring sig og fjernsynet tændt på yndlingsprogrammet. Eller tilbringe en hyggelig aften i selskab med de nærmeste venner med spil, kaffe og hygge.

U-sofaen er fænomenal, når der er masser af liv og leg i hjemmet

U-sofaen er også perfekt, når børnene har legeaftaler. Som de fleste forældre ved, så kan en legeaftale hurtigt udvide sig fra en til to til fire besøgende. Og pludselig har man stuen fuld af unger.

Også her er U-sofaen perfekt. Her er nemlig plads til alle børnene, der kan få serveret frugtfad, alt imens børneprogrammerne kører, eller der spilles PlayStation på tv’et. Samtidig har mindre børn et blødt område, de kan tumle rundt på. Uden af give de voksne bekymringer.

Sammensæt din helt unikke sofa med sofa.dk’s moduler

Hos sofa.dk vil vi gerne hjælpe dig et skridt nærmere dine sofadrømme. Derfor tilbyder vi dig også at skabe din helt egen unikke U-sofa, som passer fuldkommen til dine behov. For med vores unikke modulsystem kan du fuldstændig selv vælge, hvordan din U-sofa skal se ud. Lige fra antallet af siddepladser til valg af farve og materiale.

Når du har valgt modulerne, stof og farve på din drømmesofa, klarer vi resten. Vi fremstiller herefter din sofa på vores fabrik, så den lever op til alle dine krav. Når vi er færdige, leverer vi den hjem til dig.

Men vores service stopper ikke her. Hvis du ønsker det, så bærer vi din sofa ind og samler den for dig. Vil du gerne af med din gamle sofa? Så tilbyder vi også at tage den med retur. Nemmere har det formentlig aldrig været at få ny sofa.

Hvilket stof skal du vælge til din U-sofa?

Smag er forskellig. Derfor har det også været vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder forskellige muligheder inden for stof og materiale såsom velour, møbelstof, polyesterblandinger, bomuld/hørblandinger og meget mere. Vi ønsker nemlig ikke, at vores kunder skal gå på kompromis med deres sofadrømme.

Har du forelsket dig i flere typer stof, og har du svært ved at bestemme dig for, hvilket materiale du skal vælge til din chaiselong eller U-sofa? Så tag kontakt til os. Vi tilbyder nemlig at sende stofprøver til vores kunder, så du kan få en fornemmelse af kvaliteten.

Stof handler nemlig ikke kun om farver. Det handler i høj grad også om den taktile fornemmelse, man får, når man rører stoffet, og som kan være svær at kommunikere igennem en skærm. Så er du på nogen måde usikker på dit valg, så tøv ikke med at kontakte os.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.