U sofa med chaiselong

En blød og lækker U-sofa kan danne den perfekte ramme for familielivet og virke som et umiddelbart samlingspunkt. Derfor nyder U-sofaen også stor popularitet rundt omkring i Danmark hos de mange børnefamilier. For der er noget trygt ved U-sofaens udformning. Som om den er bygget som...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-50% Madrid | U-sofa
22.998,00 kr 11.499,00 kr Eller 1.150 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 7 uger

En blød og lækker U-sofa kan danne den perfekte ramme for familielivet og virke som et umiddelbart samlingspunkt. Derfor nyder U-sofaen også stor popularitet rundt omkring i Danmark hos de mange børnefamilier. For der er noget trygt ved U-sofaens udformning. Som om den er bygget som et stort, blødt favntag. Og hvem kan egentlig stå for det?

Er du på jagt efter en U-sofa med plads til hele familien? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos sofa.dk finder du nemlig et væld af forskellige U-sofaer i høj kvalitet til skarpe priser. Så indstil din søgen, og tjek vores store sortiment ud. Du finder med garanti din næste bløde beboer på sofa.dk.

U-sofa – Skabt til skønt samvær

De fleste kan nok blive enige om, at det er en helt særlig følelse at læne sig tilbage og smække fødderne op i en blød og skøn sofa. Og når man ovenikøbet kan dele oplevelsen med andre, man holder af, så bliver det endnu bedre. Og det er netop det, der gør U-sofaen så fantastisk. Den er nemlig som skabt til samvær med andre akkurat som dens storebror, hjørnesofa chaiselongen.

Forestil dig at bruge eftermiddagen i selskab med familien med benene oppe, tæpperne omkring sig og fjernsynet tændt på yndlingsprogrammet. Eller tilbringe en hyggelig aften i selskab med de nærmeste venner med spil, kaffe og hygge.

U-sofaen er fænomenal, når der er masser af liv og leg i hjemmet

U-sofaen er også perfekt, når børnene har legeaftaler. Som de fleste forældre ved, så kan en legeaftale hurtigt udvide sig fra en til to til fire besøgende. Og pludselig har man stuen fuld af unger.

Også her er U-sofaen perfekt. Her er nemlig plads til alle børnene, der kan få serveret frugtfad, alt imens børneprogrammerne kører, eller der spilles PlayStation på tv’et. Samtidig har mindre børn et blødt område, de kan tumle rundt på. Uden af give de voksne bekymringer.

Sammensæt din helt unikke sofa med sofa.dk’s moduler

Hos sofa.dk vil vi gerne hjælpe dig et skridt nærmere dine sofadrømme. Derfor tilbyder vi dig også at skabe din helt egen unikke U-sofa, som passer fuldkommen til dine behov. For med vores unikke modulsystem kan du fuldstændig selv vælge, hvordan din U-sofa skal se ud. Lige fra antallet af siddepladser til valg af farve og materiale.

Når du har valgt modulerne, stof og farve på din drømmesofa, klarer vi resten. Vi fremstiller herefter din sofa på vores fabrik, så den lever op til alle dine krav. Når vi er færdige, leverer vi den hjem til dig.

Men vores service stopper ikke her. Hvis du ønsker det, så bærer vi din sofa ind og samler den for dig. Vil du gerne af med din gamle sofa? Så tilbyder vi også at tage den med retur. Nemmere har det formentlig aldrig været at få ny sofa.

Hvilket stof skal du vælge til din U-sofa?

Smag er forskellig. Derfor har det også været vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder forskellige muligheder inden for stof og materiale såsom velour, møbelstof, polyesterblandinger, bomuld/hørblandinger og meget mere. Vi ønsker nemlig ikke, at vores kunder skal gå på kompromis med deres sofadrømme.

Har du forelsket dig i flere typer stof, og har du svært ved at bestemme dig for, hvilket materiale du skal vælge til din chaiselong eller U-sofa? Så tag kontakt til os. Vi tilbyder nemlig at sende stofprøver til vores kunder, så du kan få en fornemmelse af kvaliteten.

Stof handler nemlig ikke kun om farver. Det handler i høj grad også om den taktile fornemmelse, man får, når man rører stoffet, og som kan være svær at kommunikere igennem en skærm. Så er du på nogen måde usikker på dit valg, så tøv ikke med at kontakte os.