8 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

En lyseblå sofa – find en sofa i en lys og kølig nuance

Den blå farve har over en længere periode stabiliseret sig mere og mere på farvepaletten, når designere og boligeksperter går i gang med at farvekombinere. Det kommer heller ikke bag på os hos sofa.dk, at blå er yderst populær, når det kommer til sofaer.

Især den lyseblå sofa har vundet indpas, da den lyse nuance skaber både harmoni, ro og kølighed i dagligstuen. Derudover har boligmarkedet fokus på at skabe lysere og mere tiltalende rum i huse, der ofte består af ovenlysvinduer, panoramavinduespartier og glasdøre.

Her på siden finder du vores udvalg af lyseblå sofaer, der netop kan medvirke til, at din stue får et løft i retningen mod en lysere stue.

En lyseblå sofa kan skabe store forandringer

Det kan være svært at tilpasse stuen ud fra et personligt præg, uden det bliver for overvældende og dominerende. Så hvor mange farver skal du implementere i stuen for at gøre indretningen en smule mere spændende og anderledes? Svaret er ligetil. En enkelt. Farven lyseblå kan elegant og gnidningsfrit glide ind i stort set alle former for boligindretninger.

En lyseblå sofa bringer en farve ind i dit hjem, uden du behøver at ændre det store ved din nuværende boligindretning. Selv i en meget mørk stue kan en lyseblå sofa være den kontrast, der giver stuen en harmoni mellem mørke og lyse nuancer. Til en meget mørk stue kan du gå med en af vores sofaer i velour, der med sin bløde overflade og lyseblå nuance vil give rummet elegance og være omdrejningspunktet i rummet.

Når den første farve har fundet vej ind i din stue, vil flere farver højst sandsynligt følge trop. En lyseblå sofa er derved en god måde at åbne op for en verden af farvekombinationer i boligindretningen. Herefter kan du eksperimentere med pyntepuder, tæpper eller en puf i en anden kulør, hvilket kan skabe et farverigt rum, der ikke springer direkte i øjnene.

Alternativer til en lyseblå sofa

Selvom en lyseblå nuance fungerer udmærket ind i de fleste boligindretninger, så kan det blålige skær være en tand for meget i nogle sammenhænge. I disse tilfælde kan en grå sofa have nogenlunde samme udstråling som en lyseblå sofa. Især vil en lysegrå sofa ofte kunne erstatte den lyseblå farve, da disse nuancer læner sig meget op ad hinanden.

Den lysegrå sofa vil for eksempel være et bedre valg, hvis den lyseblå farve allerede har fundet vej til din lænestol, dit tæppe eller puder i sofaen. Derved kan den lysegrå sofa gå ind og nedtone den blå nuance, hvilket skaber en nedtonet og behagelig stemning. Lyseblå på lyseblå kan hurtigt bryde den positive balance, som farven ellers er ideel til at være grundlag for.

Bring ro ind i indretningen med en lyseblå sofa

Farvesymbolik står bag mange af de store trends, som med tiden får lov til at udfolde sig i diverse boligindretninger. Derfor er den lyseblå sofa yderst populær, da dens symbolik både indebærer ro og afstresning. Her kan den lysegrå sofa ikke rigtig følge med.

Derudover kan man også sammenligne den lyseblå nuance med himlen, sundhed og middelhavsstrande. Hvis din boligindretning gør brug af den lyse, blå nuance, kan du derfor passende klemme nogle planter ind i stuen. Derved bringer du den eksotiske fornemmelse direkte ind i stuen.

Vores udvalg her på siden består af lyseblå sofaer, der både er med på moden angående design, trends og farvevalg. Kravene til kvaliteten af sofaen følger vi selvfølgelig også – og mere til. Vi tilbyder altid lækre, danskdesignede sofaer, da det ikke kun er den populære, lyseblå farve, der skal være med til at gøre dit hjem moderne.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.