Lyseblå sofa

En lyseblå sofa – find en sofa i en lys og kølig nuance

Den blå farve har over en længere periode stabiliseret sig mere og mere på farvepaletten, når designere og boligeksperter går i gang med at farvekombinere. Det kommer heller ikke bag på os hos sofa.dk, at blå er yderst populær,...

Læs mere

Filtrér efter

Pris
kr. kr.
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Nice | Rund puf

+4 materialer

3.998,00 kr. Eller 400 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 8 uger

En lyseblå sofa – find en sofa i en lys og kølig nuance

Den blå farve har over en længere periode stabiliseret sig mere og mere på farvepaletten, når designere og boligeksperter går i gang med at farvekombinere. Det kommer heller ikke bag på os hos sofa.dk, at blå er yderst populær, når det kommer til sofaer.

Især den lyseblå sofa har vundet indpas, da den lyse nuance skaber både harmoni, ro og kølighed i dagligstuen. Derudover har boligmarkedet fokus på at skabe lysere og mere tiltalende rum i huse, der ofte består af ovenlysvinduer, panoramavinduespartier og glasdøre.

Her på siden finder du vores udvalg af lyseblå sofaer, der netop kan medvirke til, at din stue får et løft i retningen mod en lysere stue.

En lyseblå sofa kan skabe store forandringer

Det kan være svært at tilpasse stuen ud fra et personligt præg, uden det bliver for overvældende og dominerende. Så hvor mange farver skal du implementere i stuen for at gøre indretningen en smule mere spændende og anderledes? Svaret er ligetil. En enkelt. Farven lyseblå kan elegant og gnidningsfrit glide ind i stort set alle former for boligindretninger.

En lyseblå sofa bringer en farve ind i dit hjem, uden du behøver at ændre det store ved din nuværende boligindretning. Selv i en meget mørk stue kan en lyseblå sofa være den kontrast, der giver stuen en harmoni mellem mørke og lyse nuancer. Til en meget mørk stue kan du gå med en af vores sofaer i velour, der med sin bløde overflade og lyseblå nuance vil give rummet elegance og være omdrejningspunktet i rummet.

Når den første farve har fundet vej ind i din stue, vil flere farver højst sandsynligt følge trop. En lyseblå sofa er derved en god måde at åbne op for en verden af farvekombinationer i boligindretningen. Herefter kan du eksperimentere med pyntepuder, tæpper eller en puf i en anden kulør, hvilket kan skabe et farverigt rum, der ikke springer direkte i øjnene.

Alternativer til en lyseblå sofa

Selvom en lyseblå nuance fungerer udmærket ind i de fleste boligindretninger, så kan det blålige skær være en tand for meget i nogle sammenhænge. I disse tilfælde kan en grå sofa have nogenlunde samme udstråling som en lyseblå sofa. Især vil en lysegrå sofa ofte kunne erstatte den lyseblå farve, da disse nuancer læner sig meget op ad hinanden.

Den lysegrå sofa vil for eksempel være et bedre valg, hvis den lyseblå farve allerede har fundet vej til din lænestol, dit tæppe eller puder i sofaen. Derved kan den lysegrå sofa gå ind og nedtone den blå nuance, hvilket skaber en nedtonet og behagelig stemning. Lyseblå på lyseblå kan hurtigt bryde den positive balance, som farven ellers er ideel til at være grundlag for.

Bring ro ind i indretningen med en lyseblå sofa

Farvesymbolik står bag mange af de store trends, som med tiden får lov til at udfolde sig i diverse boligindretninger. Derfor er den lyseblå sofa yderst populær, da dens symbolik både indebærer ro og afstresning. Her kan den lysegrå sofa ikke rigtig følge med.

Derudover kan man også sammenligne den lyseblå nuance med himlen, sundhed og middelhavsstrande. Hvis din boligindretning gør brug af den lyse, blå nuance, kan du derfor passende klemme nogle planter ind i stuen. Derved bringer du den eksotiske fornemmelse direkte ind i stuen.

Vores udvalg her på siden består af lyseblå sofaer, der både er med på moden angående design, trends og farvevalg. Kravene til kvaliteten af sofaen følger vi selvfølgelig også – og mere til. Vi tilbyder altid lækre, danskdesignede sofaer, da det ikke kun er den populære, lyseblå farve, der skal være med til at gøre dit hjem moderne.