Mørkeblå sofa

Den mørkeblå sofa til din stue

Som thyboer kender vi hos sofa.dk til vigtigheden af høj kvalitet. Det betyder for dig, at vi har en stofkollektion, der udelukkende rummer slidstærke materialer, der forbliver smukke samtidig med, at du kan smide dig i sofaen, når du vil. Men det er...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter

Den mørkeblå sofa til din stue

Som thyboer kender vi hos sofa.dk til vigtigheden af høj kvalitet. Det betyder for dig, at vi har en stofkollektion, der udelukkende rummer slidstærke materialer, der forbliver smukke samtidig med, at du kan smide dig i sofaen, når du vil. Men det er ikke kun materialet, der er vigtigt, når du skal vælge din kommende sofa. Farvevalget har ofte afgørende betydning for, om vi køber den sofa, vi har udset os.

Vi har derfor sørget for en række forskellige nuancer af blå, så du kan få en mørkeblå sofa efter din smag. Fælles for dem alle er, at de gør perfekt entre i ethvert hjem, hvad end du er til den minimalistiske boligstil, romantik eller noget helt tredje. Du kan altid være sikker på, at vi leverer sofaer, som sprudler af ærlighed og godt håndværk.

Indret dig som du vil med en mørkeblå sofa

Mørkeblå nuancer er nøglen til den helt rigtige stemning i din stue. Blålige nuancer er med til at binde rummet sammen, og du kan nemt kombinere det med et væld af farver og materialer. Det gælder både ved de hårde materialer som træ og de bløde som gulvtæpper, gardiner og puder. Lige meget hvad, vil din mørkeblå sofa være stuens hjerte, og du kan helt selv vælge størrelse og form på din sofa hos os.

Vi har forskellige stoftyper i vores kollektion, og du kan nyde godt af mange mørkeblå valgmuligheder, når du skal designe din unikke sofa. Er du til det blødeste af det blødeste, bør du vælge en sofa i mørkeblå velour.

Mørkeblå eller grå sofa? Du bestemmer selv farven på din nye sofa

Det skal ikke være svært at erhverve sig drømmesofaen, og derfor har vi ikke kun mørkeblå nuancer, som du kan vælge imellem. Faktisk kommer vi hele regnbuen rundt og mere til. Er du på udkig efter en helt klassisk sofa, der stråler af dansk design og stil, kan du med fordel vælge en grå sofa fra vores sortiment. Den grå sofa slår aldrig fejl, og her får du alle muligheder for at indrette stuen med andre tekstiler i dine yndlingsfarver.

Ved alle vores sofamodeller, der er designede af dygtige designere af både intern og ekstern karakter, vil du få forskellige stoftyper, du frit kan vælge imellem. Vi sørger for at producere din sofa inden for 6-8 uger, hvorefter du kan vælge at få den leveret direkte hjem til dig.

Ærligt dansk design

sofa.dk er skabt for at levere håndlavede sofaer til alle danskere, og derfor også til dig. Måske du undrer dig over leveringstiden, men her kan vi berolige dig med, at det er, fordi vi gør os umage med det unikke håndværk. Sofaen leveres direkte fra fabrikken, og du kan stole fuldt og fast på, at du gør det på den helt rigtige måde, så din sofa vil holde i mange år.

Vi har to udstillingslokationer rundt i Danmark. Den ene finder du i vores hjemstavn i Thisted, hvoraf den anden er i Ringsted. Her kan du kigge forbi, hvis du vil afprøve én eller flere af vores sofaer og finde den helt rigtige. Vi tør næsten godt love dig, at vi kan hjælpe dig i mål med de sofadrømme, du har.