69 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 69 element(er)

Aktive filtre

Den mørkeblå sofa til din stue

Som thyboer kender vi hos sofa.dk til vigtigheden af høj kvalitet. Det betyder for dig, at vi har en stofkollektion, der udelukkende rummer slidstærke materialer, der forbliver smukke samtidig med, at du kan smide dig i sofaen, når du vil. Men det er ikke kun materialet, der er vigtigt, når du skal vælge din kommende sofa. Farvevalget har ofte afgørende betydning for, om vi køber den sofa, vi har udset os.

Vi har derfor sørget for en række forskellige nuancer af blå, så du kan få en mørkeblå sofa efter din smag. Fælles for dem alle er, at de gør perfekt entre i ethvert hjem, hvad end du er til den minimalistiske boligstil, romantik eller noget helt tredje. Du kan altid være sikker på, at vi leverer sofaer, som sprudler af ærlighed og godt håndværk.

Indret dig som du vil med en mørkeblå sofa

Mørkeblå nuancer er nøglen til den helt rigtige stemning i din stue. Blålige nuancer er med til at binde rummet sammen, og du kan nemt kombinere det med et væld af farver og materialer. Det gælder både ved de hårde materialer som træ og de bløde som gulvtæpper, gardiner og puder. Lige meget hvad, vil din mørkeblå sofa være stuens hjerte, og du kan helt selv vælge størrelse og form på din sofa hos os.

Vi har forskellige stoftyper i vores kollektion, og du kan nyde godt af mange mørkeblå valgmuligheder, når du skal designe din unikke sofa. Er du til det blødeste af det blødeste, bør du vælge en sofa i mørkeblå velour.

Mørkeblå eller grå sofa? Du bestemmer selv farven på din nye sofa

Det skal ikke være svært at erhverve sig drømmesofaen, og derfor har vi ikke kun mørkeblå nuancer, som du kan vælge imellem. Faktisk kommer vi hele regnbuen rundt og mere til. Er du på udkig efter en helt klassisk sofa, der stråler af dansk design og stil, kan du med fordel vælge en grå sofa fra vores sortiment. Den grå sofa slår aldrig fejl, og her får du alle muligheder for at indrette stuen med andre tekstiler i dine yndlingsfarver.

Ved alle vores sofamodeller, der er designede af dygtige designere af både intern og ekstern karakter, vil du få forskellige stoftyper, du frit kan vælge imellem. Vi sørger for at producere din sofa inden for 6-8 uger, hvorefter du kan vælge at få den leveret direkte hjem til dig.

Ærligt dansk design

sofa.dk er skabt for at levere håndlavede sofaer til alle danskere, og derfor også til dig. Måske du undrer dig over leveringstiden, men her kan vi berolige dig med, at det er, fordi vi gør os umage med det unikke håndværk. Sofaen leveres direkte fra fabrikken, og du kan stole fuldt og fast på, at du gør det på den helt rigtige måde, så din sofa vil holde i mange år.

Vi har to udstillingslokationer rundt i Danmark. Den ene finder du i vores hjemstavn i Thisted, hvoraf den anden er i Ringsted. Her kan du kigge forbi, hvis du vil afprøve én eller flere af vores sofaer og finde den helt rigtige. Vi tør næsten godt love dig, at vi kan hjælpe dig i mål med de sofadrømme, du har.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.