Lille sofa med chaiselong

Når man skal finde den perfekte sofa, er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Ikke mindst hvis pladsen er trang, men man alligevel ønsker al den komfort, man finder i en stor flydersofa, hvor man kan smække benene op. Og her kan en...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
-40% Berlin højrevendt chaiselong i polyester og lysegrå fra siden
10.498,00 kr 6.298,80 kr Eller 630 kr. pr. måned i 10 mdr.
LEVERING: 5 - 10 uger

Når man skal finde den perfekte sofa, er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Ikke mindst hvis pladsen er trang, men man alligevel ønsker al den komfort, man finder i en stor flydersofa, hvor man kan smække benene op. Og her kan en lille chaiselong være den perfekte løsning.

Chaiselongsofaer har for alvor fået vind i sejlene i de senere år, hvor de pryder det ene boligmagasin efter det andet. Og der er en grund til populariteten. Du får nemlig det bedste fra flere verdener, når du vælger en chaiselong. Her kan man nemlig nyde godt at kvaliteterne fra både en hjørnesofa, en puf og en flydersofa i én samlet pakke.

Hvilke type chaiselong skal du vælge?

Ofte er en lille chaiselong ganske pladsbesparende og kan derfor være det perfekte valg, hvis man ikke har for meget plads i sin stue, men alligevel ønsker sig mange siddepladser. Puffen på chaiselongen giver nemlig ekstra siddepladser uden at optage særlig meget ekstra plads.

Chaiselongen findes i mange forskellige varianter. Både som klassisk chaiselong i flere størrelser eksempelvis en 2 personers sofa med chaiselong, men også i en hjørnesofa udgave. Så tag et kig på sofa.dk’s store udvalg af chaiselonger. Vi garanterer dig for, at der med sikkerhed findes en chaiselong, der passer perfekt ind i dit hjem.

En chaiselong er indbegrebet af hygge

Der findes nogle typer sofaer, der bare oser af hygge. Som tiltrækker en som et kærligt favntag. Den effekt har chaiselongen på de fleste, hvilket ikke mindst skyldes dens udformning. For med sin indbyggede puf inviterer den lille chaiselong nærmest til, at man smækker benene op og nyder en god bog, læser tegneserier med ungerne eller hygger foran tv’et. Den er som skabt til samvær med andre.

Samtidig giver pladsen på puffen en ekstra siddeplads eller to, hvis behovet skulle opstå. Du kan derfor sagtens invitere gæster på besøg uden at skulle frygte for at komme til at mangle siddepladser.

Få loungestemning i dit hjem med en lille chaiselong

En chaiselong tilbyder masser af komfort og bekvemmelighed, men emmer faktisk også lidt af lækker loungestemning, der giver hverdagen et ekstra pift. Men mange chaiselonger er bygget således, at de er magelige uden af være fuldkomne flydere, hvor man forsvinder fuldstændigt i madrasser og hynder. En chaiselong minder derfor på ingen måde om en forvokset seng, men formår at være et stilfuldt og sofistikeret møbel i sig selv. Du skal derfor ikke gå på kompromis med nogen af områderne, hvis du vælger en chaiselong til at fuldende dit hjem.

Find en lille chaiselong i en farve, der matcher dit hjem

Hos sofa.dk har vi gjort livet en lille smule lettere for dig. For du har fuldkommen kontrol over, hvordan du ønsker, din nye, lille chaiselong skal se ud, når du handler hos os. Det handler nemlig ikke kun om at finde en chaiselong, hvor man sidder godt og behageligt. Chaiselongen skal også have den helt rigtige farve, så den passer sammen med boligens øvrige møblement og interiør.

På sofa.dk kan du helt selv bestemme, hvilken farve din chaiselong skal have. Du finder nemlig et stort udvalg af forskellige farver og materialer, som din chaiselong kan fremstilles i. Når du har fundet en farve og et materiale til betrækket, der passer ind i dit hjem, lader du os om resten af arbejdet. Vi sørger nemlig for at fremstille din sofa, der bliver håndlavet på vores fabrik, ud fra dine specifikke ønsker.

Højre- eller venstrevendt chaiselong?

En af de beslutninger, du skal tage, når du skal vælge chaiselong, er, om den skal have højre- eller venstrevendt puf. Det er ikke uden betydning, hvad du vælger. Derfor bør du gøre dig det klart inden købet, hvor du har tænkt dig at placere din chaiselong, og hvilken type der passer bedst til rummet. Alternativt kan du vælge at bygge din egen chaiselong af vores flotte sofamoduler, så du selv kan flytte rundt på de enkelte moduler efter behov og dermed opnå fuldkommen fleksibilitet i din indretning.