23 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 23 element(er)

Aktive filtre

Chaiselong Lille – Når stil og komfort går hånd i hånd

Når man skal finde den perfekte sofa, er der mange elementer, der skal gå op i en højere enhed. Ikke mindst hvis pladsen er trang, men man alligevel ønsker al den komfort, man finder i en stor flydersofa, hvor man kan smække benene op. Og her kan en lille chaiselong være den perfekte løsning.

Chaiselongsofaer har for alvor fået vind i sejlene i de senere år, hvor de pryder det ene boligmagasin efter det andet. Og der er en grund til populariteten. Du får nemlig det bedste fra flere verdener, når du vælger en chaiselong. Her kan man nemlig nyde godt at kvaliteterne fra både en hjørnesofa, en puf og en flydersofa i én samlet pakke.

Hvilke type chaiselong skal du vælge?

Ofte er en lille chaiselong ganske pladsbesparende og kan derfor være det perfekte valg, hvis man ikke har for meget plads i sin stue, men alligevel ønsker sig mange siddepladser. Puffen på chaiselongen giver nemlig ekstra siddepladser uden at optage særlig meget ekstra plads.

Chaiselongen findes i mange forskellige varianter. Både som klassisk chaiselong i flere størrelser, men også i en hjørnesofa udgave. Så tag et kig på sofa.dk’s store udvalg af chaiselonger. Vi garanterer dig for, at der med sikkerhed findes en chaiselong, der passer perfekt ind i dit hjem.

En chaiselong er indbegrebet af hygge

Der findes nogle typer sofaer, der bare oser af hygge. Som tiltrækker en som et kærligt favntag. Den effekt har chaiselongen på de fleste, hvilket ikke mindst skyldes dens udformning. For med sin indbyggede puf inviterer den lille chaiselong nærmest til, at man smækker benene op og nyder en god bog, læser tegneserier med ungerne eller hygger foran tv’et. Den er som skabt til samvær med andre.

Samtidig giver pladsen på puffen en ekstra siddeplads eller to, hvis behovet skulle opstå. Du kan derfor sagtens invitere gæster på besøg uden at skulle frygte for at komme til at mangle siddepladser.

Få loungestemning i dit hjem med en lille chaiselong

En chaiselong tilbyder masser af komfort og bekvemmelighed, men emmer faktisk også lidt af lækker loungestemning, der giver hverdagen et ekstra pift. Men mange chaiselonger er bygget således, at de er magelige uden af være fuldkomne flydere, hvor man forsvinder fuldstændigt i madrasser og hynder. En chaiselong minder derfor på ingen måde om en forvokset seng, men formår at være et stilfuldt og sofistikeret møbel i sig selv. Du skal derfor ikke gå på kompromis med nogen af områderne, hvis du vælger en chaiselong til at fuldende dit hjem.

Find en lille chaiselong i en farve, der matcher dit hjem

Hos sofa.dk har vi gjort livet en lille smule lettere for dig. For du har fuldkommen kontrol over, hvordan du ønsker, din nye, lille chaiselong skal se ud, når du handler hos os. Det handler nemlig ikke kun om at finde en chaiselong, hvor man sidder godt og behageligt. Chaiselongen skal også have den helt rigtige farve, så den passer sammen med boligens øvrige møblement og interiør.

På sofa.dk kan du helt selv bestemme, hvilken farve din chaiselong skal have. Du finder nemlig et stort udvalg af forskellige farver og materialer, som din chaiselong kan fremstilles i. Når du har fundet en farve og et materiale til betrækket, der passer ind i dit hjem, lader du os om resten af arbejdet. Vi sørger nemlig for at fremstille din sofa, der bliver håndlavet på vores fabrik, ud fra dine specifikke ønsker.

Højre- eller venstrevendt chaiselong?

En af de beslutninger, du skal tage, når du skal vælge chaiselong, er, om den skal have højre- eller venstrevendt puf. Det er ikke uden betydning, hvad du vælger. Derfor bør du gøre dig det klart inden købet, hvor du har tænkt dig at placere din chaiselong, og hvilken type der passer bedst til rummet. Alternativt kan du vælge at bygge din egen chaiselong af vores flotte sofamoduler, så du selv kan flytte rundt på de enkelte moduler efter behov og dermed opnå fuldkommen fleksibilitet i din indretning.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.