35 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 35 element(er)

Aktive filtre

Chaiselong 3-personers

Hvis du er træt af ikke at kunne have benene oppe, når du sidder i sofaen, er en chaiselongsofa helt ideel. Så kan du både sidde komfortabelt og samtidig have en stilet sofa, der giver hele stuen et lækkert look.

En 3-personers sofa med chaiselong er en af de mest populære typer af chaiselongsofaer, fordi den både kan bruges af parret, der ønsker mere plads, og af familien med flere personer. Chaiselongen har samtidig den fordel, at du kan have benene oppe. En sofa med chaiselong er det moderne alternativ til en klassisk hjørnesofa og kan være med til at give din stue et mere stilet look, der samtidig bibeholder komforten.

En sofa i dansk design og kvalitet

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af lækre chaiselongsofaer i høj kvalitet og dansk design. Alle vores chaiselongsofaer kommer direkte fra vores fabrikker og er håndlavede hele vejen igennem. Du kan derfor også regne med, at du kun finder den allerbedste kvalitet, når du vælger en chaiselongsofa fra os. Det danske design ses især i det enkle snit og simple udseende. Designet får et ekstra pift og personlighed med de lækre farver.

Få en 3-personers sofa med chaiselong i fine farver

Vores chaiselongsofaer kommer i mange forskellige farver – helt fra beige til lyserød. Så er du sikker på, at du kan finde en farve, der passer til din stil. Det store farvevalg gør det nemt at få personlighed ind i stuen. Farverne fås selvfølgelig også i det mere afdæmpede som grå, mørkeblå og sort. Du kan også vælge en chaiselongsofa i læder for at give den et helt særligt luksuriøst look.

En chaiselongsofa i slidstærkt stof

Stoffet på vores 3-personers chaiselonger er kraftigt og slidstærkt. Den høje kvalitet gør også, at vores chaiselongsofaer holder i mange år ud i fremtiden, selvom du flittigt bruger sofaen hver dag. Pudernes indhold varierer fra sofa til sofa, men vi vægter komfort ligeså højt som design og stil. Nogle indeholder blandt andet silikone-/fiberfyld og dun. De fleste af vores chaiselongsofaer er opbygget af koldskum, der gør, at den kan holde formen i mange år. I den forbindelse ser vi også, at komfort og stil hænger uløseligt sammen.

Vores 3-personers chaiselonger kan som navnet indbyder til bruges af tre personer. Men størrelserne varierer alligevel meget, så nogle er bredere end andre. Du kan altså få en 3-personers sofa, der passer til en mindre stue, og en 3-personers sofa, der passer til den lidt større stue. Uanset størrelsen finder du den perfekte chaiselongsofa hos sofa.dk.

Skræddersy chaiselongen til din stue

Ofte kommer vores chaiselonger som en del af en modulserie, hvor du kan sammensætte de dele, du vil. Så består delene ofte af en puf, et hjørnemodul, to midtermoduler og et hjørnemodul. Så kan du selv vælge, om sofaen skal vende mod højre eller venstre. På den måde kan du få en skræddersyet sofa, der passer ind i netop din stue.

Hvis du har mindre plads i stuen eller blot ønsker en lidt mindre version af chaiselongen, kan du også prøve en af vores topersoners chaiselonger. Hvis du på den anden side ønsker endnu mere plads, så hele familien kan sidde i sofaen på samme tid, så skal du tage et kig på vores hjørnesofaer med chaiselong. Så kan du kombinere den store hjørnesofa med chaiselongen og få alle funktionerne i én. Det er især ideelt, hvis du har en stor stue, hvor du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt.

Få din sofa med chaiselong i dag

Køb din 3-personers sofa med chaiselong i dag, og få den leveret til døren, eller få den båret helt ind i dit hjem, hvor vi monterer den – det er helt op til dig. Uanset leveringsmetoden er du sikker på at få en lækker stilet og komfortabel chaiselongsofa i dansk design og kvalitet.

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.