3 personers sofa med chaiselong

Hvis du er træt af ikke at kunne have benene oppe, når du sidder i sofaen, er en chaiselongsofa helt ideel. Så kan du både sidde komfortabelt og samtidig have en stilet sofa, der giver hele stuen et lækkert look.

En...

Læs mere
Kategori banner

Filtrér efter

Pris
kr kr
Farve
Retning
Materiale
Antal personer
Bredde
cm cm
Filter
Pisa | Chaiselongsofa
23.998,00 kr Eller 2.400 kr. pr. måned i 10 mdr.
Levering & fremstilling: Afhentes i Thisted

Hvis du er træt af ikke at kunne have benene oppe, når du sidder i sofaen, er en chaiselongsofa helt ideel. Så kan du både sidde komfortabelt og samtidig have en stilet sofa, der giver hele stuen et lækkert look.

En 3-personers sofa med chaiselong er en af de mest populære typer af chaiselongsofaer, fordi den både kan bruges af parret, der ønsker mere plads, og af familien med flere personer. Chaiselongen har samtidig den fordel, at du kan have benene oppe. En sofa med chaiselong er det moderne alternativ til en klassisk hjørnesofa og kan være med til at give din stue et mere stilet look, der samtidig bibeholder komforten.

En sofa i dansk design og kvalitet

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af lækre chaiselongsofaer i høj kvalitet og dansk design. Alle vores chaiselongsofaer kommer direkte fra vores fabrikker og er håndlavede hele vejen igennem. Du kan derfor også regne med, at du kun finder den allerbedste kvalitet, når du vælger en chaiselongsofa fra os. Det danske design ses især i det enkle snit og simple udseende. Designet får et ekstra pift og personlighed med de lækre farver.

Få en 3-personers sofa med chaiselong i fine farver

Vores chaiselongsofaer kommer i mange forskellige farver – helt fra beige til lyserød. Så er du sikker på, at du kan finde en farve, der passer til din stil. Det store farvevalg gør det nemt at få personlighed ind i stuen. Farverne fås selvfølgelig også i det mere afdæmpede som grå, mørkeblå og sort. Du kan også vælge en chaiselongsofa i læder for at give den et helt særligt luksuriøst look.

En chaiselongsofa i slidstærkt stof

Stoffet på vores 3-personers chaiselonger er kraftigt og slidstærkt. Den høje kvalitet gør også, at vores chaiselongsofaer holder i mange år ud i fremtiden, selvom du flittigt bruger sofaen hver dag. Pudernes indhold varierer fra sofa til sofa, men vi vægter komfort ligeså højt som design og stil. Nogle indeholder blandt andet silikone-/fiberfyld og dun. De fleste af vores chaiselongsofaer er opbygget af koldskum, der gør, at den kan holde formen i mange år. I den forbindelse ser vi også, at komfort og stil hænger uløseligt sammen.

Vores 3-personers chaiselonger kan som navnet indbyder til bruges af tre personer. Men størrelserne varierer alligevel meget, så nogle er bredere end andre. Du kan altså få en 3-personers sofa, der passer til en mindre stue, og en 3-personers sofa, der passer til den lidt større stue. Uanset størrelsen finder du den perfekte chaiselongsofa hos sofa.dk.

Skræddersy chaiselongen til din stue

Ofte kommer vores chaiselonger som en del af en modulserie, hvor du kan sammensætte de dele, du vil. Så består delene ofte af en puf, et hjørnemodul, to midtermoduler og et hjørnemodul. Så kan du selv vælge, om sofaen skal vende mod højre eller venstre. På den måde kan du få en skræddersyet sofa, der passer ind i netop din stue.

Hvis du har mindre plads i stuen eller blot ønsker en lidt mindre version af chaiselongen, kan du også prøve en af vores topersoners chaiselonger. Hvis du på den anden side ønsker endnu mere plads, så hele familien kan sidde i sofaen på samme tid, så skal du tage et kig på vores hjørnesofaer med chaiselong. Så kan du kombinere den store hjørnesofa med chaiselongen og få alle funktionerne i én. Det er især ideelt, hvis du har en stor stue, hvor du gerne vil udnytte pladsen bedst muligt.

Få din sofa med chaiselong i dag

Køb din 3-personers sofa med chaiselong i dag, og få den leveret til døren, eller få den båret helt ind i dit hjem, hvor vi monterer den – det er helt op til dig. Uanset leveringsmetoden er du sikker på at få en lækker stilet og komfortabel chaiselongsofa i dansk design og kvalitet.