35 produkter fundet grå hjørnesofaer fundet til dig

Viser 1-12 af 35 element(er)

Aktive filtre

Har du en stor familie, og ønsker du en sofa, der både er stilet og har plads til hele familien plus lidt ekstra? Så er en stor 4-personers sofa med chaiselong helt oplagt. Når du vælger en sofa med chaiselong, får du plads nok til hele familien, du kan smide benene op, og du får en sofa, der står stilrent i rummet. Modsat en stor hjørnesofa kan en 4-personers sofa med chaiselong se mere elegant ud.

Vælg en chaiselongsofa i din stil

Hos sofa.dk har vi et stort udvalg af lækre chaiselongsofaer i høj kvalitet og dansk design. Det gælder bare om at vælge en, der passer til din stil og dit behov.Du kan få vores sofaer med chaiselong i flere forskellige størrelser, design og farver. Det er ideelt at få en 4-personers sofa med chaiselong, hvis du har en stor stue og gerne vil udnytte pladsen og samtidig have plads til hele familien.

Du kan både få en 4-personers sofa med chaiselong, hvor komforten er i højsædet, og du kan få en, hvor det stilrene look er i fokus. Alle vores sofaer med chaiselong har dog fokus på begge dele, og uanset hvilket design du vælger, er du sikker på at få en sofa, der er komfortabel og stilet.

Få en sofa med chaiselong i lækre stoftyper

Du kan vælge vores sofaer i et væld af smukke farver og stoftyper. Du kan blandt andet vælge en sofa i det dekadente velour eller eksklusive læder. Du kan også vælge en af vores smukke møbelstoffer, der alle har forskellige egenskaber og kvaliteter. Her kan du vælge farver som grå, blå, grøn og sort. Det er derfor ligetil at finde en farve, som matcher din personlige stil og din stue. En farvet sofa kan hurtigt give kant til din indretning og skabe en helt særlig stemning. Så overvej, om en farvet chaiselongsofa er noget for dig.

Indret din stue med en lækker chaiselongsofa

Sofaen er stuens centrum, og sofaen kan hurtigt fylde meget i indretningen. Derfor er det vigtigt at tænke over sofaens stil og udformning. En smuk 4-personers sofa med chaiselong kan give enhver stue kærlighed. Hvis du finder en dansk designet sofa i høj kvalitet hos sofa.dk, kan du være sikker på, at sofaen i sig selv kan skabe indretningen. Så er det bare op til dig at finde ud af, hvor den skal stå.

Alle vores sofaer med chaiselong kan ændre side, hvis det bliver nødvendigt. Du kan altså både få sofaer med venstre- og højresidet chaiselong. Så kan du nemt finde den chaiselongsofa, der passer ind i hjørnet i din stue. Eller du kan indrette stuen, så sofaen står centreret, og chaiselongen er med til at skabe et ekstra rum.

Tilpas din sofa med chaiselong til dit hjem

Mange af vores sofaer kommer også i flere moduler, så du helt selv kan sammensætte den til din stue. Hvis du gerne vil have en 4-personers sofa med chaiselong, skal du altså blot bruge et hjørnemodul, en puf og tre midtermoduler. Så har du en 4-personers sofa med chaiselong – designet efter dit hoved.

Hvis du ønsker en mindre chaiselong til to personer, er det selvfølgelig også muligt. Det samme gælder, hvis du ønsker endnu mere plads. Så kan du tage et kig på vores mange hjørnesofaer, der giver plads til både venner og familie. Dem kan du også få med chaiselong.

Køb en dansk designet chaiselong i dag

Når du har valgt det design og den størrelse, der passer til lige netop dit behov, så er du så heldig at få en dansk designet kvalitetssofa med hjem til din stue. Hvis du køber den i dag, får du 14 dages returret og kan

Vores vaner og krav til vores sofaer ændrer sig hele tiden, hvorfor vores udvalg hos sofa.dk også hele tiden følger med efterspørgslen. Når vores møbler bliver fornyet, vil de ældre modeller ende på tilbud, hvilket betyder, at du kan finde håndlavede kvalitetsmøbler til favorable priser.

Alle vores sofaer er lavet med inspiration fra det nordiske design, hvor det simple, funktionelle og til tider modige spiller en rolle – hvilket vores sofaer også gerne skulle udstråle, uanset om det er en sofa på tilbud eller en sofa til fuld pris.

Du kan se vores udvalg af sofaer på tilbud lige her. Udvalget kan variere meget, og måske du skal skynde dig at finde din nye sofa på tilbud, inden der er en anden, som snupper den sidste.

Sofaer på tilbud

Engang skulle en sofa bruges til samtale, hvor man blot skulle sidde lidt blødere, men mange vil i dag ikke kun have nogle blødere møbler – de vil have komfort. Sofaerne skifter rolle i vores stuer hele tiden, hvilket vores design selvfølgelig lader sig inspirere af. Derudover har vi altid mange forskellige design til vores sofaer, da hver enkelt familie har hvert deres behov i forhold til, hvad en sofa skal kunne rumme.

Derfor ender vores sofakategorier på tilbud, da alle skal have mulighed for at finde deres drømmesofa til små priser. Sofaerne vil have samme kvalitet, hvorfor de typisk også først ender på tilbud i form af kampagner eller på grund af en fornyet model. Hold derfor altid øje, hvis du leder efter en sofa på tilbud.

Hjørnesofa på tilbud

En hjørnesofa er et stort møbel, og der er mange elementer og kvaliteter, der skal passe sammen og gå op i en højere enhed. Derfor er der mange, som leder efter en hjørnesofa på tilbud, da der kan være mulighed for at spare mange penge. Qua vi har et stort sortiment af hjørnesofaer, vil der selvfølgelig også være nogle hjørnesofaer, som ender på tilbud.

Oftest har vi hos sofa.dk hjørnesofaer på tilbud, idet der er kommet en ny model af sofaen, eller fordi vi har en kampagne kørende. Udvalget afhænger derfor meget af dette. Du kan finde hjørnesofaer på tilbud hos os, hvor du stadig er sikret den samme høje kvalitet, som du finder i vores sortiment af sofaer til normal pris.

Du vil kunne se inde på produkterne, hvilke farver, materialer og modeller der er sat på tilbud. Hvilket hurtigt kommer til at give dig et stort udvalg af sofaerne på tilbud, da vores materialeudvalg kan give mange forskellige udtryk, alt efter hvad du vælger.

Sofa med chaiselong på tilbud

Hvis du drømmer om at kunne smide benene op og blot læne dig tilbage, når du skal slappe af efter en lang dag, så skal du se efter en sofa med chaiselong. Vi hos sofa.dk har mange forskellige typer inden for chaiselongsofaer, da vi gerne vil rumme alles behov. Vores design vil altid være inspireret af det nordiske, hvorfor du kan finde en sofa med chaiselong, der passer ind i jeres stil.

Du kan finde sofaer med chaiselong på tilbud, hvor der selvfølgelig er mange penge at spare. Vi laver kvalitetssofaer til fornuftige priser, hvorfor en sofa med chaiselong på tilbud pludselig bliver rigtig billig.

På grund af vores gode udvalg vil du finde sofaer med chaiselong i mange forskellige størrelser og former. Du kan nemlig også finde en hjørnesofa med chaiselong – og måske er du heldig, at denne også er på tilbud. Derudover findes vores chaiselongsofaer også i forskellige materialer, og det vil fremgå på siden, hvilke materialer og farver der er på tilbud i forhold til den model, som du har forelsket dig i.

Topersoners og trepersoners sofaer på tilbud

Både hjørnesofaer og sofaer med chaiselong er møbler, der fylder meget i rummet på grund af deres størrelser. Har du derfor en mindre stue, eller vil du blot undgå de alt for store møbler, så kan det være, at du skal holde udkig efter en topersoners eller trepersoners sofa på tilbud. To- eller trepersoners sofaer er nogle mindre sofaer, hvorfor de heller ikke vil fylde så meget.

Vores udvalg af to- og trepersoners sofaer er stort, og du kan selv indskrænke søgningen ved at tjekke af i boksen, hvilke typer af materialer og farver du leder efter. Disse sofaer er også håndlavede og danskdesignede, og deres nordiske design vil hurtigt give et stilrent og smukt udtryk i din stue.

Der er både sofaer med høje og lave armlæn samt brede eller smalle, der er derfor også en sofa på tilbud, der kan dække dine behov til en sofa. For selvom du vælger en mindre sofa i form af en to- eller trepersoners sofa, så vil du stadig også kunne smide dig afslappet i den.

Sofaerne har en helt speciel rolle i vores stue

Oftest bliver vores sofa til knudepunktet eller samlingspunktet i stuen, hvorfor der skal være plads til hele familien. Sofaens rolle skifter hele tiden, men i dag handler det blandt andet om, at der skal være plads til alle, men linjerne skal være stringente, så sofaen ikke kommer til at tage for meget opmærksomhed i rummet.

Vores nordiske design lader sig derfor hele tiden inspirere af vores behov til en sofa, hvilket resulterer i funktionelle møbler, der både giver liv og ro i rummet. Det nordiske designs linjer er stringente, hvorfor møblerne i sig selv er minimalistiske, hvilket giver plads til, at I kan sætte netop jeres præg på sofaerne – eksempelvis i valget omkring materialerne eller farverne.

Var din drømmesofa ikke på tilbud?

Hvis du ikke kan finde en sofa på tilbud, så tjek vores sortiment ud på sofa.dk. Vi har et stort udvalg i alle kategorier, hvor du selv kan vælge dén model, som passer perfekt ind i jeres stue. sofa.dk laver kvalitetsmøbler til fornuftige priser, hvorfor der også vil være en sofa til dit budget.

Vi er altid opmærksomme på, at vores kunder får sofaer i en høj kvalitet, hvorfor alle sofaer kommer direkte fra fabrikken. Sofaerne er håndlavede og bliver altid bygget på en ramme i massivt træ. Dette gælder derfor også for vores sofaer på tilbud.